Lääketiede VIPTAKUU HKI 2020

kaupunki
Helsinki
kurssin laajuus
max 395 ot
173 ot

Kurssiin sisältyvät KOTI-kurssin opetusvideot. Voit katsoa opetusvideoita rajoituksetta valintakokeeseen saakka. Videoista on suuri apu kertaamisessa sekä vaikeiden asioiden opiskelussa. Katso KOTI-videoiden tarkempi sisältö klikkaamalla kurssin tietoja.

alkaa
päättyy
kurssin hinta
3590
+15 € toimitus- ja käsittelykulut
ilmoittaudu tästä

Ajankohta: Aloitusajankohta valittavissa (syys-, marras- tai tammikuu)

Laajuus: Max 395 oppituntia. Lisäksi kurssiin kuuluu LÄÄKETIEDE KOTI valmennuskurssi ja opiskelutekniikkakurssi 16 oppituntia.


Hinta: Varausmaksun osuus kurssimaksusta 660€. Tarkemmat maksutiedot.

Kaikki lääketieteen kurssimme ovat Takuukursseja. Mikäli et saa opiskelupaikkaa lääketieteellisistä tiedekunnista, pääset vastaavalle kurssille seuraavana vuonna 660 eurolla!

VIPTAKUU -kurssin rakenne:
1) Henkilökohtainen valmennustapaaminen
Ennen kurssin alkua jokaisen hakijan kanssa sovitaan tapaaminen, jossa käydään yksilöllisesti läpi tavoitteita ja vaatimuksia. Tarkoituksena on varmistua kurssin soveltuvuudesta juuri sinulle. Henkilökohtainen opastus sekä pääsykoeprosessiin että valmennuskurssiin pidetään yhdessä sovittavana ajankohtana ennen opetuksen alkua. Tällöin myös sovitaan, mille lääketieteen kursseille haluat osallistua.

2) Valmennuskurssiopetus
Ilmoittautumalla VIPTAKUU kurssille saat osallistumisoikeuden kahden eri valmennuskurssin opetukseen. Käytännössä voit käydä yhden pitkän kurssin (alkaa syys- tai marras- tai tammikuussa) ja lisäksi SUPER- JA VIPTAKUU kursseille suunnatun kertauskurssin (alkaa helmi-maaliskuussa). Valittavat kurssit siis ovat:

LÄÄKETIEDE SYYSKUU TAI LÄÄKETIEDE MARRASKUU TAI LÄÄKETIEDE TAMMIKUU (EI TAMMIKUU PÄIVÄ) JA LISÄKSI HELMI-MAALISKUUSSA ALKAVA KERTAUSKURSSI, JOKA ON TARKOITETTU VAIN  SUPER- JA VIPTAKUU KURSSILAISILLE

Kurssivalintasi tehdään yhdessä henkilökohtaisessa tapaamisessa ilmoittautumisen jälkeen.

Edellä mainituista lääketieteen kursseista ja niiden sisällöstä voit lukea tarkemmin kyseisten kurssien kohdalta.

3) Laskuharjoitukset
VIPTAKUU –kurssiin kuuluu 24 oppituntia laskuharjoituksia (kemia ja fysiikka), joissa saat tarpeesi mukaan henkilökohtaista apua tehtävien laskemiseen. Laskuharjoitukset pidetään maalis-toukokuussa lähempänä valintakoetta, jolloin harjoittelussa korostuvat valintakoetyyppisten, haastavampien tehtävien harjoittelu.

Näiden lisäksi kurssiin kuuluu seuraavat elementit:

a)       OPISKELUTEKNIIKKAKURSSI 16 oppituntia (loka- tai tammikuussa)

b)       LÄÄKETIEDE KOTI KURSSI

Ilmoittautumismenettely LÄÄKETIEDE VIPTAKUU –kurssille

Ilmoittautumisesi jälkeen sovimme kanssasi henkilökohtaisen tapaamisen. Voit myös sopia tapaamisen ennen ilmoittautumista, koska henkilökohtainen tapaaminen ei vielä sido kumpaakaan osapuolta mihinkään. Voit ottaa tapaamiseen myös vanhempasi mukaan. Tapaaminen järjestetään yhdessä sovittavana ajankohtana.