Itseopiskelu: Yhteiskunnallisen muutoksen kandiohjelma, Hki aineistokoemateriaali 2019

Itseopiskelumateriaali valmentaa Helsingin yliopiston Yhteiskunnallisen muutoksen aineistokoeosuuteen.

Itseopiskelu: Yhteiskunnallisen muutoksen kandiohjelma, Hki aineistokoemateriaali 2019

kaupunki
Itseopiskelu
kurssin laajuus
alkaa
päättyy
kurssin hinta
200
+15 € toimitus- ja käsittelykulut
ilmoittaudu tästä

Laadimme syksyn 2018 aikana Yhteiskunnallisen muutoksen kandiohjelman (Hki) valintakokeen aineistokoeosuuteen valmistavan itseopiskelumateriaalin. Materiaalin postitus aloitetaan alkuvuodesta 2019 ja on saatavilla valintakokeeseen saakka.

Materiaali sisältää:

  • Kohti opiskelupaikkaa -oppaan, johon on koottu keskeiset vinkit valintakokeeseen valmistautumiseksi. Materiaalista löydät mm. opiskeluteknisiä vinkkejä ajankäytön hallintaan ja lukusuunnitelman laatimiseksi sekä tietoa luku- ja muistiinpanotekniikoista.
  • Aineistokokeen teoriaa, jossa selvitetään millaista osaamista aineistokokeella mitataan, miten kannattaa valmistautua ja harjoitella aineistokokeeseen, millaisia erilaisia aineistokoetekstejä ja tehtäviä kokeessa on esiintynyt.
  • Kahdeksan aineistokoeharjoitusta: tekstit, kysymykset ja vastaushahmotelmat / pisteytysperusteet
  • Harjoituspääsykokeen, joka sisältää valintakoekirjallisuuden osion, aineistokokeen ja arvosteluperusteet. Koe tehdään itsenäisesti ja se löytyy Moodlen sähköisestä oppimisympäristöstä. Koe ladataan Moodleen samaan aikaan valmennuskurssin lopuksi pidettävän harjoituspääsykokeen kanssa. Arvosteluperusteet ladataan Moodleen kurssilla pidetyn kokeen jälkeen, jolloin kokeen voi tarkistaa itsenäisesti.