Kemia - yleistä tietoa

Kemian Yo-koevalmennus

Kemian Yo-koevalmennuksella kertaat lukion laajan oppimäärän teoriaa ja harjoittelet vastaustekniikkaa. Teorian opetuksessa tavoitteena on antaa selkeä kokonaiskuva kemiasta, jotta ymmärrät eri lukiokurssien sisältöjen yhtäläisyydet ja osaat soveltaa näitä tietoja laajoissa tehtävissä.

Ainoana kurssijärjestäjänä kaikkiin Yo-koevalmennuksiimme kuuluu ainekohtaiset Yo-koevalmennus KOTI opetusvideot (20-28 oppituntia), joita voit katsoa rajoituksetta oman kurssisi ohessa. Tämä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden kerrata asioita ja katsoa vaikeimmilta tuntuvien asioiden opetusta useaan kertaan. Videot saat käyttöösi heti ilmoittauduttuasi, joten voit aloittaa valmistautumisen heti, kun sinulle sopii!

Harjoitustehtävien (pääpaino vanhoilla ylioppilastehtävillä) avulla kehität tiedollisia ja taidollisia valmiuksiasi. Kurssillamme saat vankan laskurutiinin tiiviin ja ohjatun harjoittelun tuloksena. Samalla kehittyy myös itsevarmuutesi, jota tarvitset vaativien tehtävien ratkaisussa ja lopulta itse koetilanteessa.