Kunkin hakukohteen aloituspaikoista täytetään 60 % ylioppilastutkinnon arvosanojen perusteella (todistusvalinta) ja 40 % valintakoepisteiden perusteella (koepistevalinta).

Erillisestä valintakoekirjallisuudesta luovutaan ja valintakoe perustuu seuraaviin lukion opetussuunnitelman mukaisiin oppimääriin:

– Taloustieto (yhteiskuntaopin kurssi)
– Ihminen ympäristön ja yhteiskunnan muutoksessa (historian kurssi)
– Tilastot ja todennäköisyys (matematiikan kurssi)

sekä kokeessa mahdollisesti jaettavaan aineistoon.

Tarkemmat valintaperusteet julkaistaan kauppatieteellisen alan yhteisvalinnan nettisivuilla syyskuussa sen jälkeen kun yliopistot ovat tehneet lopulliset päätökset valintaperusteista. Lisätietoa hakemisesta löytyy yhteisvalinnan nettisivuilta: 

http://www.kauppatieteet.fi 


Katso videoinfo

Katso kevään 2017 kauppatieteellisen pyrkijöille suunnattu videoinfo. Katso video alta: 

Monet haaveilevat opiskelupaikasta kauppakorkeakoulussa tai yliopiston kauppatieteellisessä tiedekunnassa. Tehdäksesi haaveesta totta, sinun on laitettava itsesi likoon sata prosenttisesti. Menestyminen vaatii täydellistä omistautumista ja intensiivistä, suunnitelmallista työtä. Kuten urheilussakin, huipputulokset saavutetaan vain ammattitaitoisessa valmennuksessa. Hyvä tulos onnistuu harvoin ilman kokonaisvaltaista ohjausta ja tukea.

Valmennuskeskuksen kurssilla onnistut!

Kauppatiedekurssi moninkertaistaa mahdollisuutesi saavuttaa haluamasi opiskelupaikka. Valmennusohjelmamme tarjoavat sinulle parhaan mahdollisen opetuksen lisäksi laajan sähköisen oppimisympäristön käytön, opiskelua tukevan henkisen valmennuksen sekä oppimisen ohjauksen ja seurannan. Sinun tavoitteesi on myös meidän tavoitteemme, joten tulet saamaan täyden tukemme aina valintakokeeseen asti.

Älä tuhlaa aikaasi ja rahojasi välivuoteen, vaan satsaa tulevaisuutesi nyt. Investointi omaan osaamiseen ja opiskelupaikkaan maksaa itsensä nopeasti moninkertaisena takaisin. Valmennuskeskuksen kauppatiedekurssin käytyäsi kuulut ennakkosuosikkien joukkoon valintakokeessa!

Sinä valitset tulevaisuutesi - yhdessä onnistumme.

Tervetuloa kurssille hankkimaan opiskelupaikka!

Seuraa myös kauppakorkeaan pyrkiville suunnattua blogiamme osoitteessa www.kauppatiede.fi

Kurssit