Yo-koevalmennus KOTI B-ruotsi 2019-2020

kaupunki
Itseopiskelu
kurssin laajuus
19 ot
alkaa
päättyy
kurssin hinta
360
+15 € toimitus- ja käsittelykulut
Frendi- ale -50% Opetus- video
x

Mikäli olet ilmoittautumassa kaverisi kanssa valmennuskurssille tai tilaamassa etä- / itseopiskelumateriaalia saatte molemmat alennusta 5 %. Kolmen porukka saa alennusta 10 % ja neljän tai useamman porukka 15 %.

x

Eurooppalaisen nuorisokortin haltija ja Suomen Lukiolaisten Liiton jäsen saa Yo-koevalmennuksista ja Yo-koevalmennuksien itseopiskelumateriaaleista, opiskelutekniikkakursseista sekä kauppatieteen verkkokurssista 50 % alennusta.

x

Kurssi sisältää opetusvideon.

ilmoittaudu tästä

Hinta: 360 euroa (+15 euron toimituskulut). Varausmaksun osuus kurssihinnasta on 100 euroa. Tarkemmat maksutiedot

Eurooppalaisen nuorisokortin haltijat ja SLL -jäsenet saavat 50 %:n alennuksen Yo-koevalmennuksesta.

Laajuus: 19 oppituntia (a 45 min). Voit katsella abikurssin opetusvideoita niin paljon kuin haluat. Opiskelu tapahtuu oppimisympäristön kautta, jonka tunnukset saat sähköpostiisi kahden tunnin sisällä ilmoittautumisesta. Tunnukset ovat käytössä aina seuraavaan kirjoituspäivään asti.

Opiskele itsenäisesti ruotsia kotonasi. Katso videoita, tee harjoituksia ja opi! Onnistu ruotsia yo-kokeessa ja saat pisteitä jatko-opiskelupaikan todistusvalinnassa.

Monipuolisen aineiston avulla harjoittelet B-ruotsin kaikki osa-alueet: kielioppia, kuullunymmärtämistä, ainekirjoitusta, luetunymmärtämistä sekä sanastoa. Saat opettajalta palautetta kirjoitelmistasi.

Sisältö:
1) 19 oppituntia (á 45 min) video-opetusta ruotsin kieliopista ja siihen liittyvistä harjoitteista. Mukana tulee kirja kieliopista.
2) 11 kuullunymmärtämisharjoitetta. Mukana tulee kirjanen, jossa kuullunymmärtämisen tekstit ovat auki kirjoitettuna.
3) Kirjoitustehtäväkirjanen, jossa on kirjoitustehtävien ohjeita ja vinkkejä. Siitä löytyy 4 palautettavaa yo-tyyppistä kirjoitelmaa, jotka lähetetään opettajalle. Opettaja korjaa, pisteyttää ja kommentoi palauttamasi tehtävät. Palautettavien tehtävien lisäksi mukana on kaksi produktiivistä eli aukkotäydennystehtävää, kielioppitehtävä kirjoitelmien yleisimmistä virheistä ja tiivistelmä. Mukana ratkaisuehdotukset.
4) Luetunymmärtämiseen sekä rakenteisiin ja sanastoihin liittyvä tehtävävihko vastauksineen.

Kirjallinen materiaali postitetaan kotiisi, ja löydät sen myös oppimisympäristöstä.

Sopiiko kotiopiskelu sinulle? 

Jos vastaat johonkin alla olevista kysymyksistä kyllä, on Yo-koevalmennus KOTI B-ruotsi juuri sinua varten.
• Onko kurssille osallistuminen asuinpaikkasi vuoksi mahdotonta?
• Pystytkö aikatauluttamaan itsenäisen opiskelun etkä siis välttämättä tarvitse ryhmän tukea opiskeluusi tai lähtemistä kurssipaikalle?
• Tuntuuko, että omien aikataulujen sovittaminen kurssiaikatauluun ei onnistu?
• Etsitkö edullista tapaa osallistua Yo-koevalmennukseen?