Yo-koevalmennus KOTI lyhyt matematiikka 2019-2020

kaupunki
Itseopiskelu
kurssin laajuus
21 ot
alkaa
päättyy
kurssin hinta
360
+15 € toimitus- ja käsittelykulut
ilmoittaudu tästä

Ajankohta: Voit ilmoittautua kurssille milloin vain ja Moodlen saat käyttöösi heti. Sähköisen oppimisalustan (Viope) saat käyttöösi viimeistään 19.8. Alustaan kirjaudutaan Moodlen kautta. 

Hinta: 360 € + toimitus- ja käsittelykulut 15 €. Tarkemmat maksutiedot.

Eurooppalaisen nuorisokortin haltijat ja SLL-jäsenet saavat 50 %:n alennuksen Yo-koevalmennuksesta. Jos olet ilmoittautunut jollekin valmennuskurssillemme, saat yhden aineen Yo-koevalmennuksen ilmaiseksi. 

Kurssin laajuus: 21 oppituntia (a 45 min).

Valmennuskeskus tuo kurssin kotiisi! Järjestämme ensimmäisenä Suomessa Yo-koevalmennuksen internetin välityksellä!

• Onko kurssille osallistuminen asuinpaikkasi vuoksi mahdotonta?
• Pystytkö aikatauluttamaan itsenäisen opiskelun etkä siis välttämättä tarvitse ryhmän tukea opiskeluusi tai lähtemistä kurssipaikalle?
• Tuntuuko, että omien aikataulujen sovittaminen kurssiaikatauluun ei onnistu?
• Etsitkö edullista tapaa osallistua Yo-koevalmennukseen?

Jos vastasit johonkin kysymyksistä kyllä, on uusi Yo-koevalmennus KOTI -kurssimme juuri sinua varten valmistautuessasi ylioppilaskirjoituksiin!

Kurssin kuvaus

1) Voit katsoa opetusta myös omalla ajallasi kurssikerran jälkeen, eikä katselukertojen määrää ole rajattu! Vaikeimmilta tuntuvien asioiden opetusta voit siis katsoa useaan kertaan.

2) Kurssi on täysin riippumaton asuinpaikastasi. Voit osallistua kurssille omalta tietokoneeltasi, asuit sitten Suomessa tai ulkomailla.

3) Innostavat ja asiantuntevat opettajamme kannustavat ja pitävät motivaation yllä koko kurssin ajan.

4) Käytössäsi on sähköinen oppimisympäristö, josta voit mm. tulostaa opetukseen liittyvät luentomuistiinpanot ennen opetusta.

5) Oppimisalustallamme (Viope) on runsaasti eri tasoisia tehtäviä, joiden avulla voit harjoitella monipuolisesti lukion kaikkien matematiikan osa-alueiden tehtäviä. Viopesta löytyy myös vanhoja yo-koetehtäviä mallivastauksineen. Viopen materiaalit ovat käytössäsi viimeistään 19.8. Tätä ennen ilmoittautuneille postitetaan lisäksi painettu kirjamateriaali. 

6) Kurssilaiset voivat lisäksi keskustella valmistautumisesta ja kysyä ongelmia aiheuttavista asioita oppimisympäristön keskusteluareenalla.