Äidinkieli - yleistä tietoa

Ylioppilastutkinnon merkitys jatko-opiskelupaikkoja jaettaessa on kasvanut ja opetusministeriön suunnitelmissa on entisestään korostaa tutkinnon arvoa yliopisto- ja korkeakouluopintoihin pyrittäessä. Jo nyt monet hakukohteet valitsevat uusia ylioppilaita suoraan ylioppilastutkinnon arvosanojen perusteella. Tämä ns. todistusvalinta on laajentunut useille aloille keväällä 2019.

Yliopisto-opintojen suosio on nyt suurempi kuin koskaan. Kilpailun opiskelupaikoista kiristyessä myös menestyminen ylioppilaskirjoituksissa on entistä tärkeämpää. Kirjoituksiin valmistautuja tarvitseekin kaiken mahdollisen tiedon ja tuen saavuttaakseen hyvät arvosanat.

Meillä Valmennuskeskuksessa on kokemusta ja osaamista ylioppilaskirjoituksiin ja pääsykokeisiin valmentamisesta vuodesta 1975 lähtien. Järjestämme laadukkaat Yo-koevalmennukset ylioppilaskirjoituksiin valmistautujille Helsingissä, Tampereella ja Turussa. Lisäksi uutuutena tarjoamme Yo-koevalmennus KOTI-kursseja, joihin voit osallistua omalta tietokoneeltasi; asuit sitten Suomessa tai ulkomailla! Mikäli et pääse osallistumaan kurssille, voit valmistautua kirjoituksiin itsenäisesti tehokkaiden itseopiskelumateriaaliemme avulla.

Ainoana kurssijärjestäjänä tarjoamme kaikille valmennuskursseillemme osallistujille yhden aineen yo-koevalmennuksen ilmaiseksi! Hoida siis samalla kertaa ylioppilastutkinnosta saatavat alkupisteet sekä valmistautuminen pääsykokeisiin kuntoon!

Muistathan, että myönnämme kursseistamme ja itseopiskelumateriaaleista 50%:n alennuksen Suomen Nuorisoyhteistyö – Allianssi ry:n Eurooppalaisen nuorisokortin haltijoille ja Suomen Lukiolaisten Liiton jäsenille.

Tarjoamme myös Frendialennuksen eli ilmoittautuessasi kursseillemme kaverisi kanssa, saatte molemmat alennusta 5%. Kolmen porukka saa alennusta 10% ja neljän tai useamman porukka 15%!

Autamme Sinua mielellämme. Meihin voit olla yhteydessä kaikissa ylioppilaskirjoituksiin ja pääsykokeisiin liittyvissä asioissa.