DI tutkinto VIP -TAKUU Helsinki 2019

kaupunki
Helsinki
kurssin laajuus
252 oppituntia
alkaa
päättyy
kurssin hinta
1690
+15 € toimitus- ja käsittelykulut
ilmoittaudu tästä

Ajankohta: Kurssi koostuu kolmesta eri DI kurssista. Tarkemman aikataulun, kurssipaikan ja muut käytännön tiedot löydät noin kaksi viikkoa ennen jokaisen kurssin alkua oppimisympäristöstä, jonka tunnukset saat ilmoittautuessasi.

Hinta: 1690€ + 15€ toimitus- ja käsittelykulut. Varausmaksun osuus kurssimaksusta 360€. Tarkemmat maksutiedot. 

Kurssin laajuus: Yhteensä 262 oppituntia

Abiturientit saavat lisäksi valitsemansa aineen abikurssin (paikkoja rajoitetusti), abi KOTI kurssin tai itseopiskelumateriaalin ilmaiseksi!

Ainoana valmennuskurssijärjestäjänä pidämme kaikki DI koulutuksen kurssimme Takuukursseina. Mikäli et saa opiskelupaikkaa DI koulutusohjelmasta kurssikeväänä, pääset vastaavalle DI kurssillemme ilmaiseksi seuraavana keväänä!

DI VIP TAKUU tarjoaa pitkäjänteisen, laskuharjoittelupainotteisen valmistautuminen DI koulutuksen yhteisvalinnan valintakokeeseen. Sinun tavoitteesi on myös meidän tavoitteemme, joten tulet saamaan täyden tukemme aina valintakokeeseen asti.

Kurssin kuvaus

DI VIP -TAKUUN rakenne

DI TAKUU TAMMIKUU 102 oppituntia, DI TAKUU PÄIVÄ 102 oppituntia, DI TAKUU INTENSIIVI 62 oppituntia

Kurssin luonne

Kurssin aikainen alkamisajankohta tarjoaa mahdollisuuden pitkäjänteiseen harjoitteluun. Kurssi alkaa rauhalliseen tahtiin TAMMIKUUN kurssilla, joka luonteensa ja ajankohtansa vuoksi sopii hyvin fysiikan ja matematiikan tietonsa jo unohtaneille ja abiturienteille tehokkaaseen valmentautumiseen ylioppilaskirjoituksiin. Ylioppilaskirjoitusten jälkeen jatketaan TAKUU PÄIVÄLLÄ tiiviimpään tahtiin tietojen ja taitojen kertaamista ja hiomista, minkä jälkeen INTENSIIVIKURSSILLA keskitytään erityisesti vanhoihin valintakoetehtäviin ja vastaustekniikan harjoitteluun juuri ennen valintakoetta.

Runsas harjoittelu

Mikäli otat valmistautumisen tosissasi ja olet valmis panostamaan siihen, lasket kurssin aikana kaiken kaikkiaan yli 900 tehtävää. (ja lisäksi osan tehtävistä useampaan kertaan). Tällä harjoittelumäärällä menestyminen valintakokeessa on taattu.

Mittava määrä opetusta

VIP -TAKUU kurssilaisilla on oikeus osallistua kaikille Valmennuskeskuksen DI kursseille. Nämä kurssit ovat TAKUU TAMMIKUU, TAKUU PÄIVÄ ja TAKUU INTENSIIVI. Sinulla on mahdollisuus opiskella fysiikkaa ja matematiikkaa haluamillasi kursseilla.