Opettajankoulutus soveltuvuusharjoitukset, Jyväskylä 2019

Kurssi soveltuu eri opettajankoulutusohjelmiin pyrkiville, mutta painotus on Jyväskylän luokanopettajakoulutuksen soveltuvuustilanteen harjoituksissa.

Opettajankoulutus soveltuvuusharjoitukset, Jyväskylä 2019

kaupunki
Jyväskylä
kurssin laajuus
20 ot
alkaa
päättyy
kurssin hinta
290
+15 € toimitus- ja käsittelykulut
ilmoittaudu tästä

Ajankohta: 18.-29.5.2019 välisenä aikana yhteensä 4 kertaa. Opetus arkisin klo 16.30-20.30 ja lauantaina klo 10-14. Aikataulun, kurssipaikan ja muut käytännön tiedot löydät noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua Moodlen sähköisestä oppimisympäristöstä, jonka tunnukset saat sähköpostiisi ilmoittautumisesi jälkeen. 

Hinta: 290 euroa (+ toimitus- ja käsittelykulut 15 euroa). Tarkemmat maksutiedot

Kurssin laajuus: 20 ot

Kurssin kuvaus

Kurssi koostuu erilaisten soveltuvuuskoetilanteiden harjoittelusta. Kurssilla harjoitellaan ja valmistaudutaan haastattelu- ja ryhmätilanteisiin sekä huomioidaan myös koulutusohjelma- ja paikkakuntakohtaisia erityispiirteitä esimerkiksi Jyväskylän pysäkkihaastattelu.

Kurssilla käsitellään mm. seuraavia aiheita: mitä soveltuvuusosassa arvioidaan ja mitataan, mistä hyvä vuorovaikutus muodostuu, omien vuorovaikutustaitojen tiedostaminen sekä tilanteen ja esiintymisjännityksen hallinta. Jokaisella kerralla tehdään ryhmä- ja haastatteluharjoituksia. Opettaja antaa kaikista harjoituksista palautteen.