Yo-koevalmennus KOTI Biologia 2019-2020

kaupunki
Itseopiskelu
kurssin laajuus
23 ot
alkaa
päättyy
kurssin hinta
360
+15 € toimitus- ja käsittelykulut
ilmoittaudu tästä

Ajankohta: Kurssin opetus on kuvattu syksyllä 2018. Kurssille voi kuitenkin ilmoittautua milloin tahansa ja sen saat käyttöösi heti.

Hinta: 360 € + toimitus- ja käsittelykulut 15 €. Tarkemmat maksutiedot. 

Eurooppalaisen nuorisokortin haltijat ja SLL-jäsenet saavat 50 %:n alennuksen Yo-koevalmennuksesta. Jos olet ilmoittautunut jollekin valmennuskurssillemme, saat Yo-koevalmennuksen ilmaiseksi. 

Valmennuskeskus tuo Yo-koevalmennuksen kotiisi! Järjestämme ensimmäisenä Suomessa suorana lähetyksenä kuvattavan Yo-koevalmennuksen internetin välityksellä.

• Onko kurssille osallistuminen asuinpaikkasi vuoksi mahdotonta?
• Pystytkö aikatauluttamaan itsenäisen opiskelun etkä siis välttämättä tarvitse ryhmän tukea opiskeluusi tai lähtemistä kurssipaikalle?
• Tuntuuko, että omien aikataulujen sovittaminen kurssiaikatauluun ei onnistu?
• Etsitkö edullista tapaa osallistua Yo-koevalmennukseen?

Jos vastasit johonkin yllä olevista kysymyksistä kyllä, on uusi Yo-koevalmennus KOTI juuri sinua varten valmistautuessasi ylioppilaskirjoituksiin!

Kurssin kuvaus


1) Kurssiin kuuluu 24 oppituntia opetusta. Aikataulun mukaan edetessäsi kurssi rytmittää valmistautumistasi.

2) Voit katsoa opetusta myös omalla ajallasi eikä katselukertojen määrää ole rajattu! Vaikeimmilta tuntuvien asioiden opetusta voit siis katsoa useaan kertaan.

3) Kurssi on täysin riippumaton asuinpaikastasi. Voit osallistua kurssille omalta tietokoneeltasi, asut sitten Suomessa tai ulkomailla.

4) Innostavat ja asiantuntevat opettajamme kannustavat ja pitävät motivaation yllä koko kurssin ajan.

5) Kurssiin kuuluu sama painettu materiaali kuin muihinkin Yo-koevalmennuksiin.

6) Käytössäsi on Moodlen oppimisympäristö, josta voit mm. tulostaa opetukseen liittyvät luentomuistiinpanot ennen opetusta.

7) Kurssilaiset voivat lisäksi keskustella valmistautumisesta ja kysyä ongelmia aiheuttavista asioita oppimisympäristön keskusteluareenalla.