Opettajankoulutus soveltuvuusharjoitukset, Tampere 2019

Kurssi soveltuu eri opettajankoulutusohjelmiin pyrkiville, mutta painotus on Tampereen luokanopettajakoulutuksen soveltuvuustilanteen harjoituksissa.

Opettajankoulutus soveltuvuusharjoitukset, Tampere 2019

kaupunki
Tampere
kurssin laajuus
24 ot
alkaa
päättyy
kurssin hinta
330
+15 € toimitus- ja käsittelykulut
ilmoittaudu tästä

Ajankohta: 18.-29.5.2019, yhteensä neljä kertaa. Opetus arkisin klo 16.30-20.30 ja viikonloppuna klo 10-17. Aikataulun, kurssipaikan ja muut käytännön tiedot löydät noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua Moodlen sähköisestä oppimisympäristöstä, jonka tunnukset saat sähköpostiisi ilmoittautumisesi jälkeen. 

Hinta: 330 euroa (+ toimitus- ja käsittelykulut 15 euroa). Tarkemmat maksutiedot 

Kurssin laajuus: 24 ot

Kurssin kuvaus

Kurssi koostuu erilaisten soveltuvuuskoetilanteiden harjoittelusta. Kurssilla harjoitellaan ja valmistaudutaan haastattelu- ja ryhmätilanteisiin sekä huomioidaan myös koulutusohjelma- ja paikkakuntakohtaisia erityispiirteitä. Saat tietoa mm. Tampereen luokanopettajakokeen osana olevasta visuaalisesta kokeesta.

Kurssilla käsitellään seuraavia aiheita: mitä soveltuvuusosassa arvioidaan ja mitataan, mistä hyvä vuorovaikutus muodostuu, omien vuorovaikutustaitojen tiedostaminen sekä tilanteen ja esiintymisjännityksen hallinta. Keskeinen osuus on erilaisten tilanteiden harjoittelussa ja samalla tutustut aiempien vuosien soveltuvuuskoetehtäviin sekä haastattelukysymyksiin. Opettaja antaa kaikista harjoituksista palautteen.