Kauppatiede - yleistä tietoa

Kauppatiede antaa valmiudet yritystalouden analysointiin ja siihen liittyvään päätöksentekoon.

Tervetuloa Suomen suurimmalle valmennuskurssijärjestäjälle 

Monet haaveilevat opiskelupaikasta kauppakorkeakoulussa tai yliopiston kauppatieteellisessä tiedekunnassa. Tehdäksesi haaveesta totta, sinun on laitettava itsesi likoon sataprosenttisesti. Menestyminen vaatii täydellistä omistautumista ja intensiivistä, suunnitelmallista työtä. Kuten urheilussakin, huipputulokset saavutetaan vain ammattitaitoisessa valmennuksessa. Hyvä tulos onnistuu harvoin ilman kokonaisvaltaista ohjausta ja tukea.

Valmennuskeskus on ”se aito ja alkuperäinen” valmennuskurssijärjestäjä. Toimintamme on alkanut jo vuonna 1975. Olemme pysyneet markkinoiden ylivoimaisesti suurimpana toimijana. Tämä ei ole sattumaa: kun olemme pystyneet järjestämään huippuluokan valmennuskurssit, niin sana kiirii viidakkorummun lailla. Viidakkorumpu onkin meidän paras markkinointikanava: kyselkää kavereiltanne ja sukulaisiltanne valmennuskurssikokemuksista.

Kauppatieteiden valintakoevaatimukset muuttuivat keväälle 2018 perusteellisesti. Tässä muutoksessa kannattaa huomioida muutama asia. Ensinnäkin kauppakorkeakouluun tai yliopiston kauppatieteelliseen tiedekuntaan pääseminen vaikeutuu valintakokeen kautta, koska nykyään suositaan enemmän todistusvalintaa. Valintakokeen kautta keväällä 2019 haettavia opiskelupaikkoja on 734, joihin kuitenkin hakee edelleen noin 8 000 hakijaa. Toisekseen valintakokeessa tulee mahdollisesti olemaan myös ns. aineistokoetehtäviä, eli tehtäviä, jotka perustuvat koetilanteessa jaettuun materiaaliin. Aineistopohjaiset tehtävät edellyttävät valintakoealueen syvällistä ymmärtämistä ja soveltamista.

Valmennuskeskuksen kauppatieteiden valmennuskurssit ovat markkinoiden monipuolisimmat. Lähiopetuksen lisäksi ne tarjoavat laajan tukitoimintojen verkon: pääsykoevalmentautumisen työkalut, harjoituspääsykokeet, sähköisen oppimisympäristön, kurssilaisen itseopiskelumateriaalin ja tutoroinnin. Ja uusimpana moduulina kaikkiin lähiopetuskursseihin sisältyy Koti-kurssi, jolloin voit seurata lähiopetuksen lisäksi opetusta myös kotikoneeltasi milloin itse haluat.

Satsaamme paljon kouluttajiemme ammattiosaamiseen. Pääosa kouluttajistamme työskentelee päätoimisesti liike-elämän palveluksessa, jolloin he pystyvät avaamaan valintakoealueen käytännön tasolle.

Asuinpaikkakaan ei enää rajoita valmennuskurssilla käyntiä. Olemme ottaneet kauppatieteissä käyttöön Koti-kurssin, jolloin voit katsoa opetusta kotikoneeltasi niin monta kertaa kuin haluat missä päin maailmankolkkaa tahansa. Lisää tästä aiheesta kurssitiedoissa.

Älä tuhlaa aikaasi ja rahojasi välivuoteen, vaan satsaa tulevaisuutesi nyt. Investointi omaan osaamiseen ja opiskelupaikkaan maksaa itsensä nopeasti moninkertaisena takaisin. Valmennuskeskuksen kauppatiedekurssin käytyäsi kuulut ennakkosuosikkien joukkoon valintakokeessa! Sinä valitset tulevaisuutesi – yhdessä onnistumme.

Tervetuloa kurssille hankkimaan opiskelupaikka! 

Ekonomiliitto

Ekonomiliitto on samanhenkisten ihmisten yhteisö, jossa luot tärkeitä ihmissuhteita, kontakteja ja kestäviä verkostoja jo opiskeluaikanasi. Ekonomiliittoon hyväksytään ekonomit ja kauppatieteiden opiskelijat eli kylterit. Meitä on jo yli 50 000, joista noin kolmasosa on kyltereitä.

Ekonomiliiton tavoitteena on, että tutkintoasi arvostetaan työmarkkinoilla. Haluamme pitää yllä ekonomien osaamista ja auttaa kyltereitä ja ekonomeja menestymään. Menestys voi tarkoittaa esimerkiksi osaamista, haasteita, mielenrauhaa tai euroja. Sinä itse määrittelet, mitä menestys sinulle merkitsee.

Lisätietoa: ekonomit.fi