AMK Soteli esivalintakoe TAKUU KOTI KEVÄT 2019

kaupunki
Itseopiskelu
kurssin laajuus
42 ot
alkaa
päättyy
kurssin hinta
305
+15 € toimitus- ja käsittelykulut

Ajankohta: Matematiikan ja englannin opetusvideot on kuvattu kaudella 2016-2017 ja pääset katsomaan niitä heti, kun liityt kurssille. Voit ilmoittautua kurssille syksystä kevääseen. Ennakkomateriaaliosuus kuvataan keväällä 2019. Suoraa lähetystä seuraavalla opetus on arki-iltaisin ja viikonloppuisin 1-2 krt/vko. Tarkemman aikataulun ja muut käytännön tiedot ennakkomateriaaliosuudesta ja simuloidusta valintakokeesta löydät noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua Moodle-oppimisympäristöstä, jonka tunnukset saat ilmoittautuessasi. Tunnukset aktivoituvat tunnin kuluessa ilmoittautumisestasi.

Hinta: 305 euroa + 15 euroa toimitus- ja käsittelykulut. Varausmaksun osuus hinnasta 140 euroa. Tarkemmat maksutiedot täällä.

Kurssin laajuus: 42 oppituntia (ennakkomateriaali 24 oppituntia, matematiikka 12 oppituntia, englanti 4, kokeen palautus ja kertaus 2 oppituntia)

AMK Soteli esivalintakoe kurssimme on Takuukurssi. Mikäli et pääse AMK Soteli hakukohteiden varsinaiseen valintakokeeseen, pääset vastaavalle kurssille seuraavana vuonna 140 eurolla!

Valmennuskeskus tuo valmennuskurssin kotiisi! Järjestämme ensimmäisenä Suomessa suorana lähetyksenä kuvattavan valmennuskurssin internetin välityksellä! Voit katsoa videoita tietokoneellasi tai mobiililaitteilla.

• Onko valmennuskurssille osallistuminen asuinpaikkasi vuoksi mahdotonta?
• Pystytkö aikatauluttamaan itsenäisen opiskelun etkä siis välttämättä tarvitse ryhmän tukea opiskeluusi tai lähtemistä kurssipaikalle?
• Tuntuuko, että omien aikataulujen sovittaminen kurssiaikatauluun ei onnistu?
• Etsitkö edullista tapaa osallistua valmennuskurssille?

Jos vastasit johonkin yllä olevista kysymyksistä kyllä, on KOTI valmennuskurssimme juuri sinua varten valmistautuessasi valintakokeeseen!

1) Kurssin matematiikan ja englannin opetus on kuvattu aiempina syksyinä. Ennakkomateriaaliosuuden opetus kuvataan ja lähetetään suorana Helsingistä AMK Soteli esivalintakoe TAKUU KEVÄT 2019 kurssilta. Aikataulun mukaan edetessäsi kurssi rytmittää valmistautumistasi.

2) Voit katsoa opetusta myös omalla ajallasi kurssikerran jälkeen eikä katselukertojen määrää ole rajattu! Vaikeimmilta tuntuvien asioiden opetusta voit siis katsoa useaan kertaan.

3) Kurssi on täysin riippumaton asuinpaikastasi. Voit osallistua valmennuskurssille omalta tietokoneeltasi tai mobiililaitteeltasi asuit sitten Suomessa tai ulkomailla.

4) Sinulla on mahdollisuus kysyä liveopetuksen aikana (koskee ennakkomateriaalin kurssiosuutta) aivan kuin paikan päällä kurssiin osallistuen! Kysyminen tapahtuu helposti tietokoneelta käsin ja opettajat vastaavat kysymyksiisi suorassa opetustilanteessa (chat ominaisuus ei toimi mobiililaitteilla). Lisäksi käytössäsi on moodlen keskustelualueet, joissa voit kysyä ongelmia aiheuttavista asioista.

5) Innostavat ja asiantuntevat, useita valmennuskursseja opettaneet opettajamme kannustavat ja pitävät motivaation yllä koko kurssin ajan.

6) Kurssiin kuuluu sama materiaali kuin muihinkin kursseihin.

7) Kuten kaikilla valmennuskursseillamme, käytössäsi on Moodlen oppimisympäristö, josta voit mm. tulostaa opetukseen liittyvät luentomuistiinpanot ennen opetusta.

8) Kurssilaiset voivat keskustella pyrkimisestä ja kysyä ongelmia aiheuttavista asioita oppimisympäristön keskusteluareenalla.

9) Kurssiin kuuluu simuloitu valintakoe, joka korjataan ja pisteytetään.