AMK liiketalous koti syksy 2018

kaupunki
Itseopiskelu
kurssin laajuus
31 ot
alkaa
päättyy
kurssin hinta
350
+15 € toimitus- ja käsittelykulut

Paikka: Videokurssi

Ajankohta: 28.9.-31.10.2018. Kyseisellä ajanjaksolla on arki-iltaisin klo 17-21 kolme luentokertaa matemaattis-loogisesta ajattelusta ja kolme luentokertaa ennakkoaineistosta. Voit katsoa opetusta suorana kurssipaikalta ja sen jälkeen jälkitallenteina rajattomasti aina pääsykoepäivään asti.

Aikataulu (6 opetuskertaa) ja muut käytännön tiedot löydät noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua oppimisympäristöstä, jonka tunnukset saat sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen kahden tunnin kuluessa. 

AMK-liiketalouden syksyn 2017 Kotikurssin matemaattis-loogisen ajattelun opetusvideot (oppimisympäristössä) saat heti käyttöön eli voit aloittaa valmistautumisesi pääsykokeeseen välittömästi.

Ennen luentokertoja on tärkeää tutustua ennakkoaineistoon ja sähköisessä oppimisympäristössä oleviin 70 matemaattis-loogisen ajattelun tehtävään, jotta saat kuvan mikä on itselle hankalaa/helppoa. Näin saat luennoista enemmän irti. 

Koska kaikki tallenteet ja materiaalit pysyvät sähköisessä oppimisympäristössä, kurssille voi ilmoittautua aina pääsykokeeseen asti.

Laajuus: 31 oppituntia (á 45 min)

Hinta: 350 (+15 euron toimituskulut). Varausmaksun osuus kurssihinnasta on 175 euroa. Tarkemmat maksutiedot

Takuu: Mikäli et saa haluamaasi opiskelupaikkaa liiketalouden koulutusohjelmasta, pääset samalle kurssille seuraavalla hakukierroksella 175 euron hintaan.

Valmennuskeskus tuo valmennuskurssin kotiisi. Kurssi on täysin riippumaton asuinpaikastasi. Voit osallistua valmennuskurssille omalta tietokoneeltasi tai mobiililaitteeltasi; asuit sitten Suomessa tai ulkomailla. Kurssilla on sama asiasisältö kuin vastaavilla lähiopetuskursseilla. 

Kurssi valmentaa ensisijaisesti päivätoteutuksen pääsykokeeseen, mutta jos ennakkoaineisto on sama monimuotototeutuksessa, niin tällöin kurssi sopii myös monimuotototeutuksen pääsykokeen valmentautumiseen.

Kurssiin kuuluu seuraavat ominaisuudet:
a) Kurssi kuvataan ja lähetetään suorana Helsingistä AMK-liiketalous, Ilta -valmennuskurssilta, johon kuuluu 31 oppituntia opetusta. Aikataulun mukaan edetessäsi kurssi rytmittää valmistautumistasi.
b) Voit katsoa opetusta myös omalla ajallasi kurssikerran jälkeen ja katselukertojen määrää ei ole rajattu! Vaikeimmilta tuntuvien asioiden opetusta voit siis katsoa useaan kertaan.
c) Kurssi on täysin riippumaton asuinpaikastasi. Voit osallistua valmennuskurssille omalta tietokoneeltasi; asuit sitten Suomessa tai ulkomailla.
d) Voit esittää pääsykokeeseen liittyviä kysymyksiä sähköisessä oppimisympäristössä
e) Innostavat ja asiantuntevat opettajamme kannustavat ja pitävät motivaation yllä koko kurssin ajan.
f) Kurssiin kuuluu pääsykoetyyppisiä tehtäviä
g) Kurssiin kuuluu itsenäisesti tehtävä loppukoe

Pääsykokeessa on kolme osiota:
1. Haastattelu tai kirjoitelma. Viime vuosina kirjoitelma on perustunut ennakkoaineistoon
2. Ennakkoaineistoon perustuvat monivalintatehtävät 
3. Matemaattis-loogista päättelyä mittaava osa

Kurssimateriaali (sähköisessä oppimisympäristössä olevat materiaalit):
1. Kohti opiskelupaikkaa -opas
2. Luentodiat, jotka perustuvat ennakkoaineistoon
3. Pääsykoetyyppisiä tehtäviä ennakkoaineistosta
4. 70 matemaattis-loogista ajattelua harjoittavat itseopiskelutehtävät ratkaisuineen
5. Itsenäisesti tehtävä loppukoe mallivastauksineen