Yo-koevalmennus KOTI pitkä matematiikka 2019-2020

kaupunki
Itseopiskelu
kurssin laajuus
alkaa
päättyy
kurssin hinta
360
+15 € toimitus- ja käsittelykulut
ilmoittaudu tästä

Ajankohta: Voit ilmoittautua kurssille milloin vain ja Moodlen oppimisalustan saat käyttöösi heti. Sähköisen oppimisalustan (Viope) saat käyttöösi elo-syyskuussa. Alustaan kirjaudutaan Moodlen kautta.

Hinta: 360 € + 15 € toimitus- ja käsittelykulut. Eurooppalaisen nuorisokortin haltijat ja SLL:n jäsenet saavat kurssista 50 %:n alennuksen. Jos ilmoittaudut jollekin valmennuskurssillemme, saat yhden aineen Yo-koevalmennuksen ilmaiseksi.

Paikka: Kotonasi, kahvilassa, kirjastossa… Paikka on juuri se, minkä päätät milloinkin valita.

Kurssin kuvaus

Kaikki, mitä tarvitset pitkän matematiikan kirjoituksiin valmistautumisessa, saat valmennuskurssiltamme. Voit katsoa opetusvideoita, lukea teoriatiivistelmiä sekä tehdä tehtäviä ja harjoituskokeita oman aikataulusi mukaisesti sähköisessä oppimisympäristössämme Viopessa.

Alustalla voit tehdä omaan tasoosi soveltuvia tehtäviä. Kun oppimisesi edistyy, siirryt seuraavalle tasolle ja saat eteesi hankalampia tehtäviä. Viope analysoi oppimistasi jatkuvasti ja tarkistaa tehtäväsi sitä mukaa, kun niitä teet. Näin saat välittömästi tiedon siitä, osasitko ratkaista tehtävän ja näet reaaliaikaisesti, miten oppimisesi kehittyy. 

Yo-koevalmennuksemme takaa sinulle selkeän kokonaiskuvan matematiikasta sekä vankan laskurutiinin tiiviin ja ohjatun harjoittelun tuloksena. Laadukkaiden tehtävien ja ongelmakeskeisen lähestymistavan avulla kehität omia tiedollisia ja taidollisia vaatimuksiasi. Samalla kehität myös omaa itsevarmuuttasi, jota tarvitaan vaativien tehtävien ratkaisemisessa ja lopulta itse ylioppilaskirjoituksissa. Kurssiltamme saat kaiken, mitä pitkän matematiikan kirjoituksiin valmistautumisessa tarvitset!

KOTI-kurssilla et ole sidottu yhteen kurssipaikkaan etkä tarkkaan aikatauluun, vaan opiskelet juuri sinulle parhaiten sopivalla tavalla.

Kurssin sisältö

  1. Opetus: Opetus tapahtuu videoiden avulla, joita voit seurata Moodlessa milloin vain ja niin monta kertaa kuin haluat.
  2. Teoria: Kurssin teoria-asiat ovat kerrattavissa koko kurssin ajan.
  3. Tehtävät: Oppimisalustallamme (Viope) on runsaasti eri tasoisia tehtäviä, joiden avulla voit harjoitella monipuolisesti lukion kaikkien matematiikan osa-alueiden tehtäviä. Viopesta löytyy myös vanhoja yo-koetehtäviä mallivastauksineen.