Opettajankoulutus soveltuvuusharjoitukset, Helsinki 2019

Kurssi soveltuu eri opettajankoulutusohjelmiin pyrkiville, mutta painotus on Helsingin soveltuvuuskoetilanteen harjoituksissa.

Opettajankoulutus soveltuvuusharjoitukset, Helsinki 2019

kaupunki
Helsinki
kurssin laajuus
24 ot
alkaa
päättyy
kurssin hinta
330
+15 € toimitus- ja käsittelykulut
ilmoittaudu tästä

Ajankohta: 18.-29.5.2019 välisenä aikana yhteensä viisi kertaa. Opetus viikonloppuna klo 10-16 ja arkisin klo 17-20.15 / 17-20.45. Aikataulun, kurssipaikan ja muut käytännön tiedot löydät noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua Moodlen sähköisestä oppimisympäristöstä, jonka tunnukset saat sähköpostiisi ilmoittautumisesi jälkeen. 

Hinta: 330 euroa (+ toimitus- ja käsittelykulut 15 euroa). Tarkemmat maksutiedot 

Kurssin laajuus: 24 ot

Kurssin kuvaus

Kurssi koostuu erilaisten soveltuvuuskoetilanteiden harjoittelusta. Kurssilla harjoitellaan ja valmistaudutaan haastattelu- ja ryhmätilanteisiin sekä huomioidaan myös koulutusohjelma- ja paikkakuntakohtaisia erityispiirteitä.

Kurssilla käsitellään mm. seuraavia aiheita: mitä soveltuvuusosassa arvioidaan ja mitataan, mistä hyvä vuorovaikutus muodostuu, omien vuorovaikutustaitojen tiedostaminen sekä tilanteen ja esiintymisjännityksen hallinta. Jokaisella kerralla tehdään ryhmä- ja haastatteluharjoituksia. Opettaja antaa kaikista harjoituksista palautteen.