Vuonna 2017 kauppatieteellisen alan yhteisvalinnassa voi hakea seuraaviin yliopistoihin: Aalto-yliopiston, Jyväskylän yliopiston, Oulun yliopiston ja Turun yliopiston kauppakorkeakoulut, Itä-Suomen, Tampereen ja Vaasan yliopistot sekä Lappeenrannan teknillinen yliopisto

Lisätietoa hakemisesta löytyy yhteisvalinnan nettisivuilta: 

http://www.kauppatieteet.fi 

Kevään 2017 valintakoekirjallisuus julkistettiin 14.10.2016 yllä olevassa osoitteessa. Valintakoepäivä on 7.6.2017.


Katso videoinfo

Katso kevään 2017 kauppatieteellisen pyrkijöille suunnattu videoinfo. Katso video alta: 

Monet haaveilevat opiskelupaikasta kauppakorkeakoulussa tai yliopiston kauppatieteellisessä tiedekunnassa. Tehdäksesi haaveesta totta, sinun on laitettava itsesi likoon sata prosenttisesti. Menestyminen vaatii täydellistä omistautumista ja intensiivistä, suunnitelmallista työtä. Kuten urheilussakin, huipputulokset saavutetaan vain ammattitaitoisessa valmennuksessa. Hyvä tulos onnistuu harvoin ilman kokonaisvaltaista ohjausta ja tukea.

Valintakoe on muuttunut vuosi vuodelta soveltavampaan suuntaan. Tämä näkyy selvästi, kun katsoo vanhoja valintakokeita. Tästä syystä on tärkeää, että osaat keskittyä oikeisiin, nimenomaan valintakokeen kannalta oikeisiin asioihin.

Valmennuskeskuksen kurssilla onnistut!

Kauppatiedekurssi moninkertaistaa mahdollisuutesi saavuttaa haluamasi opiskelupaikka. Valmennusohjelmamme tarjoavat sinulle parhaan mahdollisen opetuksen lisäksi laajan sähköisen oppimisympäristön käytön, opiskelua tukevan henkisen valmennuksen sekä oppimisen ohjauksen ja seurannan. Sinun tavoitteesi on myös meidän tavoitteemme, joten tulet saamaan täyden tukemme aina valintakokeeseen asti.

Älä tuhlaa aikaasi ja rahojasi välivuoteen, vaan satsaa tulevaisuutesi nyt. Investointi omaan osaamiseen ja opiskelupaikkaan maksaa itsensä nopeasti moninkertaisena takaisin. Valmennuskeskuksen kauppatiedekurssin käytyäsi kuulut ennakkosuosikkien joukkoon valintakokeessa!

Sinä valitset tulevaisuutesi - yhdessä onnistumme.

Tervetuloa kurssille hankkimaan opiskelupaikka!

Seuraa myös kauppakorkeaan pyrkiville suunnattua blogiamme osoitteessa www.kauppatiede.fi

Kurssit