Miksi äidinkielen Yo-koevalmennukseen?

Miksi äidinkielen Yo-koevalmennukseen?

Oletko kirjoittamassa ensi kertaa äidinkieltä? Tai korottamassa suomen arvosanaa? Abikurssimme avulla onnistut ylioppilaskirjoituksissa.

Suomen kielen Yo-koevalmennuksella

  • parannat osaamistasi,
  • kasvatat itsevarmuuttasi ja
  • teet runsaasti harjoitustehtäviä.

Äidinkieli tärkeä todistuvalinnassa

Ylioppilaskirjoitusten merkitys korostuu jatkossa, kun yhä suurempi osa jatko-opiskelupaikoista jaetaan todistusvalinnalla.

Äidinkielestä saat kevään 2020 todistusvalinnassa hyvin pisteitä. Esimerkiksi psykologiassa, kauppatieteissä ja kasvatusalalla saa äidinkielen laudaturista lähes yhtä paljon pisteitä kuin pitkästä matematiikan L:stä: 33 pistettä.

  Pisteet L:stä Pisteet E:stä Pisteet M:stä
Lääketiede 33  27,5  22
Psykologia 33  27,5  22
Kauppatiede 33  27,5  22
Kasvatustieteet 33  27,5  22

 

Ammattikorkeakoulun todistusvalinnassa äidinkielen laudaturista saa 46 pistettä, eli saman verran kuin pitkän kielen ja pitkän matematiikan L:stä.

Ammattikorkeakoulut

 Pisteet  L:stä E:stä M:stä C:stä B:stä
Äidinkieli 46  41  34 26 18

 

Itsevarmuutta yo-kokeeseen

 
Yo-koevalmennuksemme takaa sinulle selkeän kokonaiskuvan äidinkielestä. Hiot kirjoitus- ja lukutaitoasi niin teorian kuin harjoitusten kautta.

Parhaan oppimistuloksen saat lähiopetuksessa, jossa kokenut opettajamme neuvoo ja vastaa henkilökohtaisesti kysymyksiisi. Mikäli et pääse henkilökohtaisesti osallistumaan kurssille, voit valmistautua kirjoituksiin itsenäisesti tehokkaiden itseopiskelumateriaaliemme avulla.

Onnistu äidinkielen yo-kokeessa! Tutustu Yo-koevalmennuksiimme