Yo-koevalmennus etäopiskelu B-ruotsi ainekirjoitus 2019-2020

kaupunki
Itseopiskelu
kurssin laajuus
alkaa
päättyy
kurssin hinta
100
+15 € toimitus- ja käsittelykulut
Frendi- ale -50%
x

Mikäli olet ilmoittautumassa kaverisi kanssa valmennuskurssille tai tilaamassa etä- / itseopiskelumateriaalia saatte molemmat alennusta 5 %. Kolmen porukka saa alennusta 10 % ja neljän tai useamman porukka 15 %.

x

Eurooppalaisen nuorisokortin haltija ja Suomen Lukiolaisten Liiton jäsen saa Yo-koevalmennuksista ja Yo-koevalmennuksien itseopiskelumateriaaleista, opiskelutekniikkakursseista sekä kauppatieteen verkkokurssista 50 % alennusta.

ilmoittaudu tästä

Hinta: 100 euroa (+15 euron toimituskulut). Tarkemmat maksutiedot.

Eurooppalaisen nuorisokortin haltijat ja SLL-jäsenet saavat 50 %:n alennuksen materiaalista. 

Kurssin kuvaus:

Opi käytännönharjoitusten kautta.

Ylioppilaskirjoituksissa kirjoitustehtävillä on suuri painoarvo lopullisessa arvosanassa. B-ruotsin kirjoitustehtävien etäopiskelun avulla hiot kirjoitustaitosi huippuunsa kokeneen opettajan avustuksella.

Saat tehtäväkirjasen, jossa on kirjoitustehtävien ohjeita ja vinkkejä. Mukana on 4 palautettavaa yo-tyyppistä kirjoitelmaa, jotka lähetät opettajalle. Opettaja korjaa, pisteyttää ja kommentoi palauttamasi tehtävät.

Palautettavien tehtävien lisäksi kirjasessa on kaksi produktiivistä eli aukkotäydennystehtävää, kielioppitehtävä kirjoitelmien yleisemmistä virheistä ja tiivistelmä sekä ratkaisuehdotukset.

Tarkemmat ohjeet löydät oppimisympäristöstä, jonka tunnukset saat sähköpostiisi kahden tunnin sisällä ilmoittautumisesta. Tunnukset ovat käytössä aina seuraavaan kirjoituspäivään, jonne asti voit palauttaa kirjoitelmia.