Sosiaalityönetti 2021

kaupunki
Itseopiskelu
kurssin laajuus
Itseopiskelu
alkaa
päättyy
kurssin hinta
220
Frendi- ale
x

Mikäli olet ilmoittautumassa kaverisi kanssa valmennuskurssille tai tilaamassa etä- / itseopiskelumateriaalia saatte molemmat alennusta 5 %. Kolmen porukka saa alennusta 10 % ja neljän tai useamman porukka 15 %.

ilmoittaudu tästä

Sosiaalityönetin avulla valmistaudut itsenäisesti sosiaalityön pääsykokeeseen. Kurssin materiaalit painottuvat kokeessa jaettavan aineiston osuuteen. Materiaali aukeaa käyttöön 1.3., jonka jälkeen materiaali täydentyy valintakoemateriaalin julkaisun jälkeen harjoitustehtävillä sekä kahdella harjoituspääsykokeella. Kaikki materiaalit julkaistaan sähköisenä Sosiaalityönetissä. 

Kurssin sisältö 

  • Pääsykokeeseen valmistautumisohjeita: mm. opiskeluteknisiä vinkkejä ajankäytön hallintaan ja lukusuunnitelman laatimiseen sekä tietoa luku- ja muistiinpanotekniikoista
  • Aineistokokeen teoriaa: selvitetään millaista osaamista aineistokokeella mitataan, miten kannattaa valmistautua ja harjoitella aineistokokeeseen, millaisia erilaisia aineistokoetekstejä ja tehtäviä kokeessa on esiintynyt
  • Kahdeksan aineistokoeharjoitusta: aineistotekstit, kysymykset ja vastaushahmotelmat 
  • Viikkopistarit ja niiden oikeat vastaukset: julkaistaan viikoittain valintakoemateriaalin ilmestymisen jälkeen
  • Kaksi harjoituspääsykoetta: sisältävät valintakokeen ennakkomateriaaliosion, aineistokokeen ja arvosteluperusteet. Koe tehdään ja tarkistetaan itsenäisesti ja se löytyy sähköisestä oppimisympäristöstä. 

Sosiaalityön yhteisvalinnassa ovat mukana Helsingin, Itä-Suomen, Jyväskylän, Lapin, Tampereen ja Turun yliopistot.

Itseopiskelumateriaali painottuu kokeessa jaettavan aineiston osuuteen. Pääsykoekirjallisuuteen liittyviä kokonaisuuksia pääset harjoittelemaan syvemmin Helsingin kurssillamme.

Hinta: 220 euroa. Voit maksaa kurssin verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä tai 1-6 erässä. 1. erä lähetetään kaksi viikkoa ennen materiaalin avautumista. Tarkemmat maksutiedot.