Kauppatiede Itseopiskelu 2019

kaupunki
Itseopiskelu
kurssin laajuus
alkaa
päättyy
kurssin hinta
500
+15 € toimitus- ja käsittelykulut
ilmoittaudu tästä

Hinta: Materiaalipaketin hinta on 500 euroa + toimituskulut 15 euroa. Verkkokaupassa voit valita maksatko heti vai lähetetäänkö lasku sähköpostiin paketin ilmestymisen aikoihin.

Saat ilmoittautumisen jälkeen kahden tunnin sisällä sähköpostiisi oppimisympäristön tunnukset, josta selviää tarkemmat käytännön asiat.

Lisäksi voit tilata ylimääräisen tehtäväpaketin, jossa on lisätehtäviä hintaan 240 euroa.

Kauppatiede Itseopiskelu on kattava valmennuspaketti itsenäisesti lukeville pyrkijöille. Mikäli et pääse osallistumaan kursseillemme, sinun kannattaa tilata Valmennuskeskuksen laaja ja tehokas itseopiskelumateriaali. Itseopiskelumateriaali ohjaa sinua lukemaan oikein ja ymmärtämään valintakoekirjojen oleelliset asiat.

Kurssin kuvaus:
Opetusohjelmaan sisältyvät yksityiskohtaiset ohjeet lukuprosessin hallitsemiseksi. Harjoitusmateriaalin rakenne on suunniteltu ohjaamaan pääsykoealueiden oikeanlaista omaksumista. Neljä täysimittaista kotona tehtävää harjoituspääsykoetta sekä kaikille Valmennuskeskuksen kurssilaisille yhteinen harjoituspääsykoe takaavat sen, että valintakoetilanne on sinulle tuttuakin tutumpi varsinaisena pääsykoepäivänä.


Itseopiskelumateriaali sisältää:

- Kohti opiskelupaikkaa –oppaan
- Teoriatiivistelmät kaikista valintakoealueista
- Runsaasti pääsykokeen luontaisia harjoitustehtäviä vastauksineen
- Neljä täysimittaista harjoituspääsykoetta vastauksineen (tämä nide postitetaan 18.4. mennessä)
- Oikeuden osallistua viidenteen harjoituspääsykokeeseen (mikäli et pääse paikalle, niin koe löytyy linkitettynä myös oppimisympäristöstä): Helsinki, Tampere ja Turku 29.5. klo 9-12 tai klo 17-20, Oulu, Jyväskylä, Pori, Lappeenranta, ja Kuopio 29.5. klo 17-20, Lahti 28.5. klo 17-20.

Materiaalit valmistuvat 15.1. Postitukset aloitetaan välittömästi tämän jälkeen (harjoituspääsykoenide 18.4. mennessä).