Opettajankoulutus soveltuvuusharjoitukset, Oulu 2019

Kurssi soveltuu eri opettajankoulutusohjelmiin pyrkiville, mutta painotus on Oulun luokanopettajakoulutuksen soveltuvuustilanteen harjoituksissa.

Opettajankoulutus soveltuvuusharjoitukset, Oulu 2019

kaupunki
Oulu
kurssin laajuus
20 ot
alkaa
päättyy
kurssin hinta
290
+15 € toimitus- ja käsittelykulut
ilmoittaudu tästä

Ajankohta: 18.-29.5.2019 välisenä aikana yhteensä neljä kertaa. Opetus arkisin klo 16.30-20.30 ja mahdollisesti viikonloppuna klo 10-14. Aikataulun, kurssipaikan ja muut käytännön tiedot löydät noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua Moodlen sähköisestä oppimisympäristöstä, jonka tunnukset saat sähköpostiisi ilmoittautumisesi jälkeen. 

Hinta: 290 euroa (+ toimitus- ja käsittelykulut 15 euroa). Tarkemmat maksutiedot

Kurssin laajuus: 20 ot

Kurssin kuvaus

Kurssi koostuu erilaisten soveltuvuuskoetilanteiden harjoittelusta. Kurssilla harjoitellaan ja valmistaudutaan opetunäytteeseen, haastattelu- ja ryhmätilanteisiin sekä huomioidaan myös koulutusohjelma- ja paikkakuntakohtaisia erityispiirteitä.

Kurssilla käsitellään mm. seuraavia aiheita: mitä soveltuvuusosassa arvioidaan ja mitataan, mistä hyvä vuorovaikutus muodostuu, omien vuorovaikutustaitojen tiedostaminen sekä tilanteen ja esiintymisjännityksen hallinta. Jokaisella kerralla tehdään ryhmä- ja haastatteluharjoituksia. Opettaja antaa kaikista harjoituksista palautteen.