AMK Tekniikka ja liikenne TAKUU HELMIKUU Helsinki 2019

kaupunki
Helsinki
kurssin laajuus
81 ot
70 ot

Kurssiin sisältyvät KOTI-kurssin opetusvideot. Voit katsoa opetusvideoita rajoituksetta valintakokeeseen saakka. Videoista on suuri apu kertaamisessa sekä vaikeiden asioiden opiskelussa. Katso KOTI-videoiden tarkempi sisältö klikkaamalla kurssin tietoja.

alkaa
päättyy
kurssin hinta
815
+15 € toimitus- ja käsittelykulut
ilmoittaudu tästä

Ajankohta: Opetus arki-iltaisin klo 16.30 / 18.50 alkaen 1-2 krt / viikko. Tarkemman aikataulun, kurssipaikan ja muut käytännön tiedot löydät noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua oppimisympäristöstä, jonka tunnukset saat ilmoittautuessasi.

Hinta: 815€ + 15€ toimitus- ja käsittelykulut. Varausmaksun osuus kurssimaksusta 140€. Tarkemmat maksutiedot.

Kurssin laajuus: 81 oppituntia (matemaattiset aineet 67, aineistokoe 10, simuloitu pääsykoe 4 oppituntia) + AMK KOTI kurssin opetusvideot 70 oppituntia.

Kaikki AMK Tekniikka ja liikenne kurssimme ovat Takuukursseja. Mikäli et saa opiskelupaikkaa AMK Tekniikka ja liikenne hakukohteista, pääset vastaavalle kurssille seuraavana vuonna 140 eurolla!

Ainoana kurssijärjestäjänä kaikkiin AMK Tekniikka ja liikenne kursseihimme kuuluu AMK Tekniikka ja liikenne KOTI kurssin opetusvideot (70 oppituntia), joihin sinulla on rajaton katseluoikeus oman kurssisi ajan. Tämä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden kerrata asioita ja katsoa vaikeimmilta tuntuvien asioiden opetusta useaan kertaan. Vastaavaa etua et saa mistään muualta!

AMK HELMIKUU kurssi antaa erinomaiset eväät pitkäjänteiselle harjoittelulle pääsykoetta varten. Kurssi kestää yli kolme kuukautta ja kurssin oppituntimäärä on huomattavasti suurempi kuin toukokuussa alkavalla kurssillamme. Siksi HELMIKUUN kurssi on juuri sinua varten, mikäli matemaattisten aineiden harjoittelustasi on pitkä aika tai niiden opiskelu on jäänyt vähemmälle! Opetusta on pääosin kerran viikossa, joten sinulle jää hyvin aikaa omatoimiseen harjoitteluun. Kurssilla pääpaino on laskuharjoituksissa, mutta myös teorian opettamiseen jää hyvin aikaa. Teorian läpikäynti tapahtuu opettajajohtoisesti laskemisen kautta. Toisin kuin monet luulevat, aineistokokeeseen voi ja kannattaa harjoitella. Aineistokoe osion aikana tehdään aineistokoeharjoituksia ja käydään läpi mm. tehokkaan lukemisen tekniikkaa, muistiinpanojen tekemistä, muistitekniikoita, vastaustekniikkaa ja stressin hallintaa.

Kurssin kuvaus

Kurssi valmentaa AMK Tekniikan alan yhteisvalinnan kokeeseen. Kurssi sopii myös pääosin monimuoto-opetukseen hakeville (varmista asia olemalla yhteydessä toimistoomme vkinfo@valmennuskeskus.fi).

1. Ennakkoharjoittelu / Kurssimateriaali

Kaikkiin valmennuskursseihimme kuuluu runsas, oppimista tukeva kurssimateriaali. Materiaali sisältää matematiikan, fysiikan ja kemian harjoitustehtäviä mallivastauksineen sekä teoria tiivistelmät jokaisesta aineesta. Materiaali on laadittu viimeisen kymmenen vuoden pääsykokeiden pohjalta, joten materiaalista näet selkeästi, mitä asioita sinun tulee harjoitella menestyäksesi pääsykokeessa. Materiaaliin sisältyy runsaasti harjoitustehtäviä vastauksineen (288 kpl), teoriaa sekä vanhoja valintakokeita ratkaisuineen. Materiaali postitetaan sinulle heti ilmoittautumisesi jälkeen, joten pääset aloittamaan valmistautumisen hyvissä ajoin.

2. Ainekohtainen opetus kursseilla

Valintakoevaatimuksiin kuuluu monia haastavia ja vaikeasti ymmärrettäviä kokonaisuuksia. Näihin kohtiin paneutuminen ja ongelmakohtien selvittäminen ovat suuressa roolissa hankittaessa valintakokeessa vaadittava itsevarmuus ja luottamus omaan osaamiseen. Tärkeimpien ja yleisesti vaikeaksi koettujen asioiden esiin nostaminen ja epäselvyyksien ratkaiseminen onnistuu parhaiten opettajiemme johdolla. Opettajat ovat valintakokeen ja valintakoevaatimusten asiantuntijoita.

3. AMK Tekniikka ja liikenne KOTI opetusvideot

Kaikkiin AMK Tekniikka ja liikenne kursseihimme kuuluu AMK Tekniikka ja liikenne KOTI kurssin opetusvideot, joita voit katsoa rajoituksetta oman kurssisi ohessa. Tämä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden kerrata asioita ja katsoa vaikeimmilta tuntuvien asioiden opetusta useaan kertaan. Videot saat käyttöösi oman kurssisi alussa.

4. Simuloitu valintakoe

Kurssiin kuuluu ennen pääsykoetta pidettävä simuloitu pääsykoe. Koe tarjoaa erinomaisen tilaisuuden harjoitella pääsykoetilannetta. Viimeisellä kurssikerralla simuloitu koe käydään läpi ja palautetaan korjattuna / pisteytettynä.

5. Sähköinen oppimisympäristö

Sähköinen oppimisympäristö on osa valmennuskurssejamme. Verkon kautta voit mm. tulostaa opettajien luentorungot etukäteen itsellesi. Näin voit suunnata kaiken energiasi kuuntelemiseen, eikä aika kulu muistiinpanojen kirjoittamiseen. Näet myös kurssiisi liittyviä käytännön asioita ja voit tulostaa kokeita ym materiaaleja. Sähköinen oppimisympäristö on käytössäsi rajoituksetta koko kurssin ajan aina pääsykokeeseen asti.