Lääketiede - yleistä tietoa

Ala pyrkii terveyden ylläpitämiseen ja palauttamiseen sekä sairauksien ehkäisemiseen. Lääkärin työ edellyttää kiinnostusta potilaaseen, loogista päättelykykyä sekä valmiutta pitkäjänteiseen ja raskaaseen työhön.

Yleistä tietoa

Lääketiedettä voi opiskella Helsingin, Turun, Tampereen, Oulun ja Kuopion yliopistoissa. Hammaslääketieteen opinnot voi aloittaa Helsingissä, Oulussa, Turussa ja Kuopiossa. Eläinlääketieteellinen on ainoastaan Helsingissä. Lääketieteen lisensiaatin opintojen laajuus on 360 opintopistettä ja opinnot kestävät vähintään 5-6 vuotta. 

Katso laaja 43 minuuttia kestävä Valmennuskeskuksen videoinfo lääketieteelliseen pyrkijöille.
 
 

Luota kokemukseen

Huolimatta valintakokeen haasteellisuudesta sinulla on kaikki menestymisen avaimet käsissäsi. Onnistuminen edellyttää kuitenkin päämäärätietoista, suunnitelmallista ja kovaa työntekoa.

Valmennuskeskuksen tavoitteena on antaa sinulle kaikki mahdollinen tuki, jotta haaveesi opiskelupaikasta lääketieteellisessä tiedekunnassa toteutuisi. Valmennuskeskuksella ja yhteistyöyrityksellämme Zacharin koululla on yli 40 vuoden kokemus lääketieteellisen pääsykokeista ja niihin valmentamisesta!

Seuraa myös lääketieteelliseen pyrkiville suunnattua blogiamme osoitteessa laaketieteellinen.fi.