TOIMISTOASSISTENTTI

määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle maaliskuu 2018 – toukokuu 2018.  

Tehtäviin kuuluvat erilaiset kurssien käytännön järjestelyt, kuten esimerkiksi oppimateriaalien hallinta ja logistiikka, postitus, kokeiden valvonta, kurssipaikkapäivystys sekä asiakasrekisterin ja internetsivujen ylläpito.

Tehtävän hoitaminen edellyttää ahkeruutta, organisointikykyä, joustoa työtehtävien ja työajan suhteen sekä kykyä toimia kiireellisissäkin tilanteissa. Ajokortti on välttämätön.

Saatat olla etsimämme henkilö, jos sinulla on lisäksi reipas asenne sekä oma-aloitteinen ote työhön. Myös hyvät vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaidot ovat tarpeen, sillä työskentelet yhteistyössä koko toimiston henkilökunnan kanssa, sekä asiakaspalvelutilanteissa.

Tarjoamme hakijalle monipuolisen työn rennossa ja viihtyisässä työympäristössä. Työn kautta on mahdollisuus saada kattava kokemus keskisuuren koulutusyrityksen erilaisista työtehtävistä.

Palkkaus 12 €/ h.

Lisätietoja ja hakemukset: Hanna Ylönen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p.0207 280 357.

Haku päättyy: 6.2.2018

 

 

Lähetä avoin hakemus

Valmennuskeskus on opetusalan asiantuntijaorganisaatio, joka työllistää 200 opetusalan ammattilaista. Kurssiemme onnistuminen vaatii työntekijöitä, joilla on hyvät sosiaaliset taidot ja syvä kiinnostus omaan opintoaineeseensa.

Jos koet olevasi oikeanlainen henkilö toimimaan nuorekkaassa ilmapiirissä yhdessä muiden opetusalan ammattilaisten kanssa, lähetä avoin hakemus ja CV osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Merkitse hakemukseen, mistä tehtävästä olet kiinnostunut.

Valmentajat

Valmentajat vastaavat kurssiemme lähiopetuksesta, tehtävien laadinnasta ja tarkastamisesta sekä ohjaavat tutoreita. Vaadimme kaikilta valmentajiltamme suoritettua opetettavan alan korkeakoulututkintoa, näyttöä pedagogisista taidoista sekä näyteluentoja.

Tutorit

Tutorit toimivat valmentajien tukena kurssivalmentamisessa. Tutorien tehtäviin kuuluu pienryhmätyöskentelyn vetäminen ja vertaistukena toimiminen ryhmänsä jäsenille. Tutorit toimivat myös simuloiduissa koetilanteissa valvojina. Pidemmälle opinnoissaan edenneet tutorit voivat myös tarkistaa ja laatia tehtäviä kurssilaisille valmentajan ohjauksessa. Vaadimme tutoreilta saman alan opiskelua korkeakoulussa, näyttöä ryhmätyöskentelytaidoista ja soveltuvuushaastatteluja.

Asiantuntijat

Valmennuskeskus on sitoutunut kehittymiseen. Työllistämme opetusalan ammattilaisia, jotka kehittävät kurssimenetelmiämme ja materiaalejamme.