VAKAVA TAKUU KOTI -kurssi 2019

kaupunki
Itseopiskelu
kurssin laajuus
34 ot
alkaa
päättyy
kurssin hinta
370
+15 € toimitus- ja käsittelykulut
ilmoittaudu tästä

TUTUSTU HUIPPUSUOSITTUUN KOTI -KURSSIIMME! Kevään 2018 kurssillamme oli opetuksen lisäksi yli 800 kurssi- ja harjoituspääsykoetehtävää.

Ajankohta: 30.3.-23.4.2019. Suorana kuvattava VAKAVA -kurssi alkaa 30.3.2019, mutta kurssille voi tulla mukaan myös myöhemmin, koska opetusvideoita voi katsoa joustavasti omalla ajalla jälkitallenteina pääsykokeeseen asti. Suora lähetys arkipäivinä klo 17-20.15 ja lauantaina / sunnuntaina klo 10-13.15, yhteensä 9 kertaa. Jokaisen opetuskerran perään pidetään lisäksi kyselyosuus, jonka aikana kotoa suoraa lähetystä katsovat kurssilaiset voivat esittää kysymyksiä, joihin opettaja vastaa suorassa lähetyksessä. Kyselyosuuden pituus riippuu kysymysten määrästä, maksimissaan kesto on noin 30 minuuttia.

Aikataulun, kurssipaikan ja muut käytännön tiedot löydät noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua Moodlen sähköisestä oppimisympäristöstä, jonka tunnukset saat sähköpostiisi ilmoittautumisesi jälkeen. 

Hinta: 370 euroa + toimitus- ja käsittelykulut 15 euroa. Varausmaksun osuus hinnasta 140 euroa. Tarkemmat maksutiedot

Kurssitakuu: Kurssimme on TAKUU –kurssi ja mikäli et saa opiskelupaikkaa, saat vastaavan kurssin ensi vuonna puoleen hintaan.

Kurssille ilmoittautuvat abiturientit saavat lisäksi valitsemansa aineen abikurssin (kurssilla rajoitettu paikkamäärä), abi KOTI –kurssin tai itseopiskelumateriaalin ilmaiseksi kurssin päälle. 

Kurssin laajuus: 32 oppituntia + itsenäisesti tehtävät harjoituspääsykokeet 6 tuntia.

Valmennuskeskus tuo valmennuskurssin kotiisi! Järjestämme ensimmäisenä Suomessa suorana lähetyksenä kuvattavan VAKAVA -valmennuskurssin internetin välityksellä. Voit katsoa videoita tietokoneellasi tai mobiililaitteella.

• Onko valmennuskurssille osallistuminen asuinpaikkasi vuoksi mahdotonta?
• Pystytkö aikatauluttamaan itsenäisen opiskelun etkä siis välttämättä tarvitse ryhmän tukea opiskeluusi tai lähtemistä kurssipaikalle?
• Tuntuuko, että omien aikataulujen sovittaminen kurssiaikatauluun ei onnistu?
• Etsitkö edullisempaa tapaa osallistua valmennuskurssille?

Jos vastasit johonkin yllä olevista kysymyksistä kyllä, on VAKAVA KOTI -valmennuskurssimme juuri sinua varten valmistautuessasi VAKAVA -valintakokeeseen.

Kurssin kuvaus

1) Kurssi kuvataan ja lähetetään suorana Helsingistä VAKAVA -kurssilta. Kunkin lähetyksen aikana käydään läpi uusi artikkeli, selvennetään keskeiset teoriat ja käsitteet, joita avataan käytännönläheisillä esimerkeillä. Aikataulun mukaan edetessäsi kurssi rytmittää valmistautumistasi.

2) Voit katsoa opetusta joko suorana lähetyksenä tai omalla ajallasi kurssikerran jälkeen. Videoihin on rajaton katseluoikeus pääsykokeeseen asti. Vaikeimmilta tuntuvien asioiden opetusta voit katsoa useaan kertaan.

3) Kurssi on täysin riippumaton asuinpaikastasi. Voit osallistua valmennuskurssille omalta tietokoneeltasi tai mobiililaitteelta asuitpa sitten Suomessa tai ulkomailla.

4) Käytössäsi on Moodlen oppimisympäristö, josta voit tulostaa opetukseen liittyvät luentomuistiinpanot ja muut kurssin aikana jaettavat materiaalit sekä monivalinta- ja väittämätehtävät ennen opetusta. Materiaaliin kuuluu myös aineistokoeharjoituksia.

5) Sinulla on mahdollisuus esittää kysymyksiä opettajalle tietokoneeltasi käsin lähetyksen aikana sekä erillisillä kyselytunneilla tai Moodlen -kysymyspalstalla.

6) Innostava ja asiantunteva valmennuskurssiopettajamme kannustaa ja auttaa pitämään motivaation yllä koko kurssin ajan.

7) Kurssiin kuuluu kaksi harjoituspääsykoetta, jotka voi tulostaa ratkaisuineen Moodlen oppimisympäristöstä ja tehdä itsenäisesti kotona. Opettaja käy lisäksi läpi kokeiden oikeat vastaukset.

VAKAVA KOTI -kurssilaiset kommentoivat kokonaisuutta seuraavasti:

"Kurssi yllätti minut ja oli vielä paljon parempi kuin olin odottanutkaan. Materiaalit olivat erittäin hyviä valmistautumisen kannalta ja niitä oli riittävästi, sillä koko ajan riitti hommaa. Ilman kurssia moni asia olisi jäänyt avautumatta ja kurssi toi myös uutta näkökulmaa artikkeleihin. Kiitos paljon varsinkin Nooralle todella laadukkaasta opetuksesta!" 

"Kotikurssi oli erittäin hyvä, itseasiassa parempi kuin osasin odottaa. Opettaja oli asiantunteva ja erittäin hyödylliseksi koin sen, että hän pystyi selventämään vaikeimmatkin käsitteet ja asiat selkokielelle, jolloin ne oli helpompi ymmärtää. Suosittelen kotikurssia kaikille!"

"Iso kiitos siitä, että tehtäviä oli paljon! Helpotti suuresti nähdä, että mitä kannattaa vielä harjoitella! Kiitos!"

"Aivan mielettömän upea opettaja, Noora! Niin tsemppaava, positIivinen, ymmärtäväinen ja erittäin ammattitaitoinen!"

"Haluan kiittää upeasta ja palkitsevasta valmennuksesta! Ensimmäistä kertaa käytin teidän palveluja ja yllätyin TÄYSIN! Aiemmin olen ollut kilpailevan yrityksen nettikurssilla, joka näköjään on ollut ihan turhaa ja ainoastaan rahastusta."

"Kiitos loistavasta kurssista! Kaikki toimi hienosti. Opettaja Noora on loistava. Osaa selittää hienosti ja tekee tunneista niin mielenkiintoisia, että tunnit menevät hetkessä. Lisäksi aivan loistavat materiaalit, runsaasti harjoituksia ja opettajalta sai aina apua ja vastauksia kysymyksiin, kun niitä tarvitsi."