Yo-koevalmennus itseopiskelu A-englanti kuullut 2019-2020

kaupunki
Itseopiskelu
kurssin laajuus
alkaa
päättyy
kurssin hinta
100
+15 € toimitus- ja käsittelykulut
Frendi- ale -50%
x

Mikäli olet ilmoittautumassa kaverisi kanssa valmennuskurssille tai tilaamassa etä- / itseopiskelumateriaalia saatte molemmat alennusta 5 %. Kolmen porukka saa alennusta 10 % ja neljän tai useamman porukka 15 %.

x

Eurooppalaisen nuorisokortin haltija ja Suomen Lukiolaisten Liiton jäsen saa Yo-koevalmennuksista ja Yo-koevalmennuksien itseopiskelumateriaaleista, opiskelutekniikkakursseista sekä kauppatieteen verkkokurssista 50 % alennusta.

ilmoittaudu tästä

Hinta: 100 euroa (+ 15 euron toimituskulut). Tämä maksetaan verkkokaupassa tilauksen yhteydessä. Eurooppalaisen nuorisokortin haltijat ja SLL -jäsenet saavat 50 %:n alennuksen materiaalista. Tarkemmat maksutiedot.

Opiskele missä ja milloin vain - ja onnistu engalnnin kuullunymmärtämisessä! A-englannin kuullunymmärtämismateriaalimme avulla pystyt itsenäisesti harjoittelemaan kuullunymmärtämisenkoetta varten.

Sisältö: 

Materiaali sisältää: 

- 9 kuullunymmärtämisharjoitetta (äänite)
- kuullun pohjalta vastattavat kysymykset
- malliratkaisut selityksineen
- jokaisen harjoituksen sanasto-osuus
- kuullunymmärtämisen tekstit kirjoitettuina 
- ohjeet materiaalin ja ratkaisujen käytöstä.

Kuullunymmärtämisharjoitukset ja niihin liittyvä kirjanen löytyvät oppimisympäristöstä, jonka tunnukset saat sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen kahden tunnin kuluessa. Kirjanen postitetaan myös kotiisi.