Miksi englannin ja ruotsin Yo-koevalmennukseen?

Miksi englannin ja ruotsin Yo-koevalmennukseen?

Oletko kirjoittamassa ensi kertaa englantia tai ruotsia? Tai korottamassa niiden arvosanoja? Abikurssimme avulla onnistut ylioppilaskirjoituksissa.

Kielten Yo-koevalmennuksella

  • parannat osaamistasi,
  • kasvatat itsevarmuuttasi ja
  • teet runsaasti harjoitustehtäviä.

Kielet tärkeitä todistuvalinnassa

Ylioppilaskirjoitusten merkitys korostuu jatkossa, kun yhä suurempi osa jatko-opiskelupaikoista jaetaan todistusvalinnalla.

Englannin ja ruotsin kielestä saat kevään 2020 todistusvalinnassa hyvin pisteitä. Esimerkiksi psykologiassa, kauppatieteissä ja kasvatusalalla saa pitkän kielen laudaturista saman verran pisteitä kuin lyhyen matematiikan L:stä: 28,3 pistettä.

Pitkä kieli

  Pisteet L:stä Pisteet E:stä Pisteet M:stä
Lääketiede 28,3  23,6  18,9
Psykologia 28,3  23,6  18,9
Kauppatiede 28,3  23,6  18,9
Kasvatustieteet 28,3  23,6  18,9

 

Ammattikorkeakoulun todistusvalinnassa pitkän kielen laudaturista saa 46 pistettä, eli saman verran kuin äidinkielen ja pitkän matematiikan L:stä. Keksipitkän kielen L:stä saa 38 pistettä.

Ammattikorkeakoulut

  Pisteet L:stä Pisteet E:stä Pisteet M:stä Pisteet C:stä Pisteet B:stä
Pitkä kieli 46  41  34 26 18
Keskipitkä kieli 38  34  26 18 11

 

Itsevarmuutta yo-kokeeseen 

Yo-koevalmennuksemme takaa sinulle selkeän kokonaiskuvan englannin tai ruotsin kielestä. Hiot kielioppitaitojasi, ainekirjoitusta ja kielen ymmärtämistä - tai sitä yksittäista kielen aluetta, johon kaipaat lisäharjoitusta.

Parhaan oppimistuloksen saat lähiopetuksessa, jossa kokenut opettajamme neuvoo ja vastaa henkilökohtaisesti kysymyksiisi. Mikäli et pääse henkilökohtaisesti osallistumaan kurssille, voit valmistautua kirjoituksiin itsenäisesti tehokkaiden itseopiskelumateriaaliemme avulla.

Onnistu kielten yo-kokeessa! Tutustu Yo-koevalmennuksiimme