Valtiotiede: Politiikka ja viestintä, itseopiskelu 2020

Itseopiskelumateriaali valmentaa Helsingin yliopiston politiikan ja viestinnän kandiohjelmaan.

Valtiotiede: Politiikka ja viestintä, itseopiskelu 2020

kaupunki
Itseopiskelu
kurssin laajuus
Itseopiskelu
alkaa
päättyy
kurssin hinta
200
+15 € toimitus- ja käsittelykulut
ilmoittaudu tästä

Hinta: 200 euroa + toimituskulut 15 €. Voit maksaa kurssin verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä tai 1-6 erässä. Tarkemmat maksutiedot.

Politiikan ja viestinnän kandiohjelman (Helsingin yliopisto) itseopiskelumateriaali sisältää:

  • Aineistokokeen teoriaa, jossa selvitetään millaista osaamista aineistokokeella mitataan, miten kannattaa valmistautua ja harjoitella aineistokokeeseen, millaisia erilaisia aineistokoetekstejä ja tehtäviä kokeessa on esiintynyt.
  • Kymmenen aineistokoeharjoitusta
  • Viikkopistarit ja niiden oikeat vastaukset, jotta pääset testaamaan pääsykoekirjallisuuden osaamistasi kirjallisuuden ilmestyttyä.
  • Harjoituspääsykokeen ja välikokeen, jotka sisältävät valintakoekirjallisuuden osion, aineistokokeen ja arvosteluperusteet. Koe tehdään itsenäisesti ja se löytyy Moodlen sähköisestä oppimisympäristöstä. Koe ladataan Moodleen samaan aikaan valmennuskurssilla pidettävän harjoituspääsykokeen kanssa. Arvosteluperusteet ladataan Moodleen kurssilla pidetyn kokeen jälkeen, jolloin kokeen voi tarkistaa itsenäisesti.
  • Kohti opiskelupaikkaa -oppaan, johon on koottu keskeiset vinkit valintakokeeseen valmistautumiseksi. Materiaalista löydät mm. opiskeluteknisiä vinkkejä ajankäytön hallintaan ja lukusuunnitelman laatimiseksi sekä tietoa luku- ja muistiinpanotekniikoista.

Itseopiskelumateriaali painottuu kokeessa jaettavan aineiston osuuteen. Lähetämme materiaalin sinulle alkuvuodesta 2020 ja harjoituskokeet saat sähköisesti keväällä ennen valintakoetta. Pääsykoekirjallisuuteen liittyviä kokonaisuuksia pääset harjoittelemaan syvemmin Helsingin kurssillamme!