Yo-koevalmennus etäopiskelu B-ruotsi ainekirjoitus 2019-2020

kaupunki
Itseopiskelu
kurssin laajuus
alkaa
päättyy
kurssin hinta
100
+15 € toimitus- ja käsittelykulut
ilmoittaudu tästä

Ajankohta: Tarkemmat ohjeet löydät oppimisympäristöstä, jonka tunnukset saat sähköpostiisi kahden tunnin sisällä ilmoittautumisesta. Tunnukset ovat käytössä aina seuraavaan kirjoituspäivään, jonne asti voit palauttaa kirjoitelmia.

Hinta: 100 euroa (+15 euron toimituskulut). Tarkemmat maksutiedot.

Eurooppalaisen nuorisokortin haltijat ja SLL -jäsenet saavat 50 %:n alennuksen materiaalista. Jos olet ilmoittautunut jollekin valmennuskurssillemme, saat yhden aineen Yo-koevalmennuksen ilmaiseksi. 

Ylioppilaskirjoituksissa kirjoitustehtävillä on suuri painoarvo lopullisessa arvosanassa. Valmennuskeskuksen B-ruotsin kirjoitustehtävien etäopiskelun avulla voit hioa kirjoitustaitosi huippuunsa kokeneen opettajan avustuksella.

Kurssin kuvaus:
Kirjoitustehtäväkirjanen, jossa on kirjoitustehtävien ohjeita ja vinkkejä. Mukana on 4 palautettavaa yo-tyyppistä kirjoitelmaa, jotka lähetetään opettajalle. Opettaja korjaa, pisteyttää ja kommentoi palauttamasi tehtävät. Palautettavien tehtävien lisäksi kirjasessa on kaksi produktiivistä tehtävää, kielioppitehtävä kirjoitelmien yleisemmistä virheistä ja tiivistelmä sekä ratkaisuehdotukset.