Yo-koevalmennus KOTI B-ruotsi 2019-2020

kaupunki
Itseopiskelu
kurssin laajuus
19 ot
alkaa
päättyy
kurssin hinta
360
+15 € toimitus- ja käsittelykulut
ilmoittaudu tästä

Ajankohta: Opetus ja kuuntelu tapahtuvat oppimisympäristön kautta, jonka tunnukset saat sähköpostiisi kahden tunnin sisällä ilmoittautumisesta. Tunnukset ovat käytössä aina seuraavaan kirjoituspäivään asti.

Hinta: 360 euroa (+15 euron toimituskulut). Varausmaksun osuus kurssihinnasta on 100 euroa. Tarkemmat maksutiedot

Eurooppalaisen nuorisokortin haltijat ja SLL -jäsenet saavat 50 %:n alennuksen Yo-koevalmennuksesta. Jos olet ilmoittautunut jollekin valmennuskurssillemme, saat yhden aineen Yo-koevalmennuksen ilmaiseksi. 

Laajuus: 19 oppituntia (a 45 min). Voit katsella videoita niin paljon kuin haluat. Opetusvideoita voit katsella kotikoneeltasi tai mobiililaitteeltasi.

Sisältö:
1) 19 oppituntia (á 45 min) video-opetusta ruotsin kieliopista ja siihen liittyvistä harjoitteista. Mukana tulee kirja kieliopista.
2) 11 kuullunymmärtämisharjoitetta (ei sisällä videokuvaa). Mukana tulee kirjanen, jossa kuullun tekstit ovat auki kirjoitettuna.
3) Kirjoitustehtäväkirjanen, jossa on kirjoitustehtävien ohjeita ja vinkkejä. Siitä löytyy 4 palautettavaa yo-tyyppistä kirjoitelmaa, jotka lähetetään opettajalle. Opettaja korjaa, pisteyttää ja kommentoi palauttamasi tehtävät. Palautettavien tehtävien lisäksi mukana on kaksi produktiivistä tehtävää, kielioppitehtävä kirjoitelmien yleisemmistä virheistä ja tiivistelmä, joiden ratkaisuehdotukset löydät niteestä.
4) Luetunymmärtämiseen sekä rakenteisiin ja sanastoihin liittyvä tehtävävihko vastauksineen.

Kirjallinen materiaali postitetaan kotiisi, mutta ne löytyvät myös oppimisympäristöstä.

Kaikki Yo-koevalmennuksemme valmentavat teorioiden, tehtäväesimerkkien ja erilaisten tehtävätyyppien avulla ylioppilaskirjoituksiin.

Jos vastaat johonkin alla olevista kysymyksistä kyllä, on uusi Yo-koevalmennus KOTI B-ruotsi juuri sinua varten valmistautuessasi ylioppilaskirjoituksiin.
• Onko kurssille osallistuminen asuinpaikkasi vuoksi mahdotonta?
• Pystytkö aikatauluttamaan itsenäisen opiskelun etkä siis välttämättä tarvitse ryhmän tukea opiskeluusi tai lähtemistä kurssipaikalle?
• Tuntuuko, että omien aikataulujen sovittaminen kurssiaikatauluun ei onnistu?
• Etsitkö edullista tapaa osallistua Yo-koevalmennukseen?