AMK liiketalous koti kevät 2019

kaupunki
Itseopiskelu
kurssin laajuus
31 oppituntia
alkaa
päättyy
kurssin hinta
350
+15 € toimitus- ja käsittelykulut
ilmoittaudu tästä

Paikka: Videokurssi

Ajankohta: 18.4.-7.6.2019. AMK-liiketalouden Kotikurssin kevään 2018 matemaattis-loogisen ajattelun opetusvideot (samat vaatimukset kuin keväällä 2019) saat käyttöösi heti ilmoittautumisen jälkeen. Videoita voi katsoa rajattomasti aina pääsykoepäivään asti.

Ennakkoaineisto-osuus kuvataan uudelleen, koska tämä osuus vaihtuu kausittain. Kyseisellä ajanjaksolla on arki-iltaisin klo 17-21 kolme luentokertaa ennakkoaineistosta. Voit katsoa opetusta suorana kurssipaikalta ja sen jälkeen jälkitallenteina rajattomasti aina pääsykoepäivään asti.

Videot löytyvät oppimisympäristöstä, jonka tunnukset saat sähköpostiisi heti ilmoittautumisen jälkeen. 

Ennen luentokertoja on tärkeää tutustua ennakkoaineistoon ja sähköisessä oppimisympäristössä oleviin 70 matemaattis-loogisen ajattelun tehtävään, jotta saat kuvan mikä on itselle hankalaa/helppoa. Näin saat luennoista enemmän irti. 

Koska kaikki tallenteet ja materiaalit pysyvät sähköisessä oppimisympäristössä, kurssille voi ilmoittautua aina pääsykokeeseen asti.

Laajuus: 31 oppituntia (á 45 min). Huom! Videoista on otettu lähiopetuksen tauot pois, joten todellinen oppituntimäärä on hieman pienempi.

Hinta: 350 (+15 euron toimituskulut). Varausmaksun osuus kurssihinnasta on 175 euroa. Tarkemmat maksutiedot

Takuu: Mikäli et saa haluamaasi opiskelupaikkaa liiketalouden koulutusohjelmasta, pääset samalle kurssille seuraavalla hakukierroksella 175 euron hintaan.

Valmennuskeskus tuo valmennuskurssin kotiisi. Kurssi on täysin riippumaton asuinpaikastasi. Voit osallistua valmennuskurssille omalta tietokoneeltasi tai mobiililaitteeltasi; asuit sitten Suomessa tai ulkomailla. Kurssilla on sama asiasisältö kuin vastaavilla lähiopetuskursseilla. 

Kurssi valmentaa ensisijaisesti liiketalouden valtakunnallisessa valintakoeyhteistyössä olevan päivätoteutuksen pääsykokeeseen, mutta jos ennakkoaineisto on sama monimuotototeutuksessa, niin tällöin kurssi sopii myös monimuotototeutuksen pääsykokeen valmentautumiseen. Ennakkoaineisto-osuus kuvataan ennen monimuotototeutuksen pääsykoetta.

Pääsykokeessa on kolme osiota:
1. Haastattelu tai kirjoitelma. Viime vuosina kirjoitelma on perustunut ennakkoaineistoon.
2. Ennakkoaineistoon perustuvat monivalintatehtävät 
3. Matemaattis-loogista ajattelua mittaava osa

Kurssimateriaali (sähköisessä oppimisympäristössä olevat materiaalit):
1. Kohti opiskelupaikkaa -opas
2. Ennakkoaineisto-opettajan opetusdiat
3. 70 matemaattis-loogista ajattelua harjoittavat itseopiskelutehtävät ratkaisuineen
4. Itsenäisesti tehtävä harjoituspääsykoe mallivastauksineen