Lääketiede TAKUU KOTI 2019-2020

kaupunki
Itseopiskelu
kurssin laajuus
181 oppituntia
alkaa
päättyy
kurssin hinta
1380
+15 € toimitus- ja käsittelykulut
ilmoittaudu tästä

Ajankohta: Suorana kuvattava kurssi alkaa marraskuussa, mutta kurssille voi tulla mukaan 1.4. saakka. Suoraa lähetystä seuraavalla opetus on arki-iltaisin kerran / aine / viikko klo 16.30 alkaen. Tarkemman aikataulun, kurssipaikan ja muut käytännön tiedot löydät noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua Moodle oppimisympäristöstä, jonka tunnukset saat ilmoittautuessasi. Tunnukset aktivoituvat tunnin kuluessa ilmoittautumisestasi. Oppimisympäristö aukeaa kesä-heinäkuun vaihteessa.

Hinta: Varausmaksun osuus kurssimaksusta 660€. Tarkemmat maksutiedot. 

Kurssin laajuus: 181 oppituntia (45 min). Fysiikka 63, kemia 54, biologia 60, pääsykoevalmentautumisen työkalut 4 ot.

Kaikki lääketieteen kurssimme ovat Takuukursseja. Mikäli et saa opiskelupaikkaa lääketieteellisistä tiedekunnista, pääset vastaavalle kurssille seuraavana vuonna 660 eurolla!

Valmennuskeskus tuo valmennuskurssin kotiisi! Järjestämme ensimmäisenä Suomessa suorana lähetyksenä kuvattavan valmennuskurssin internetin välityksellä! Voit katsoa videoita tietokoneellasi tai mobiililaitteilla.

• Onko valmennuskurssille osallistuminen asuinpaikkasi vuoksi mahdotonta?
• Pystytkö aikatauluttamaan itsenäisen opiskelun etkä siis välttämättä tarvitse ryhmän tukea opiskeluusi tai lähtemistä kurssipaikalle?
• Tuntuuko, että omien aikataulujen sovittaminen kurssiaikatauluun ei onnistu?
• Etsitkö edullista tapaa osallistua valmennuskurssille?

Jos vastasit johonkin yllä olevista kysymyksistä kyllä, on uusi Lääketiede KOTI valmennuskurssimme juuri sinua varten valmistautuessasi lääketieteen valintakokeeseen!

Kurssin kuvaus

1) Kurssi kuvataan ja lähetetään suorana Helsingistä Lääketiede TAKUU MARRASKUULTA, johon kuuluu 181 oppituntia opetusta. Aikataulun mukaan edetessäsi kurssi rytmittää valmistautumistasi.

2) Voit katsoa opetusta myös omalla ajallasi kurssikerran jälkeen eikä katselukertojen määrää ole rajattu! Vaikeimmilta tuntuvien asioiden opetusta voit siis katsoa useaan kertaan.

3) Kurssi on täysin riippumaton asuinpaikastasi. Voit osallistua valmennuskurssille omalta tietokoneeltasi tai mobiililaitteeltasi asuit sitten Suomessa tai ulkomailla.

4) Sinulla on mahdollisuus kysyä opetuksen aikana aivan kuin paikan päällä kurssiin osallistuen! Kysyminen tapahtuu helposti tietokoneelta käsin ja opettajat vastaavat kysymyksiisi suorassa opetustilanteessa (chat ominaisuus ei toimi mobiililaitteilla)

5) Innostavat ja asiantuntevat, useita lääketieteen valmennuskursseja opettaneet opettajamme kannustavat ja pitävät motivaation yllä koko kurssin ajan.

6) Kurssiin kuuluu sama painettu kurssimateriaali ja ennakkomateriaali kuin muihinkin kursseihin. Materiaalissa on yhteensä n. 1200 tehtävää fysiikkaan, kemiaan ja biologiaan liittyen.

7) Kuten kaikilla valmennuskursseillamme, käytössäsi on Moodlen oppimisympäristö, josta voit mm. tulostaa opetukseen liittyvät luentomuistiinpanot ennen opetusta.

8) Kurssilaiset voivat lisäksi keskustella pyrkimisestä ja kysyä ongelmia aiheuttavista asioita oppimisympäristön keskusteluareenalla.

9) Kurssiin kuuluu kolme harjoituskoetta sekä simuloitu valintakoe, jotka korjataan ja pisteytetään.