AMK Soteli esivalintakoe TAKUU KOTI SYKSY 2018

kaupunki
Itseopiskelu
kurssin laajuus
42 ot
alkaa
päättyy
kurssin hinta
305
+15 € toimitus- ja käsittelykulut

Ajankohta: Matematiikan ja englannin opetusvideot on kuvattu kaudella 2016-2017 ja ne ovat heti käytössäsi ilmoittautumisen jälkeen. Ennakkomateriaalin osuus kuvataan syksyllä 2018 materiaalin ilmestymisen jälkeen. Suoraa lähetystä seuraavalla opetus on arki-iltaisin 2-3 krt/vko klo 16.30 tai 17.00 alkaen. Tarkemman kuvausaikataulun ja muut käytännön tiedot löydät noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua Moodle oppimisympäristöstä, jonka tunnukset saat ilmoittautuessasi. Tunnukset aktivoituvat tunnin kuluessa ilmoittautumisestasi.

Hinta: 305 euroa + 15 euroa toimitus- ja käsittelykulut. Varausmaksun osuus hinnasta 140 euroa. Tarkemmat maksutiedot täällä.

Ennakkovaraajan etu: Ilmoittautuessasi 14.9.2018 mennessä saat kurssin nyt näkyvään edellisen kauden hintaan.

Kurssin laajuus: 42 oppituntia (ennakkomateriaali 24 oppituntia, matematiikka 12 oppituntia, englanti 4, kokeen palautus ja kertaus 2 oppituntia)

AMK Soteli esivalintakoe kurssimme on Takuukurssi. Mikäli et pääse AMK Soteli hakukohteiden varsinaiseen valintakokeeseen, pääset vastaavalle kurssille seuraavana vuonna 140 eurolla!

Valmennuskeskus tuo valmennuskurssin kotiisi! Järjestämme ensimmäisenä Suomessa suorana lähetyksenä kuvattavan valmennuskurssin internetin välityksellä! Voit katsoa videoita tietokoneellasi tai mobiililaitteilla. • Onko valmennuskurssille osallistuminen asuinpaikkasi vuoksi mahdotonta? • Pystytkö aikatauluttamaan itsenäisen opiskelun etkä siis välttämättä tarvitse ryhmän tukea opiskeluusi tai lähtemistä kurssipaikalle? • Tuntuuko, että omien aikataulujen sovittaminen kurssiaikatauluun ei onnistu? • Etsitkö edullista tapaa osallistua valmennuskurssille? Jos vastasit johonkin yllä olevista kysymyksistä kyllä, on KOTI valmennuskurssimme juuri sinua varten valmistautuessasi valintakokeeseen!

1) Kurssi kuvataan ja lähetetään suorana Helsingistä AMK Soteli esivalintakoe TAKUU SYKSY 2018 kurssilta. Aikataulun mukaan edetessäsi kurssi rytmittää valmistautumistasi. 

2) Voit katsoa opetusta myös omalla ajallasi kurssikerran jälkeen eikä katselukertojen määrää ole rajattu! Vaikeimmilta tuntuvien asioiden opetusta voit siis katsoa useaan kertaan. 

3) Kurssi on täysin riippumaton asuinpaikastasi. Voit osallistua valmennuskurssille omalta tietokoneeltasi tai mobiililaitteeltasi asuit sitten Suomessa tai ulkomailla. 

4) Sinulla on mahdollisuus kysyä opetuksen aikana aivan kuin paikan päällä kurssiin osallistuen! Kysyminen tapahtuu helposti tietokoneelta käsin ja opettajat vastaavat kysymyksiisi suorassa opetustilanteessa (chat-ominaisuus ei toimi mobiililaitteilla) 

5) Innostavat ja asiantuntevat, useita valmennuskursseja opettaneet opettajamme kannustavat ja pitävät motivaation yllä koko kurssin ajan. 

6) Kurssiin kuuluu sama materiaali kuin muihinkin kursseihin.

7) Kuten kaikilla valmennuskursseillamme, käytössäsi on Moodlen oppimisympäristö, josta voit mm. tulostaa opetukseen liittyvät luentomuistiinpanot ennen opetusta. 

8) Kurssilaiset voivat lisäksi keskustella pyrkimisestä ja kysyä ongelmia aiheuttavista asioita oppimisympäristön keskusteluareenalla. 

9) Kurssiin kuuluu simuloitu valintakoe, joka korjataan ja pisteytetään.