Kauppatiede on yksi halutuimmista opiskelualoista. Vuosittain alle 20 prosenttia hakijoista, valintakokeen kautta noin 10 prosenttia, lunastaa itselleen opiskelupaikan kauppakorkeakoulusta tai yliopiston kauppatieteellisestä tiedekunnasta.

Sisäänpääsy ei ole realistinen tavoite ilman huolellista valintakokeeseen valmentautumista. Valmistautuminen onkin kuin huippu-urheilijan valmentautumista kauden tärkeimpiin kisoihin. Voittoisaan suoritukseen tarvitaan jonkin verran peruslahjakkuutta, paljon harjoittelua ja ennen kaikkea lujaa tahtoa. Pyrkijältä kysytään pitkäjänteisyyttä, motivaatiota ja kärsivällisyyttä.

Monet haaveilevat opiskelupaikasta kauppakorkeakoulussa tai yliopiston kauppatieteellisessä tiedekunnassa. Tehdäksesi haaveesta totta, sinun on laitettava itsesi likoon sataprosenttisesti. Menestyminen vaatii täydellistä omistautumista ja intensiivistä, suunnitelmallista työtä. Kuten urheilussakin, huipputulokset saavutetaan vain ammattitaitoisessa valmennuksessa. Hyvä tulos onnistuu harvoin ilman kokonaisvaltaista ohjausta ja tukea.

Valmennuskeskuksen kurssilla onnistut!

Kauppatiedekurssi moninkertaistaa mahdollisuutesi saavuttaa haluamasi opiskelupaikka. Valmennusohjelmamme tarjoavat sinulle parhaan mahdollisen opetuksen lisäksi laajan sähköisen oppimisympäristön käytön, opiskelua tukevan henkisen valmennuksen sekä oppimisen ohjauksen ja seurannan. Sinun tavoitteesi on myös meidän tavoitteemme, joten tulet saamaan täyden tukemme aina valintakokeeseen asti.

Älä tuhlaa aikaasi ja rahojasi välivuoteen, vaan satsaa tulevaisuutesi nyt. Investointi omaan osaamiseen ja opiskelupaikkaan maksaa itsensä nopeasti moninkertaisena takaisin. Valmennuskeskuksen kauppatiedekurssin käytyäsi kuulut ennakkosuosikkien joukkoon valintakokeessa!

Sinä valitset tulevaisuutesi - yhdessä onnistumme.

Tervetuloa kurssille hankkimaan opiskelupaikka!


Katso videoinfo

Katso alta kevään 2018 kauppatieteellisen pyrkijöille suunnattu videoinfo: 

Kurssit