VAKAVA TAKUU, Jyväskylä 2019

kaupunki
Jyväskylä
kurssin laajuus
41 ot
32 ot

Kurssiin sisältyvät KOTI-kurssin opetusvideot. Voit katsoa opetusvideoita rajoituksetta valintakokeeseen saakka. Videoista on suuri apu kertaamisessa sekä vaikeiden asioiden opiskelussa. Katso KOTI-videoiden tarkempi sisältö klikkaamalla kurssin tietoja.

alkaa
päättyy
kurssin hinta
550
+15 € toimitus- ja käsittelykulut
ilmoittaudu tästä

VAKAVA -kirjallisuusosuus valmentaa kaikkiin niihin kokeisiin, jotka osallistuvat kasvatusalan yhteisvalintaan VAKAVAan. Opettajankoulutusohjelmiin hakeville järjestämme lisäksi erillisen soveltuvuusouuden kurssin, jossa käsitellään erilaisia haastattelu- ja ryhmätilanteita monipuolisten harjoitusten kautta.

Ajankohta: 29.3.-23.4.2019 arkisin klo 17-20.15 / 16.30-21 ja muutamana lauantaina klo 10-13.30 /14.30. Aikataulun, kurssipaikan ja muut käytännön tiedot löydät noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua Moodlen sähköisestä oppimisympäristöstä, jonka tunnukset saat sähköpostiisi ilmoittautumisesi jälkeen. 

Hinta: 550 euroa + 15 euroa toimitus- ja käsittelykulut. Varausmaksun osuus hinnasta 140 euroa. Tarkemmat maksutiedot

Kurssitakuu: Kurssimme on TAKUU –kurssi ja mikäli et saa opiskelupaikkaa, saat vastaavan kurssin ensi vuonna puoleen hintaan. Kaikkiin VAKAVA -kursseihimme kuuluu lisäksi VAKAVA KOTI –kurssin opetusvideot (32 oppituntia), joihin on rajaton katseluoikeus oman kurssisi ohella. Videot ovat käytössäsi oman kurssisi aloituspäivästä pääsykokeeseen asti. Opetusvideot tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden kerrata asioita ja katsoa vaikeimmilta tuntuvien asioiden opetusta useampaan kertaan.

Kurssille ilmoittautuvat abiturientit saavat lisäksi valitsemansa aineen abikurssin (kurssilla rajoitettu paikkamäärä), abi KOTI –kurssin tai itseopiskelumateriaalin ilmaiseksi kurssin päälle.

Kurssin laajuus: Kurssiopetus 41 ot + VAKAVA KOTI -kurssin opetusvideot 32 ot ja tutorointi.

Kurssin kuvaus

Kurssin opetus, VAKAVA -kirjallisuuskokeen artikkelit ja aineistokoe: VAKAVA -kurssilla käyt läpi pääsykoemateriaalin, harjoittelet aineistokoeosuutta sekä kokeeseen tulevia tehtävätyyppejä, monivalinta- ja väittämätehtäviä sekä teet kaksi harjoituspääsykoetta. Kurssin aikana teet myös kertaustehtäviä ja pistokokeita. Kurssilla käytetään monipuolisia opetusmenetelmiä, joissa opiskelijalla itsellään on myös aktiivinen rooli.

VAKAVA KOTI –kurssin opetusvideot: Kurssiin kuuluu lisäksi VAKAVA KOTI –kurssin opetusvideot, joihin on rajaton katseluoikeus oman kurssisi ohella. Videot ovat käytössäsi oman kurssisi aloituspäivästä pääsykokeeseen asti. Opetusvideot tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden kerrata asioita ja katsoa vaikeimmilta tuntuvien asioiden opetusta useampaan kertaan.

Tutorointi: Kurssilla apunasi on myös alaa opiskeleva tutor, jonka avustuksella laadit työskentely- ja ajankäytönsuunnitelman, kuulet tärkeitä, omakohtaisia kokemuksia valmistautumisesta ja koetilanteesta sekä saat henkilökohtaisia ohjeita pääsykoekevättä varten. Tutor –kerrat järjestetään kurssipaikalla noin kerran viikossa pääsääntöisesti kurssipäivinä ennen opetuksen alkua.

VAKAVA -harjoituspääsykokeet: Kurssin kuuluu kaksi harjoituspääsykoetta, joiden tehtävätyypit, laajuus ja vaikeusaste vastaavat VAKAVA -valintakoetta. Kokeiden avulla arvioit osaamistasi sekä harjoittelet koetilanteen ja ajankäytön hallintaa.