Psykologia Valintakoeaineisto KOTI-kurssi TAKUU 2019

kaupunki
Itseopiskelu
kurssin laajuus
45 ot
alkaa
päättyy
kurssin hinta
480
+15 € toimitus- ja käsittelykulut
ilmoittaudu tästä

UUSI KURSSIKOKONAISUUS! 

Kuvaamme huhtikuussa julkaistavasta psykologian valintakoemateriaalista uuden Psykologia Valintakoeaineisto KOTI -kurssikokonaisuuden. Kokonaisuuteen kuuluu matemaattista sisältöä sekä psykologiasta aihesisältöä (artikkelit) sen perusteella, mitä valintakoemateriaali sisältää.

Opetusvideot kuvataan kurssiopetuksen etenemistahdissa, noin 2 kurssikertaa / viikko. Uudet videot, niihin liittyvät opetusmateriaalit ja harjoitustehtävät ladataan Moodlen sähköiseen oppimisympäristöön niiden valmistumistahdissa. Tarkempi aikataulu julkaistaan noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua Moodlessa.

Käytännön tiedot ja opetusvideot löydät Moodlen sähköisestä oppimisympäristöstä, jonka tunnukset saat sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen.

Ajankohta: 11.4.-4.5.2019

Hinta: 480 euroa. Ensimmäinen osa maksusta (140 euroa + toimitus- ja käsittelykulut 15 euroa) suoritetaan varausmaksuna ilmoittautumisen jälkeen ja loppuosa maksetaan kurssin alkaessa.

Kurssitakuu: Kurssimme on TAKUU –kurssi ja mikäli et saa opiskelupaikkaa, saat vastaavan kurssin ensi vuonna puoleen hintaan.

Kurssille ilmoittautuvat abiturientit saavat lisäksi valitsemansa aineen abikurssin (kurssilla rajoitettu paikkamäärä), abi KOTI –kurssin tai itseopiskelumateriaalin ilmaiseksi kurssin päälle. 

Kurssin laajuus: Opetus 40 oppituntia + itsenäisesti tehtävät harjoituspääsykoe 5 oppituntia.

Kurssin kuvaus

1) Ennen varsinaisia valintakoemateriaalin opetusvideoita saat käyttöösi Johdatus psykologian tutkimukseen -opetusvideot. Videot perustuvat Petri Paavilaisen teokseen Psykologian tutkimustyöopas, joka on ollut monta vuotta psykologian valintakoekirjana. Videot selventävät ja avaavat tietoja tieteellisen tutkimuksen luonteesta, erilaisista tutkimustyypeistä ja niiden käytännön toteutuksesta sekä tutkimusaineiston analysoinnista ja raportointitavoista. Näiden asioiden ymmärtäminen tukee tilastollista sisältöä sekä psykologian mahdollisia artikkeleja.

2) Valintakoemateriaalia käsittelevät opetusvideot kuvataan Psykologia maaliskuun kurssipetuksen etenemistahdissa 11.4. lähtien, noin 2 kurssikertaa / viikko. Jokaisella opetusvideolla käydään läpi uusi artikkeli, aihekokonaisuus tai matemaattinen sisältö, selvennetään keskeiset teoriat ja käsitteet, joita avataan käytännönläheisillä esimerkeillä. Apukysymykset ja tehtävät auttavat opiskelun kohdentamisessa olennaisiin asioihin ja niiden avulla kertaat myös tehokkaasti. Aikataulun mukaan edetessäsi kurssi rytmittää valmistautumistasi.

3) Videoihin on rajaton katseluoikeus pääsykokeeseen asti. Vaikeimmilta tuntuvien asioiden opetusta voit katsoa, syventää ja kerrata useaan kertaan.

4) Verkkokokonaisuus on täysin riippumaton asuinpaikastasi. Voit katsoa videoita ja tehdä tehtäviä omalta tietokoneeltasi tai mobiililaitteeltasi asuit sitten Suomessa tai ulkomailla.

5) Innostavat ja asiantuntevat, monta vuotta psykologian valmennuskursseja opettaneet opettajamme kannustavat ja motivoivat opiskeluun.

6) Opetusvideoiden materiaali ja tehtävät ratkaisuineen ladataan Moodlen sähköiseen oppimisympäristöön opetusvideoiden kanssa saman aikaisesti. 

7) Kurssiin kuuluu itsenäisesti tehtävä harjoituspääsykoe, jotka ladataan Moodleen huhtikuun lopussa samaan aikaan kaikkien psykologian kurssiemme harjoituspääsykokeiden ajankohtana. Mallivastaukset ladataan Moodleen kokeen jälkeen.