Suomen parhaat AMK-kurssit: Eniten sisäänpääsijöitä ja kurssilaisia keväällä 2021!

Valtio- ja yhteiskuntatiede - tutustu opettajiin

Tutkimuskohteina ovat erilaiset sosiaaliset ilmiöt, rakenteet ja instituutiot. Valtiotieteilijät työskentelevät usein kansainvälisissä ympäristöissä ja opinnoissa on runsaasti eri suuntautumis- ja sivuainevaihtoehtoja.

Tutustu opettajiin

Valtiotieteen valmennuskurssien suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa asiantuntijatiimi, johon kuuluu kurssipäällikön lisäksi valmistuneita valtiotieteen maistereita (VTM). Eri aineiden opettajat toimivat yhteistyössä kurssien suunnittelun, kehityksen ja toteutuksen osalta. Koska monet opettajamme ovat seuranneet valintakokeiden kehittymistä useita vuosia ja opettaneet pitkään kursseilla, meillä on aina tuorein tieto valintakokeen vaatimuksista, tehtävätyypeistä ja vaadittavasta osaamistasosta. Kurssillamme opetuksen avainsana on pääsykoelähtöisyys, joten opetus pohjautuu pääsykoemateriaalin selventämiseen, pääsykoetyyppisten tehtävien työstämiseen sekä kokeessa vaadittavien taitojen kehittämiseen.

Kaikki opettajamme ovat suorittaneet ylemmän akateemisen loppututkinnon. Opettajamme ovat opiskelleet pääaineenaan kurssilla opettamaansa ainetta, opettaneet kyseistä ainetta tai työskennelleet alalla. Opettajillemme on ehtinyt kertyä opiskeluvuosinaan laaja-alainen näkökulma omaan oppiaineeseensa sekä työtehtäviin. Tämä lisää opettajiemme asiantuntijuutta sekä mahdollisuutta avata pääsykoemateriaalin teorioita esimerkkien sekä käytännön kokemuksen avulla. Kurssillamme opettavat asiantuntevat, innostavat ja valmennuskurssiopetuksessa tarvittavat opetustaidot hallitsevat opettajat.

Tällä hetkellä valtiotieteen kurssitiimiimme kuuluu neljä henkilöä: Raine, Ermin, Rasmus ja kurssipäällikkö Tytti.

Tältä sivulta voit lukea lisää tarkempia opettajakohtaisia esittelyjä.

Politiikan ja viestinnän kandiohjelma

Ermin Zec

Hei,  Nimeni on Ermin Zec ja olen tuore valtiotieteiden maisteri Helsingin yliopiston valtiotieteellisestä tiedekunnasta...
Lue lisää

Yhteiskunnallisen muutoksen kandiohjelma

Rasmus Tamelander

Hei, Olen Rasmus Tamelander, yhteiskunnallisen muutoksen kandiohjelman valmennuskurssin opettaja. Olen opettanut Valmennuskeskuksella yli...
Lue lisää

Sosiaalityön yhteisvalinta

Raine Surakka

Olen valmistunut valtiotieteen maisteriksi Helsingin yliopistosta pääaineenaan sosiaalityö sekä suorittanut...
Lue lisää