Yo-koevalmennus KOTI A-englanti 2019-2020

kaupunki
Itseopiskelu
kurssin laajuus
18 ot
alkaa
päättyy
kurssin hinta
360
+15 € toimitus- ja käsittelykulut
ilmoittaudu tästä

Ajankohta: Opetus ja kuuntelu tapahtuvat oppimisympäristön kautta, jonka tunnukset saat sähköpostiisi kahden tunnin sisällä ilmoittautumisesta. Tunnukset ovat käytössä aina seuraavaan kirjoituspäivään asti.

Hinta: 360 euroa (+15 euron toimituskulut). Varausmaksun osuus kurssihinnasta on 100 euroa. Tarkemmat maksutiedot

Eurooppalaisen nuorisokortin haltijat ja SLL -jäsenet saavat 50 %:n alennuksen Yo-koevalmennuksesta. Jos olet ilmoittautunut jollekin valmennuskurssillemme, saat yhden aineen Yo-koevalmennuksen ilmaiseksi. 

Laajuus: 18 oppituntia (a 45 min). Voit katsella videoita niin paljon kuin haluat. Opetusvideoita voit katsella kotikoneeltasi tai mobiililaitteeltasi.

Sisältö:
1) 18 oppituntia (á 45 min) video-opetusta englannin kieliopista ja siihen liittyvistä harjoitteista. Mukana tulee kirja kieliopista.
2) 9 kuullunymmärtämisharjoitetta (ei sisällä videokuvaa). Mukana tulee kirjanen, jossa kuullun tekstit ovat auki kirjoitettuna.
3) Ainekirjoituskirjanen, jossa on ainekirjoituksen ohjeita ja vinkkejä, 8 palautettavaa yo-tyyppistä kirjoitelmaa sekä opettajien kommentoimat arvostelut ja pisteitykset palauttamistasi kirjoitelmista.
4) Luetunymmärtämiseen sekä rakenteisiin ja sanastoihin liittyvä tehtävävihko vastauksineen.

Kirjallinen materiaali postitetaan kotiisi, mutta ne löytyvät myös oppimisympäristöstä.

Kaikki Yo-koevalmennuksemme valmentavat teorioiden, tehtäväesimerkkien ja erilaisten tehtävätyyppien avulla ylioppilaskirjoituksiin.

Jos vastaat johonkin alla olevista kysymyksistä kyllä, on uusi Yo-koevalmennus KOTI A-englanti juuri sinua varten valmistautuessasi ylioppilaskirjoituksiin.
• Onko kurssille osallistuminen asuinpaikkasi vuoksi mahdotonta?
• Pystytkö aikatauluttamaan itsenäisen opiskelun etkä siis välttämättä tarvitse ryhmän tukea opiskeluusi tai lähtemistä kurssipaikalle?
• Tuntuuko, että omien aikataulujen sovittaminen kurssiaikatauluun ei onnistu?
• Etsitkö edullista tapaa osallistua Yo-koevalmennukseen?