Yo-koevalmennus äidinkieli Helsinki kevät 2020

kaupunki
Helsinki
kurssin laajuus
24 ot
alkaa
päättyy
kurssin hinta
520
+15 € toimitus- ja käsittelykulut
Frendi- ale -50%
x

Mikäli olet ilmoittautumassa kaverisi kanssa valmennuskurssille tai tilaamassa etä- / itseopiskelumateriaalia saatte molemmat alennusta 5 %. Kolmen porukka saa alennusta 10 % ja neljän tai useamman porukka 15 %.

x

Eurooppalaisen nuorisokortin haltija ja Suomen Lukiolaisten Liiton jäsen saa Yo-koevalmennuksista ja Yo-koevalmennuksien itseopiskelumateriaaleista, opiskelutekniikkakursseista sekä kauppatieteen verkkokurssista 50 % alennusta.

ilmoittaudu tästä

Paikka: Suomen Liikemiesten Kauppaopisto: Rautatieläisenkatu 5, 00520 Helsinki (Pasila)

Ajankohta: 29.1.-9.3.2020, luennot arki-iltaisin klo 16.30-19.45. Kuusi kokoontumiskertaa kyseisellä ajanjaksolla.

Tarkemman aikataulun ja muut käytännön tiedot löydät noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua oppimisympäristöstä, jonka tunnukset saat sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen kahden tunnin kuluessa. 

Hinta: 520 euroa (+ 15 euron toimituskulut). Eurooppalaisen nuorisokortin haltijat ja SLL-jäsenet saavat 50 %:n alennuksen Yo-koevalmennuksesta. Tarkemmat maksutiedot. 

Laajuus: 24 oppituntia (á 45 min), 3 kertaa lukutaitoa ja 3 kertaa kirjoitustaitoa, yhteensä 6 kokoontumiskertaa.

Onnistu äidinkielen kokeessa ja saat pisteitä jatko-opiskelupaikan todistusvalinnassa! Hio suomen kielen taitosi huippuunsa kokeneen opettajan lähiopetuksessa.

Äidinkielen ja kirjallisuuden kokeessa on tärkeätä osata lukea aineistoja tarkasti ja tehdä päätelmiä lukemastaan. Sekä lukutaidon että kirjoitustaidon kokeen kaikkiin tehtäviin liittyy aineistoja, joista tehdään havaintoja ja päätelmiä.

Kurssimme antaa sinulle hyvät valmiudet sekä lukutaidon että kirjoitustaidon kokeeseen.

Sisältö: 

Kurssi valmentaa erilaisten teoria- ja käytännönharjoitteiden kautta äidinkielen kirjoituksiin. Sekä luku- että kirjoistustaitoa on kolme kokoontumiskertaa.

Kurssin aiheita:

  • Aineiston lukutaito: Miten analysoit ja vertailet erilaisia aineistoja, kuten lehtiartikkeleita tai kaunokirjallisia tekstejä?
  • Kirjoitustaito: Miten kirjoitat pohtivan ja asiantuntevan tekstin annetusta aiheesta?
  • Kielioppi ja teoria: Miten luodaan hyvä teksti? Mitä siihen kuuluu? Millaisia valintoja sinun on syytä tehdä kirjoittaessasi?

Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi oppimisympäristön tunnukset, jolloin voit tutustua ennen kurssin alkua kurssilla käytäviin luku- ja kirjoitustaidon teorioihin ja tehtäviin.