Oikeustiede Takuu Koti 2019

kaupunki
Itseopiskelu
kurssin laajuus
151 ot
alkaa
päättyy
kurssin hinta
870
+15 € toimitus- ja käsittelykulut

Paikka: Kotonasi

Ajankohta: 10.4.-12.5.2019. Kurssi  on päiväkurssi. Luennot pidetään pääsääntöisesti klo 9.00-12.15. Voit seurata kurssia internetin välityksellä suorana lähetyksenä. Jos et pysty osallistumaan live-lähetykseen, voit katsoa videot jälkikäteen tallenteina. Videoihin on rajaton katseluoikeus valintakokeeseen saakka.

Hinta: 870 euroa +toimituskulut 15 euroa. Varausmaksun osuus kurssimaksusta 490€. Tarkemmat maksutiedot.

Kurssin laajuus: 151 oppituntia

Kurssiin sisältyy takuu: Mikäli et saa opiskelupaikkaa oikeustieteellisestä tiedekunnasta vuonna 2019, pääset samalle kurssille keväällä 2020 takuuhinnalla 490 euroa.

Kurssiin kuuluu:

Johdantoluennot: heti ilmoittautumisen jälkeen käytössäsi

Vastaustekniikkaluennot: heti ilmoittautumisen jälkeen käytössäsi

Oikeudenalakohtaiset luennot: valintakoekirjallisuuden ilmestymisen jälkeen valintakokeisiin saakka

Harjoituspääsykokeet (6 kpl): oikean valintakokeen kaltaisia

Tutorointi: Kurssitutor käytettävissäsi puhelimitse

Kertauspäivät toukokuussa 2019 (paikan päällä kurssipaikalla Helsingissä, Turussa tai Oulussa, paikka valittavissa)

Sähköinen oppimisympäristö Moodle koko kurssin ajan: aikataulut, pyrkimisohjeet, monivalinta- ja väittämätehtäviä, kaikki kurssimateriaalit (tehtäväkirjat, teoriatiivistelmät, opettajien luentomateriaalit, harjoituspääsykokeet mallivastauksineen) sähköisessä muodossa paperimateriaalien lisäksi

Halutessasi saat osallistua myös Oikeustiede HKI ryhmien orientaatioiltaan Helsingissä heti valintakoekirjallisuuden ilmestymisen jälkeen. 

Kurssin kuvaus:

Valmennuskeskus tuo ensimmäisenä kurssinjärjestäjänä Suomessa oikeustieteen valmennuskurssin kotiisi! Järjestämme suorana lähetyksenä kuvattavan valmennuskurssin internetin välityksellä. Voit aloittaa valmistautumisesi ajoissa: saat johdanto- ja vastaustekniikkakurssien opetusvideot ja luentomateriaalit käyttöösi heti ilmoittautumisen jälkeen. Videot on kuvattu keväällä 2018. Uudet videot kuvataan kevät-talvella 2019.

Oikeudenalakohtainen opetus kuvataan ja lähetetään suorana Helsingistä Oikeustiede 3-Takuu –kurssilta valintakoekirjallisuuden ilmestymisen jälkeen. Voit katsoa lähetystä suoran lähetyksen lisäksi myös myöhemmin omalla ajallasi kurssikerran jälkeen. Katselukertojen lukumäärää ei ole rajoitettu. Kurssille osallistuminen on täysin riippumaton asuinpaikastasi; voit osallistua kurssille omalta tietokoneeltasi, asuit sitten Suomessa tai ulkomailla.