Lääketiede TAKUU TAMMIKUU Seinäjoki 2019

kaupunki
Seinäjoki
kurssin laajuus
183 ot
173 ot

Kurssiin sisältyvät KOTI-kurssin opetusvideot. Voit katsoa opetusvideoita rajoituksetta valintakokeeseen saakka. Videoista on suuri apu kertaamisessa sekä vaikeiden asioiden opiskelussa. Katso KOTI-videoiden tarkempi sisältö klikkaamalla kurssin tietoja.

alkaa
päättyy
kurssin hinta
1870
+15 € toimitus- ja käsittelykulut
ilmoittaudu tästä

Ajankohta: Luennot arki-iltaisin klo 16.30 tai 17.00 alkaen ja viikonloppuisin klo 10.30 alkaen. Tarkemman aikataulun, kurssipaikan ja muut käytännön tiedot löydät noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua Moodle oppimisympäristöstä, jonka tunnukset saat ilmoittautuessasi. Tunnukset aktivoituvat tunnin kuluessa ilmoittautumisestasi. Oppimisympäristö aukeaa kesä-heinäkuun vaihteessa.

Hinta: Varausmaksun osuus kurssimaksusta 660€. Tarkemmat maksutiedot.

Kurssin laajuus: 183 oppituntia (fysiikka 57, kemia 49, biologia 53, harjoituskokeet 13, Pääsykoevalmentautumisen työkalut 4 ja simuloitu valintakoe 7 oppituntia) + Lääketiede KOTI kurssin opetusvideot 164 oppituntia.

Abiturientit saavat lisäksi valitsemansa aineen abi KOTI kurssin tai itseopiskelumateriaalin ilmaiseksi!

Kaikki lääketieteen kurssimme ovat Takuukursseja. Mikäli et saa opiskelupaikkaa lääketieteellisistä tiedekunnista, pääset vastaavalle kurssille seuraavana vuonna 660 eurolla! Ainoana kurssijärjestäjänä kaikkiin lääketieteen kursseihimme kuuluu Lääketiede KOTI kurssin opetusvideot (164 oppituntia), joihin sinulla on rajaton katseluoikeus oman kurssisi ajan. Tämä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden kerrata asioita ja katsoa vaikeimmilta tuntuvien asioiden opetusta useaan kertaan. Vastaavaa etua et saa mistään muualta!

TAMMIKUU kurssin opetus alkaa jo tammikuussa, joten kurssi sopii aiemmin pyrkineille ja niille, jotka haluavat aloittaa valmistautumisen hyvissä ajoin ja joilla perustiedot ovat melko hyvällä pohjalla. Kurssi tarjoaa myös abiturienteille hyvän mahdollisuuden valmistautua aine reaalin kirjoituksiin. Kurssikertoja on fysiikassa ja kemiassa 11-13 / aine ja biologiassa 13. Runsas oppituntimäärä sekä useat kurssikerrat helpottavat asioiden sisäistämistä ja mahdollistavat lukiotiedot kertaamisen sekä paneutumisen haastavimpiin ja vaikeimmaksi koettuihin aiheisiin.

Kurssin kuvaus
1. Aloita valmistautumisesi heti!

Ainoana kurssijärjestäjänä kaikkiin Lääketieteen kursseihimme kuuluu Lääketiede KOTI kurssin opetusvideot (164 oppituntia), joita voit katsoa rajoituksetta oman kurssisi ohessa. Tämä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden kerrata asioita ja katsoa vaikeimmilta tuntuvien asioiden opetusta useaan kertaan. Videot saat käyttöösi heti ilmoittauduttuasi, joten voit aloittaa valmistautumisen heti kun sinulle sopii!

2. Ennakkoharjoittelu

Ilmoittautumisesi jälkeen saat ennakkoharjoittelumateriaalin (postitus alkaa elokuussa), joka sisältää valmistautumisohjeita sekä runsaasti ennakkotehtäviä omien fysiikan, kemian, matematiikan ja biologian tietojen harjoitteluun ja arviointiin. Materiaaliin kuuluu lisäksi vanhat valintakokeet mallivastauksineen.

3. Pääsykoevalmentautumisen työkalut -aloitusluento

Kurssin alussa pidettävän luennon aikana keskitytään opintojen ohjaukseen valmennuskurssin näkökulmasta, jotta luku-urakka lähtee mukavasti käyntiin. Luento paneutuu mm. henkilökohtaisen lukusuunnitelman tekoon, käytännön työkaluihin omien opiskelutaitojen kehittämiseksi sekä tehokkaan oppimisen välineisiin.

4. Ainekohtainen opetus kursseilla

Lukion fysiikan, kemian ja biologian sisällöissä on monia haastavia ja vaikeasti ymmärrettäviä kokonaisuuksia. Näihin kohtiin paneutuminen ja ongelmakohtien selvittäminen ovat suuressa roolissa hankittaessa valintakokeessa vaadittava itsevarmuus ja luottamus omaan osaamiseen. Tärkeimpien ja yleisesti vaikeaksi koettujen asioiden esiin nostaminen ja epäselvyyksien ratkaiseminen onnistuu parhaiten opettajiemme johdolla. Opettajat ovat valintakokeen ja valintakoevaatimusten asiantuntijoita.

5. Kurssimateriaali

Kaikkiin valmennuskursseihimme kuuluu runsas, oppimista tukeva kurssimateriaali. Materiaaliin kuuluu ainekohtaiset eri lukion kirjasarjojen pohjalta tehdyt teoriakoosteet sekä harjoitustehtäviä (fysiikka n. 600, kemia n. 500, biologia n. 280) mallivastauksineen. Fysiikan, kemian ja biologian tehtävät sisältävät lukion oppimäärään perustuvia tehtäviä sekä eri aineita integroivia tehtäviä. Tehtävätyyppejä on useita monivalinta- ja väittämätehtävistä soveltaviin paljon aineistoa sisältäviin tehtäviin. Näin valintakokeessa mahdollisesti vaadittavat erilaiset tehtävätyypit tulevat kaikki tutuiksi. 

6. Harjoituskokeet

Valmennuskurssin aikana tekemiesi tunti-, pisto- ja harjoituskokeiden avulla pystyt seuraamaan edistymistäsi. Oppimisympäristössä (Moodle) on 8-12 monivalintakoetta, joissa testataan kaikkien aineiden osaamista. Lisäksi jokaiseen valmennuskurssiin kuuluu 5-6 harjoituskoetta sekä kurssin päätteeksi pidettävä simuloitu valintakoe, jotka tarjoavat erinomaisen tilaisuuden harjoitella pääsykoetilannetta ja testata osaamistasi. Simuloitu valintakoe sekä 2-3 harjoituskoetta (riippuu kurssistasi) tarkastetaan ja pisteytetään kurssin aikana, loput kokeet voit tehdä omatoimisesti.

7. Sähköinen oppimisympäristö

Sähköinen oppimisympäristö on osa lääketieteen valmennuskurssejamme. Verkon kautta voit mm. tulostaa opettajien luentorungot etukäteen itsellesi. Näin voit suunnata kaiken energiasi kuuntelemiseen, eikä aika kulu muistiinpanojen kirjoittamiseen. Näet myös kurssiisi liittyviä käytännön asioita ja voit tulostaa harjoituskokeita ym materiaaleja. Sähköinen oppimisympäristö aukeaa kurssin alussa. Sähköistä oppimisympäristöä varten saat käyttöösi henkilökohtaisen salasanan ja käyttäjätunnuksen, joiden avulla pääset Valmennuskeskuksen kotisivujen kautta kirjautumaan sisään omaan kurssipalveluusi. Sähköinen oppimisympäristö on käytössäsi rajoituksetta koko kurssin ajan aina pääsykokeeseen asti.

8. Tutorointi

Opetuksen lisäksi pyrkimisprosessissa tarvitaan henkistä tukea ja kannustusta. Tätä silmällä pitäen lääketieteen kursseilla ovat mukana tutorit. Tutorit ovat itse lääketieteen opiskelijoita, joten heillä on vielä tuoreessa muistissa oma pyrkiminen ja onnistunut pääsykoe. Tutorit ovat tukenasi koko kurssin ajan. Halutessasi he auttavat sinua tekemään lukusuunnitelman sekä vastaavat pyrkimistä ja yliopisto-opiskelua koskeviin kysymyksiisi. Tutorit päivystävät sovitusti kurssipaikalla ja heihin voit olla myös yhteydessä puhelimella tai sähköpostilla milloin haluat.