Yo-koevalmennus KOTI kemia 2019-2020

kaupunki
Itseopiskelu
kurssin laajuus
24 ot
alkaa
päättyy
kurssin hinta
360
+15 € toimitus- ja käsittelykulut
Frendi- ale -50% Opetus- video
x

Mikäli olet ilmoittautumassa kaverisi kanssa valmennuskurssille tai tilaamassa etä- / itseopiskelumateriaalia saatte molemmat alennusta 5 %. Kolmen porukka saa alennusta 10 % ja neljän tai useamman porukka 15 %.

x

Eurooppalaisen nuorisokortin haltija ja Suomen Lukiolaisten Liiton jäsen saa Yo-koevalmennuksista ja Yo-koevalmennuksien itseopiskelumateriaaleista, opiskelutekniikkakursseista sekä kauppatieteen verkkokurssista 50 % alennusta.

x

Kurssi sisältää opetusvideon.

ilmoittaudu tästä

Ajankohta: Kurssille voit ilmoittautua milloin tahansa.

Hinta: 360 € + toimitus- ja käsittelykulut 15 €. Tarkemmat maksutiedot. 

Eurooppalaisen nuorisokortin haltijat ja SLL-jäsenet saavat 50 %:n alennuksen Yo-koevalmennuksesta. 

Kurssin laajuus: 24 oppituntia (a 45 min).

Valmennuskeskus tuo kurssin kotiisi! Järjestämme ainoana Suomessa opetusvideoina toteutetun Yo-koevalmennus KOTI kemian. Voit hyödyntää opetusvideoita tietokoneella tai mobiililaitteilla.

• Onko kurssille osallistuminen asuinpaikkasi vuoksi mahdotonta?
• Pystytkö aikatauluttamaan itsenäisen opiskelun etkä siis välttämättä tarvitse ryhmän tukea opiskeluusi tai lähtemistä kurssipaikalle?
• Tuntuuko, että omien aikataulujen sovittaminen kurssiaikatauluun ei onnistu?
• Etsitkö edullista tapaa osallistua Yo-koevalmennukseen?

Jos vastasit johonkin kysymyksistä kyllä, on uusi Yo-koevalmennus KOTI -kurssimme juuri sinua varten valmistautuessasi ylioppilaskirjoituksiin!

Kurssin kuvaus

1) Voit katsoa opetusta omalla ajallasi eikä katselukertojen määrää ole rajattu. Vaikeimmilta tuntuvien asioiden opetusta voit siis katsoa useaan kertaan.

2) Kurssi on täysin riippumaton asuinpaikastasi. Voit osallistua kurssille omalta tietokoneeltasi, asut sitten Suomessa tai ulkomailla.

3) Innostavat ja asiantuntevat opettajamme kannustavat ja pitävät motivaation yllä koko kurssin ajan.

4) Kurssiin kuuluu sama Abinetti oppimisalusta kuin lähiopetuskursseihimme. 

5) Käytössäsi on myös Moodle oppimisympäristö, josta voit mm. tulostaa opetukseen liittyvät luentomuistiinpanot ennen opetusta.

6) Kurssilaiset voivat lisäksi keskustella valmistautumisesta ja kysyä ongelmia aiheuttavista asioita oppimisympäristön keskustelupalstalla. 

Kemian Yo-koevalmennuksella kertaat lukion oppimäärän teoriaa ja harjoittelet vastaustekniikkaa. Teorian opetuksessa tavoitteena on antaa selkeä kokonaiskuva kemiasta, jotta ymmärrät eri lukiokurssien sisältöjen yhtäläisyydet ja osaat soveltaa näitä tietoja laajoissa tehtävissä.

Harjoitustehtävien (pääpaino vanhoissa ylioppilastehtävissä) avulla kehität tiedollisia ja taidollisia valmiuksiasi. Kurssillamme saat vankan laskurutiinin tiiviin ja ohjatun harjoittelun tuloksena. Samalla kehittyy myös itsevarmuutesi, jota tarvitset vaativien tehtävien ratkaisussa ja lopulta itse koetilanteessa.