Yo-koevalmennus äidinkieli etäopiskelu 2019-2020

kaupunki
Itseopiskelu
kurssin laajuus
alkaa
päättyy
kurssin hinta
100
+15 € toimitus- ja käsittelykulut
ilmoittaudu tästä

Hinta: 100 euroa  (+ 15 euron toimituskulut). Eurooppalaisen nuorisokortin haltijat ja SLL -jäsenet saavat 50 %:n alennuksen materiaalista. Tarkemmat maksutiedot.

Ennakkovaraajan etu: Jos ilmoittaudut jollekin valmennuskurssillemme, saat yhden aineen Yo-koevalmennuksen ilmaiseksi. Etu voimassa 15.9.2019 saakka.

Onnistu äidinkielen kokeessa ja saat pisteitä jatko-opiskelupaikan todistusvalinnassa! Hio etäkurssin avulla suomen kielen taitosi huippuunsa kokeneen opettajan avustuksella.

Äidinkielen ja kirjallisuuden kokeessa on tärkeätä osata lukea aineistoja tarkasti ja tehdä päätelmiä lukemastaan. Sekä lukutaidon että kirjoitustaidon kokeen kaikkiin tehtäviin liittyy aineistoja, joista tehdään havaintoja ja päätelmiä.

Kurssimme antaa sinulle hyvät valmiudet sekä lukutaidon että kirjoitustaidon kokeeseen.

Sisältö:

Lukutaidon ja kirjoitustaidon kokeen etäopiskelukurssimme sisältää runsaasti käytännönläheisiä harjoituksia. Opettaja kommentoi kirjoitelmasi.

Teet:

1. Kaksi lukutaidon tehtäväpakettia kokonaisuudessaan (yhteensä kahdeksan vastausta). Vastaukset ovat joko yksiosaisia tai kaksiosaisia. Suosituspituudet ja pisteet ilmoitetaan tehtävänannon yhteydessä.

2. Kaksi kirjoitustaidon kokeen kirjoitelmaa, jotka valitset kahdesta tehtäväpaketista.

Tehtävistä saat opettajan arvioinnin, kommentit ja pisteytykset. Palautat tehtävät opettajalle sähköisessä oppimisympäristössä.

Tarkemman ohjeistuksen löydät oppimisympäristöstä, jonka tunnukset saat sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen kahden tunnin kuluessa.