DI tutkinto TAKUU Turku 2019

kaupunki
Turku
kurssin laajuus
94 oppituntia
alkaa
päättyy
kurssin hinta
990
+15 € toimitus- ja käsittelykulut
ilmoittaudu tästä

Ajankohta: Luennot arki-iltaisin klo 16.30-19.45. Tarkemman aikataulun, kurssipaikan ja muut käytännön tiedot löydät noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua oppimisympäristöstä, jonka tunnukset saat ilmoittautuessasi.

Hinta: 990€+ 15€ toimitus- ja käsittelykulut. Varausmaksun osuus kurssimaksusta 360€. Tarkemmat maksutiedot. 

Kurssin laajuus: Yhteensä 94 oppituntia. Matematiikka 44 ot (a 45 min), fysiikka 40 ot, kokeet 10 ot. Kemian opetukseen voit osallistua lääketieteen kursseillamme, kysy lisää vkinfo@valmennuskeskus.fi

Abiturientit saavat lisäksi valitsemansa aineen abikurssin (paikkoja rajoitetusti), abi KOTI kurssin tai itseopiskelumateriaalin ilmaiseksi!

DI Takuukurssin tavoitteena on tarjota laskuharjoittelupainotteinen valmistautuminen DI yhteisvalinnan valintakokeeseen. Sinun tavoitteesi on myös meidän tavoitteemme, joten tulet saamaan täyden tukemme aina valintakokeeseen asti. Älä tuhlaa aikaasi ja rahojasi välivuoteen, vaan turvaa tulevaisuutesi nyt. Investointi omaan osaamiseen ja opiskelupaikkaan maksaa itsensä nopeasti moninkertaisena takaisin. Lisäksi me jaamme riskin kanssasi: mikäli et saa opiskelupaikkaa DI koulutusohjelmasta kurssikeväänä, pääset vastaavalle DI kurssillemme ilmaiseksi seuraavana keväänä. DI Takuukurssi on tehokas lukion kurssien kertauspaketti, jonka aikana teet runsaasti perustehtäviä sekä valintakoetehtäviä niin tunneilla kuin kotonakin.

Kurssin kuvaus

1. Ennakkoharjoittelu

Ilmoittautumisesi jälkeen saat ennakkoharjoittelumateriaalin (postitetaan tammikuussa), joka sisältää n. 150 ennakkotehtävää / aine omien fysiikan ja matematiikan tietojen harjoitteluun ja arviointiin.

2.Ainekohtainen opetus kursseilla

Valmennuskursseilla kerrataan valintakokeen kannalta keskeisimmät lukion laajan matematiikan ja fysiikan teoriaosuudet. Lukion periodimuotoinen opiskelutapa aiheuttaa monesti sen, että eri lukiokurssien asioiden liittyminen toisiinsa jää hämäräksi. Valmennuskursseillamme saat selkeän kokonaiskuvan matematiikasta ja fysiikasta sekä vankan laskurutiinin tiiviin, ohjatun harjoittelun tuloksena.

Valmennuskeskuksen opettajat valitaan haastattelujen ja koeluentojen perusteella opettajankoulutusohjelmaan, jonka suorittaminen on edellytys opetustehtäviin pääsemiselle. Kokeneet, kymmeniä kursseja valmentaneet opettajamme ovat tärkeä apu niin uusien opettajien kouluttamisessa kuin valmennuskurssien kehittämisessäkin. Valmennuskursseja kehitetään yhdessä opettajien sekä aiempien kurssilaisten kanssa keskittymällä erityisesti sisältöjen ja aikataulujen tehokkuuteen.

3. Harjoituskokeet ja simuloitu pääsykoe

Kurssiin kuuluvat harjoituskokeet (2 kpl) sekä simuloitu pääsykoe tarjoavat erinomaisen tilaisuuden harjoitella pääsykoetilannetta ja testata omaa osaamistasi. Kokeet pisteytetään ja palautetaan korjattuna.