AMK liiketalous ilta kevät 2019

kaupunki
Helsinki
kurssin laajuus
31 ot
31 ot

Kurssiin sisältyvät KOTI-kurssin opetusvideot. Voit katsoa opetusvideoita rajoituksetta valintakokeeseen saakka. Videoista on suuri apu kertaamisessa sekä vaikeiden asioiden opiskelussa. Katso KOTI-videoiden tarkempi sisältö klikkaamalla kurssin tietoja.

alkaa
päättyy
kurssin hinta
450
+15 € toimitus- ja käsittelykulut

Paikka: Järjestötalo, Asemamiehenkatu 4 (Pasila) ja Haaga-Helia, Ratapihantie 13 (Pasila)

Ajankohta: 23.4.-22.5.2019. Kuusi luentokertaa kyseisellä ajanjaksolla arki-iltaisin klo 17-21. Kolme luentokertaa matemaattis-loogisesta ajattelusta ja kolme luentokertaa ennakkoaineisto-osuudesta.

Aikataulun (6 opetuskertaa) ja muut käytännön tiedot löydät maaliskuun lopussa oppimisympäristöstä, jonka tunnukset saat sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen. Oppimisympäristö on auki ilmoittautumisesta päivätoteutuksen pääsykokeeseen asti.

AMK-liiketalouden Kotikurssin kevään 2018 matemaattis-loogisen ajattelun opetusvideot (samat vaatimukset kuin keväällä 2019) saat käyttöösi heti ilmoittautumisen jälkeen. Eli voit aloittaa välittömästi valmistautumisen matemaattis-loogisen ajattelun osuuteen. Videoita voi katsoa niin monta kertaa kuin haluaa ja ne ovat käytössä aina päivätoteutuksen pääsykokeeseen asti. 

Ennen luentokertoja on tärkeää tutustua ennakkoaineistoon ja sähköisessä oppimisympäristössä oleviin 70 matemaattis-loogisen ajattelun tehtävään, jotta saat kuvan mikä on itselle hankalaa/helppoa. Näin saat luennoista enemmän irti.

Laajuus: 31 oppituntia (á 45 min). Kurssin ennakkoaineisto-osuus kuvataan (kurssilaiset eivät näy kuvassa), joten voit katsoa myös ennakkoaineisto-osuuden jälkitallenteina kotikoneeltasi aina pääsykokeeseen saakka sähköisen oppimisympäristön kautta.  

Hinta: 450 (+15 euron toimituskulut). Varausmaksun osuus kurssihinnasta on 175 euroa. Tarkemmat maksutiedot

Takuu: Mikäli et saa haluamaasi opiskelupaikkaa liiketalouden koulutusohjelmasta, pääset samalle kurssille seuraavalla hakukierroksella 175 euron hintaan.

AMK-liiketalous valmentaa keväällä 2019 pidettävään liiketalouden pääsykokeeseen. Pääsykokeessa on kolme osiota:
1. Haastattelu tai kirjoitelma. Viime vuosina kirjoitelma on perustunut ennakkoaineistoon.
2. Ennakkoaineistoon perustuvat monivalintatehtävät 
3. Matemaattis-loogista ajattelua mittaava osa

Kurssi valmentaa ensisijaisesti liiketalouden valtakunnallisessa valintakoeyhteistyössä olevan päivätoteutuksen pääsykokeeseen, mutta jos ennakkoaineisto on sama monimuotototeutuksessa, niin tällöin kurssi sopii myös monimuotototeutuksen pääsykokeen valmentautumiseen. Kaikki kuusi opetuskertaa ovat ennen monimuotototeutuksen pääsykoetta. 

Kurssimateriaali (sähköisessä oppimisympäristössä olevat materiaalit):
1. Kohti opiskelupaikkaa -opas
2. Ennakkoaineisto-opettajan opetusdiat
3. 70 matemaattis-loogista ajattelua harjoittavat itseopiskelutehtävät ratkaisuineen
4. Itsenäisesti tehtävä harjoituspääsykoe mallivastauksineen