Yo-koevalmennus äidinkieli etäopiskelu 2019-2020

kaupunki
Itseopiskelu
kurssin laajuus
alkaa
päättyy
kurssin hinta
100
+15 € toimitus- ja käsittelykulut
ilmoittaudu tästä

Hinta: 100 euroa  (+ 15 euron toimituskulut). Eurooppalaisen nuorisokortin haltijat ja SLL -jäsenet saavat 50 %:n alennuksen materiaalista. Tarkemmat maksutiedot.

Jos olet ilmoittautunut jollekin valmennuskurssillemme, saat yhden aineen Yo-koevalmennuksen ilmaiseksi. 

Äidinkielen ja kirjallisuuden oppiaineen uudessa kokeessa on tärkeätä oppia lukemaan aineistoja tarkasti ja tehdä päätelmiä lukemastaan. Sekä lukutaidon että kirjoitustaidon kokeen kaikkiin tehtäviin liittyy aineistoja, joista täytyy tehdä havaintoja ja päätelmiä.

Ylioppilaskirjoituksissa äidinkielellä on suuri painoarvo moneen jatko-opiskelupaikkaan. Valmennuskeskuksen suomen kielen etäkurssin avulla voit hioa kirjoitustaitosi huippuunsa kokeneen opettajan avustuksella. Etäopiskelu antaa valmiuksia sekä lukutaidon että kirjoitustaidon kokeeseen.

Sisältö: Lukutaidon ja kirjoitustaidon kokeen etäopiskelukurssi sisältää seuraavat opettajalle lähetettävät kirjoitelmat:

1. Kaksi lukutaidon tehtäväpakettia kokonaisuudessaan (yhteensä kahdeksan vastausta). Vastaukset ovat joko yksiosaisia tai kaksiosaisia. Suosituspituudet ja pisteet ilmoitetaan tehtävänannon yhteydessä.

2. Kaksi kirjoitustaidon kokeen kirjoitelmaa, jotka valitaan kahdesta tehtäväpaketista.

Tehtävistä saa opettajan arvioinnin, kommentit ja pisteytykset. Tehtävät palautetaan opettajalle sähköisessä oppimisympäristössä.

Tarkemman käytännön ohjeistuksen löydät oppimisympäristöstä, jonka tunnukset saat sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen kahden tunnin kuluessa.