Sosiaalityön yhteisvalinta, itseopiskelu 2020

kaupunki
Itseopiskelu
kurssin laajuus
Itseopiskelu
alkaa
päättyy
kurssin hinta
200
+15 € toimitus- ja käsittelykulut
ilmoittaudu tästä

Hinta: 200 euroa + käsittely- ja toimituskulut 15 €. Voit maksaa kurssin verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä tai 1-6 erässä. Tarkemmat maksutiedot.

Itseopiskelumateriaali sosiaalityön yhteisvalinnan valintakokeeseen sisältää:

  • Kohti opiskelupaikkaa -oppaan, johon on koottu keskeiset vinkit valintakokeeseen valmistautumiseksi. Materiaalista löydät mm. opiskeluteknisiä vinkkejä ajankäytön hallintaan ja lukusuunnitelman laatimiseksi sekä tietoa luku- ja muistiinpanotekniikoista.
  • Aineistokokeen teoriaa, jossa selvitetään millaista osaamista aineistokokeella mitataan, miten kannattaa valmistautua ja harjoitella aineistokokeeseen, millaisia erilaisia aineistokoetekstejä ja tehtäviä kokeessa on esiintynyt.
  • Yhdeksän aineistokoeharjoitusta: tekstit, kysymykset ja vastaushahmotelmat / pisteytysperusteet
  • Viikkopistarit ja niiden oikeat vastaukset, jotta pääset testaamaan pääsykoekirjallisuuden osaamistasi kirjallisuuden ilmestyttyä.
  • Kaksi harjoituspääsykoetta, jotka sisältävät valintakokeen ennakkomateriaaliosion, aineistokokeen ja arvosteluperusteet. Koe tehdään ja tarkistetaam itsenäisesti ja se löytyy sähköisestä oppimisympäristöstä. Koe ladataan Moodleen samaan aikaan valmennuskurssin lopuksi pidettävän harjoituspääsykokeen kanssa.

Sosiaalityön yhteisvalinnassa ovat mukana Itä-Suomen, Jyväskylän, Lapin, Tampereen ja Turun yliopistot.

Itseopiskelumateriaali painottuu kokeessa jaettavan aineiston osuuteen. Lähetämme materiaalin sinulle alkuvuodesta 2020 ja harjoituskokeet saat sähköisesti keväällä ennen valintakoetta. Pääsykoekirjallisuuteen liittyviä kokonaisuuksia pääset harjoittelemaan syvemmin Helsingin kurssillamme ja Koti-kurssillamme!