Oikeustiede Takuu Oulu, 2019

kaupunki
Oulu
kurssin laajuus
137 ot
151 ot

Kurssiin sisältyvät KOTI-kurssin opetusvideot. Voit katsoa opetusvideoita rajoituksetta valintakokeeseen saakka. Videoista on suuri apu kertaamisessa sekä vaikeiden asioiden opiskelussa. Katso KOTI-videoiden tarkempi sisältö klikkaamalla kurssin tietoja.

alkaa
päättyy
kurssin hinta
1290
+15 € toimitus- ja käsittelykulut

Paikka: Oulu

Ajankohta: 1.4.-12.5.2019, luennot arki-iltaisin klo 17.30-20.45

Hinta: 1290 euroa + toimituskulut 15 euroa. Varausmaksun osuus kurssimaksusta 490€. Tarkemmat maksutiedot.

Kurssin laajuus: 137 oppituntia

Oikeustiede Takuu Oulu -kurssi valmentaa Helsingin, Vaasan, Lapin, Turun ja Itä-Suomen yliopiston oikeustieteellisen tiedekunnan valintakokeisiin. Kurssi sopii kaikille hakijoille, niin abiturienteille kuin aiemminkin pyrkineille. Kurssin rakenne on suunniteltu siten, että sen aikana opetellaan kaikki valintakoekirjoissa esitetyt asiat a:sta ö:hön. Kunkin oikeudenalan opettamiseen on varattu riittävästi aikaa, jotta ehdit sisäistää kaikkein vaikeimmatkin oikeudelliset ongelmat. Vaadittavien teoriatietojen lisäksi kurssilla opetellaan ja harjoitellaan oikea vastaustekniikka. 

Kurssiin kuuluu takuu: Mikäli et saa opiskelupaikkaa oikeustieteellisestä tiedekunnasta 2019, on sinulla oikeus osallistua samalle kurssille keväällä 2020 pelkän materiaalimaksun (490 euroa) hinnalla.

Ainoana kurssinjärjestäjänä kaikkiin oikeustieteen kursseihimme kuuluu lähiopetuksen lisäksi Oikeustiede KOTI-kurssin opetusvideot (151 oppituntia), joihin sinulla on rajaton katseluoikeus koko kurssin ajan. Tämä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden kerrata ja katsoa vaikeimmilta tuntuvien asioiden opetusta useaan kertaan. Vastaavaa etua et saa mistään muualta!

Kurssin kuvaus

Valmistautumisaika valintakokeeseen on hyvin lyhyt. Keväällä 2019 valintakoekirjallisuus julkaistaan vasta 10.4. ja valintakoe pidetään 14.5. Tämän vuoksi on tärkeää, että aloitamme valmistautumisen jo ennen kirjojen ilmestymistä. Kurssi alkaa johdanto- ja vastaustekniikkakursseilla, sekä harjoituskokeilla. Oikeudenalakohtainen opetus alkaa heti valintakoekirjojen ilmestyttyä. Luennot pidetään arki-iltaisin klo 17.30-20.45. Viikonloppuisin on harjoituspääsykokeita ja poikkeuksellisesti muita yksittäisiä kurssitapahtumia.

Oikeustiede Takuu Oulu-kurssiin kuuluu:

Alustava aikataulu (muutokset ovat vielä mahdollisia):

Johdantokurssi: 1.4.2019 alkaen

Vastaustekniikkakurssi: 1.4.2019 alkaen

Oikeudenalakohtainen opetus / Oikeustiede Takuu Oulu: valintakoekirjallisuuden ilmestymisestä valintakokeeseen saakka

Nettiopetus: Johdanto- ja vastaustekniikkakurssien videot heti ilmoittautumisen jälkeen käytössäsi, oikeudenalakohtainen opetus valintakoekirjalisuuden ilmestymisen jälkeen. Rajaton katseluoikeus valintakokeisiin saakka

Harjoituspääsykokeet (6 kpl): oikean valintakokeen kaltaisia

Tutorointi: Kurssitutor käytettävissäsi kurssipaikalla ennen jokaisen kurssikerran alkua 

Kertauspäivä ennen valintakoetta

Sähköinen oppimisympäristö Moodle koko kurssin ajan: aikataulut, pyrkimisohjeet, monivalinta- ja väittämätehtäviä, kaikki kurssimateriaalit (tehtäväkirjat, teoriatiivistelmät, opettajien luentomateriaalit, harjoituspääsykokeet mallivastauksineen) sähköisessä muodossa paperimateriaalien lisäksi.