Yo-koevalmennus A-englanti Helsinki kevät 2020

kaupunki
Helsinki
kurssin laajuus
20 ot
18 ot

Kurssiin sisältyvät KOTI-kurssin opetusvideot. Voit katsoa opetusvideoita rajoituksetta valintakokeeseen saakka. Videoista on suuri apu kertaamisessa sekä vaikeiden asioiden opiskelussa. Katso KOTI-videoiden tarkempi sisältö klikkaamalla kurssin tietoja.

alkaa
päättyy
kurssin hinta
520
+15 € toimitus- ja käsittelykulut
ilmoittaudu tästä

Paikka: Suomen Liikemiesten Kauppaopisto: Rautatieläisenkatu 5, 00520 Helsinki (Pasila)

Ajankohta: 23.1.-9.3.2020, luennot ma-pe klo 16.30-18.15 tai 18.30-20.15 (vaihtelee päiväkohtaisesti). 10 kokoontumiskertaa kyseisellä ajanjaksolla.

Tarkemman aikataulun ja muut käytännön tiedot löydät noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua oppimisympäristöstä, jonka tunnukset saat sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen. 

Hinta: 520 euroa (+ 15 euron toimituskulut). Varausmaksun osuus kurssihinnasta on 100 euroa. Tarkemmat maksutiedot 

Eurooppalaisen nuorisokortin haltijat ja SLL-jäsenet saavat 50 %:n alennuksen Yo-koevalmennuksesta. Jos olet ilmoittautunut jollekin valmennuskurssillemme, saat yhden aineen Yo-koevalmennuksen ilmaiseksi.

Laajuus: 20 oppituntia (á 45 min), 10 kokoontumiskertaa.

Englannin Yo-koevalmennuksella kerrataan A-englannin perusteet ja hiotaan ainekirjoitus, kielioppi ja luetunymmärtäminen kuntoon. Lisäksi kurssiin kuuluu Yo-koevalmennus A-englanti Koti, jossa on sama asiasisältö kuin tässä lähiopetuskurssilla. Pääset katsomaan opetusvideoita heti saatuasi oppimisympärsitön tunnukset ilmoittautumisen jälkeen. 

Kurssin sisältö:
Kirjallista osiota varten Yo-koevalmennuksilla valmistaudutaan lähtökohtaisesti seuraaviin tehtävätyyppeihin teorian ja harjoitusten avulla:

1. Monivalintatehtävät tavoite- tai äidinkielellä
2. Avoimet kysymykset tavoite- tai äidinkielellä
3. Monivalinta-aukkotestit
4. Muunnostehtävät
5. Tiivistelmät/ohjatut tiivistelmät
6. Käännös ja selittäminen sekä tunnistamistehtävät
7. Kirjoitelmat ja lyhyet viestinnälliset kirjoitustehtävät

Lisäksi kurssilla treenataan ainekirjoitusta. 

Kaikki Yo-koevalmennuksemme valmentavat teorioiden, tehtäväesimerkkien ja erilaisten tehtävätyyppien avulla ylioppilaskirjoituksiin.