Kauppatiede VIP-Takuu, Hki 2019

kaupunki
Helsinki
kurssin laajuus
satoja oppitunteja
96 ot

Kurssiin sisältyvät KOTI-kurssin opetusvideot. Voit katsoa opetusvideoita rajoituksetta valintakokeeseen saakka. Videoista on suuri apu kertaamisessa sekä vaikeiden asioiden opiskelussa. Katso KOTI-videoiden tarkempi sisältö klikkaamalla kurssin tietoja.

alkaa
päättyy
kurssin hinta
3050
+15 € toimitus- ja käsittelykulut
ilmoittaudu tästä

Paikka: Helsinki (paikka ilmoitetaan syksyllä 2018)

Ajankohta: 8.1.2019 - valintakoe. Aloitusajankohta valittavissa. Aikataulut ja muut käytännön tiedot löydät noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua oppimisympäristöstä, jonka tunnukset saat sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen kahden tunnin kuluessa.

Kurssin laajuus: Satoja oppitunteja oman tarpeen mukaan. 

Hinta: 3 050 euroa (+ 15 euron toimituskulut). Varausmaksun osuus kurssihinnasta on 490 euroa. Tarkemmat maksutiedot

Takuu: Älä tuhlaa aikaasi ja rahojasi välivuoteen, vaan turvaa tulevaisuutesi nyt. Investointi omaan osaamiseen ja opiskelupaikkaan maksaa itsensä nopeasti moninkertaisena takaisin. Lisäksi me jaamme riskin kanssasi: mikäli et saa haluamaasi opiskelupaikkaa kauppakorkeakoulusta tai kauppatieteellisestä tiedekunnasta vuonna 2019, pääset Kauppatiede VIP-Takuu –kurssille vuonna 2020 tai 2021 takuuhinnalla (500 euroa).

Kurssin historia: Kauppatiede VIP-Takuu –kurssi on suunniteltu yhdessä koulutusalan huippuammattilaisten kanssa. Kurssin kehittämiseen ovat osallistuneet Talent Vectia Oy:n konsultit, Valmennuskeskuksen opettajat sekä aikaisempien vuosien Kauppatiede VIP-Takuu –kurssilaiset. Lopputuloksena on syntynyt kurssi, joka huomioi kaikki valintakokeessa onnistumiseen vaikuttavat tekijät. 

Kauppatiede VIP-Takuu –kurssin hyödyt:

1.Yksilöllinen lukemiseen ohjaaminen

Jo ennen varsinaista kurssialoitusta saat henkilökohtaisen ohjauksen sekä pääsykoeprosessiin että kurssin läpikäymiseen. Tapaamisessa laaditte yhdessä sinulle sopivan lukuaikataulun eli voit aloittaa valintakokeeseen valmentautumisen hyvissä ajoin, ja silloin kun sinulle sopii. Sinulle on lisäksi varattu paikka opiskelutekniikkakurssilta. Tämän kurssin avulla varmistamme, että opiskelutekniikkasi on kunnossa.

2.Kokonaisvaltainen tuki

Luentojen, pienryhmäopetuksen ja tutoreiden tapaamisen lisäksi sinulla on asiantuntijaopettajien jatkuva tuki. He seuraavat edistymistäsi ja ohjaavat sinua vaikeiden kohtien ylitse, kunnes hallitset asiat varmasti. Voit kysyä opettajilta luentojen aikana kaikista mieltäsi askarruttavista asioista ja lisäksi lähettää kysymyksiä valmennuskeskuksen sähköisen oppimisympäristön kautta. Voit seurata omaa oppimistasi harjoituspääsykokeiden kautta.

3.Henkilökohtainen valmennus

Valmentajaltasi saat henkilökohtaista palautetta ja lukemisen ohjausta. Voit soittaa hänelle kaikissa valmentautumiseen liittyvissä asioissa. Valmentajat ovat myös sinuun yhteydessä ohjaten ja valvoen edistymistäsi. Kevään aikana sinulla on käytettävissäsi 10 oppituntia valmentajien henkilökohtaisia tapaamisia varten. Tapaamisten tarkoituksena on käydä läpi sinulle epäselviä asioita ja muutenkin varmistaa, että olet tuloksekkaassa lukuvireessä.

4.Mittava määrä opetusta

Kauppatiede VIP-Takuu –kurssilaisilla on oikeus osallistua yhteensä neljälle eri Valmennuskeskuksen kauppatieteen kurssille. Nämä kurssit ovat Pitkä-, Aamu-, Ilta- ja Kotikurssit. Tunteja on niin paljon, että ne menevät osittain päällekkäin. Sinun kannattaa valita sellaisia luentoja, jotka ovat itsellesi haastavampia. 

Seuraavassa on esitelty Kauppatiede VIP-Takuu -kurssin rakenne:

· Henkilökohtainen opastus sekä pääsykoeprosessiin että valmennuskurssiin Ruoholahden toimistolla yhdessä sovittavana ajankohtana.

· Opiskelutekniikkakurssi

· Kauppatiede Takuu Pitkä 
· Kauppatiede Takuu Aamu
· Kauppatiede Takuu Ilta
· Kauppatiede Takuu Koti

Edellä mainituista kursseista ja niiden sisällöistä voit lukea tarkemmin kyseisten kurssien kohdalta.

Näiden lisäksi Kauppatiede VIPTakuu -kurssiin kuuluu:
· Henkisen valmennuksen videoluento................. .................. 1 ot 
· Henkilökohtainen valmennus tutoreiden johdolla ................. 10 ot

Ilmoittautumismenettely Kauppatiede VIP-Takuu –kurssille: 

1) Sovi henkilökohtainen tapaaminen kurssipäällikkö Tero Laihon kanssa joko puhelimitse (puh. 0207 280 355) tai sähköpostitse (tero.laiho@valmennuskeskus.fi). Henkilökohtainen tapaaminen ei vielä sido kumpaakaan osapuolta mihinkään. Voit ottaa tapaamiseen myös vanhempasi/kaverisi mukaan. Tapaaminen järjestetään Valmennuskeskuksen toimistolla Ruoholahdessa yhdessä sovittavana ajankohtana.

2) Tapaamisessa käydään läpi myös valmennussopimus, josta sen saa kotiin allekirjoitettavaksi ja postitettavaksi takaisin Valmennuskeskukseen.