Yo-koevalmennus KOTI A-englanti 2019-2020

kaupunki
Itseopiskelu
kurssin laajuus
18 ot
alkaa
päättyy
kurssin hinta
360
+15 € toimitus- ja käsittelykulut
ilmoittaudu tästä

Hinta: 360 euroa (+15 euron toimituskulut). Varausmaksun osuus kurssihinnasta on 100 euroa. Tarkemmat maksutiedot

Eurooppalaisen nuorisokortin haltijat ja SLL -jäsenet saavat 50 %:n alennuksen Yo-koevalmennuksesta. Jos olet ilmoittautunut jollekin valmennuskurssillemme, saat yhden aineen Yo-koevalmennuksen ilmaiseksi. 

Laajuus: 18 oppituntia (a 45 min). Voit katsella abikurssin opetusvideoita niin paljon kuin haluat. Opetus ja kuuntelu tapahtuvat oppimisympäristön kautta, jonka tunnukset saat sähköpostiisi kahden tunnin sisällä ilmoittautumisesta. Tunnukset ovat käytössä aina seuraavaan kirjoituspäivään asti.

Opiskele itsenäisesti englantia kotonasi. Katso videoita, tee harjoituksia ja opi! Onnistu englannin yo-kokeessa ja saat pisteitä jatko-opiskelupaikan todistusvalinnassa.

Monipuolisen aineiston avulla harjoittelet A-englannin kaikki osa-alueet: kielioppia, kuullunymmärtämistä, ainekirjoitusta, luetunymmärtämistä sekä sanastoa. Saat opettajalta palautetta kirjoitelmistasi.

Sisältö:
1) 18 oppituntia (á 45 min) video-opetusta englannin kieliopista ja siihen liittyvistä harjoitteista. Mukana tulee kirja kieliopista.
2) 9 kuullunymmärtämisharjoitetta. Mukana tulee kirjanen, jossa kuullunymmärtämisen tekstit ovat auki kirjoitettuna.
3) Ainekirjoituskirjanen, jossa on ainekirjoituksen ohjeita ja vinkkejä sekä 8 palautettavaa yo-tyyppistä kirjoitelmaa. Opettaja kommentoi, arvostelee ja pisteyttää palauttamistasi kirjoitelmat. Palautettavien tehtävien lisäksi mukana on kielioppitehtävä kirjoitelmien yleisimmistä virheistä sekä käännöstehtäviä. Mukana ratkaisuehdotukset.
4) Luetunymmärtämiseen sekä rakenteisiin ja sanastoihin liittyvä tehtävävihko vastauksineen.

Kirjallinen materiaali postitetaan kotiisi, ja löydät sen myös oppimisympäristöstä.

Sopiiko kotiopiskelu sinulle? 

Jos vastaat johonkin alla olevista kysymyksistä kyllä, on Yo-koevalmennus KOTI A-englanti juuri sinua varten.
• Onko kurssille osallistuminen asuinpaikkasi vuoksi mahdotonta?
• Pystytkö aikatauluttamaan itsenäisen opiskelun etkä siis välttämättä tarvitse ryhmän tukea opiskeluusi tai lähtemistä kurssipaikalle?
• Tuntuuko, että omien aikataulujen sovittaminen kurssiaikatauluun ei onnistu?
• Etsitkö edullista tapaa osallistua Yo-koevalmennukseen?