Suomen parhaat AMK-kurssit: Eniten sisäänpääsijöitä ja kurssilaisia keväällä 2021!

Valtio- ja yhteiskuntatiede - kurssilaisten kommentteja

Tutkimuskohteina ovat erilaiset sosiaaliset ilmiöt, rakenteet ja instituutiot. Valtiotieteilijät työskentelevät usein kansainvälisissä ympäristöissä ja opinnoissa on runsaasti eri suuntautumis- ja sivuainevaihtoehtoja.

Kevään 2020 kurssilaisten kommentteja 

Politiikan ja viestinnän kurssi

"Opettaja osasi avata asioita todella hyvin!"

"Ermin oli todella johdonmukainen ja asiantunteva. Asiat käytiin aina pitkän kaavan mukaan jos jotain ei ymmärretty. Hyvä kun opettajana oli juuri valmistunut henkilö!"

"Opettajan diat olivat ihan huippuja ja selkeyttivät todella paljon ennakkomateriaalia. Opettaja jaksoi koko kurssin motivoida."

"Vaikka koronan takia koko opetus tapahtui netin välityksellä, ei opetuksen laatu heikentynyt ollenkaan. Ermin antoi jokaisesta tehtävästä henkilökohtaista palautetta, mikä auttoi huimasti."

Yhteiskunnallisen muutoksen kurssi 

Palautteet ovat poikkeuksellisesti keväältä 2019, koska kevään 2021 kurssin opettaja Rasmus ei opettanut kurssia keväällä 2020. 

"Erittäin selkeää kerrontaa ja kehittäviä tehtäviä. (Opettaja) Tunsi pääsykoekirjan todella tarkasti."

"Tehtäviä oli tarpeeksi ja opetus oli kannustavalla tavalla vaativaa. Lisäksi ajoittaiset huumoripläjäykset tai hauskat huomiot auttoivat minua henkilökohtaisesti muistamaan asioita paremmin."

''Opettaja osasi tuoda asiat mielenkiintoisesti esille, ja huomioi hyvin myös opiskelijoiden virkeystasoa. Opetus oli rentoa ja oivaltavaa.''

"Kaikista kappaleista tehdyt teoriatiivistelmämonisteet oli erittäin hyvät! Aineistoharjoitukset myös hyödyllisiä."

"Opetus oli asiantuntevaa ja kurssista tuntui ehdottomasti olevan hyötyä opiskelussa! Ei mitään valittamista ja aion suositella muillekin."

Sosiaalityön yhteisvalinnan kurssi

"Selkeää opetusta, hyvät materiaalit, palautettavien tehtävien palaute motivoivaa."

"Mareriaali oli erittäin kiinnostava, erityisesti pistarit ja harjoituskokeet oli hyödyllisiä."

"Olen todella tyytyväinen kurssiin! Antoi hurjasti tietoa ja uusia taitoja lähestyä pääsykoetta. Motivoiva opettaja ja oppimisympäristö."

"Opetus oli selkeää ja innostavaa :)"

"Pääsin opiskelemaan ensimmäiseen hakukohteeseeni! Kurssista oli iso apu ja Raine oli mahtava opetteja. Suosittelisin kurssia muillekkin."