Yo-koevalmennus äidinkieli etäopiskelu 2019-2020

kaupunki
Itseopiskelu
kurssin laajuus
alkaa
päättyy
kurssin hinta
100
+15 € toimitus- ja käsittelykulut
Frendi- ale -50%
x

Mikäli olet ilmoittautumassa kaverisi kanssa valmennuskurssille tai tilaamassa etä- / itseopiskelumateriaalia saatte molemmat alennusta 5 %. Kolmen porukka saa alennusta 10 % ja neljän tai useamman porukka 15 %.

x

Eurooppalaisen nuorisokortin haltija ja Suomen Lukiolaisten Liiton jäsen saa Yo-koevalmennuksista ja Yo-koevalmennuksien itseopiskelumateriaaleista, opiskelutekniikkakursseista sekä kauppatieteen verkkokurssista 50 % alennusta.

ilmoittaudu tästä

Hinta: 100 euroa  (+ 15 euron toimituskulut). Eurooppalaisen nuorisokortin haltijat ja SLL -jäsenet saavat 50 %:n alennuksen materiaalista. Tarkemmat maksutiedot.

Onnistu äidinkielen kokeessa ja saat pisteitä jatko-opiskelupaikan todistusvalinnassa! Hio etäkurssin avulla suomen kielen taitosi huippuunsa kokeneen opettajan avustuksella.

Äidinkielen ja kirjallisuuden kokeessa on tärkeätä osata lukea aineistoja tarkasti ja tehdä päätelmiä lukemastaan. Sekä lukutaidon että kirjoitustaidon kokeen kaikkiin tehtäviin liittyy aineistoja, joista tehdään havaintoja ja päätelmiä.

Lukutaidon ja kirjoitustaidon kokeen etäopiskelukurssimme sisältää runsaasti käytännönläheisiä harjoituksia, minkä lisäksi opettaja kommentoi kirjoitelmasi.

Sisältö:

1. Kaksi lukutaidon tehtäväpakettia kokonaisuudessaan (yhteensä kahdeksan vastausta). Vastaukset ovat joko yksiosaisia tai kaksiosaisia. Suosituspituudet ja pisteet ilmoitetaan tehtävänannon yhteydessä.

2. Kaksi kirjoitustaidon kokeen kirjoitelmaa, jotka valitset kahdesta tehtäväpaketista.

Tehtävistä saat opettajan arvioinnin, kommentit ja pisteytykset. Palautat tehtävät opettajalle sähköisessä oppimisympäristössä.

Tarkemman ohjeistuksen löydät oppimisympäristöstä, jonka tunnukset saat sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen kahden tunnin kuluessa.