Psykologian matemaattiset apuneuvot KOTI 2020

Kurssilla kerrataan matematiikan perustaidot, joita tarvitset tilastotieteen opiskelussa. Kurssi on suunnattu pyrkijöille, jotka osallistuvat lisäksi tilastotieteen kursseille.

Psykologian matemaattiset apuneuvot KOTI 2020

kaupunki
Itseopiskelu
kurssin laajuus
15 ot
alkaa
päättyy
kurssin hinta
100
+15 € toimitus- ja käsittelykulut
Frendi- ale Opetus- video
x

Mikäli olet ilmoittautumassa kaverisi kanssa valmennuskurssille tai tilaamassa etä- / itseopiskelumateriaalia saatte molemmat alennusta 5 %. Kolmen porukka saa alennusta 10 % ja neljän tai useamman porukka 15 %.

x

Kurssi sisältää opetusvideon.

ilmoittaudu tästä

Ajankohta: Kurssin opetusvideot on kuvattu aiemmin pidetyltä kurssiltamme ja ne saat käyttöösi ilmoittautumisen jälkeen. Kurssille voi tulla mukaan joustavasti koko vuoden ajan, sillä opetusvideoita voi katsoa pääsykokeeseen asti. Katselukertojen määrää ei ole rajattu.

Hinta: 100 euroa (+ toimitus- ja käsittelykulut 15 euroa). Tarkemmat maksutiedot.

Tunnukset ja materiaali: Moodlen sähköisen oppimisympäristön tunnukset lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisen jälkeen. Kurssiin liittyvän tehtävämateriaalin saat postitse.

Kurssin laajuus: 15 oppituntia

Kurssin kuvaus

Psykologian matemaattiset apuneuvot -kokonaisuus on toteutettu opetusvideoina sekä Moodlen sähköiseen oppimisympäristöön ladattuna luento- ja tehtävämateriaaleina. Videoilla asiantunteva ja innostava opettaja avaa opetettavat kokonaisuudet perusteellisesti ja selkeästi. Kullakin opetusvideolla käydään läpi uusi aihealue, siihen liittyviä esimerkkejä ja ratkaistaan yhdessä esimerkkilaskuja. Videoita voit katsoa kotikoneeltasi ja mobiililaitteelta asuit sitten Suomessa tai ulkomailla. KOTI –kurssin opetusvideoihin on rajaton katseluoikeus ja videot ovat käytössäsi pääsykokeeseen asti. Opetusvideot tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden kerrata asioita ja katsoa vaikeimmilta tuntuvia asioita useampaan kertaan.

Psykologian matemaattiset apuneuvot -kurssi on suunnattu pyrkijöille, jotka osallistuvat talven ja kevään aikana psykologian tilastomatematiikan kursseillemme. Kokonaisuus sopii myös pyrkijöille, jotka opiskelevat tai kertaavat itsenäisesti matemaattisia perustaitoja. Suosittelemme kurssia erityisesti pyrkijöille, joiden matematiikan taidot vastaavat korkeintaan lukion lyhyen matematiikan tasoa M (ylioppilastodistuksen arvosana) tai matematiikan opinnoista on kulunut jo aikaa ja peruslaskutaidot ovat unohtuneet. 

Kurssin käytyäsi sinulla on valmiudet aloittaa valmentautuminen psykologian pääsykokeeseen. Kurssilla kerrataan matematiikan perusaihealueet, jotka ovat olennaisia valintakokeen ja tilastomatematiikan tehtävien ratkaisemisen kannalta, mutta joihin tilastomatematiikan valmennuskurssiopetuksessa ei enää käytetä aikaa. Kurssilla kerrattavat alueet ovat mm. laskujärjestys ja -säännöt, murtoluvut, juuret ja potenssit, yhtälöt ja epäyhtälöt sekä prosenttilaskut. Kurssimateriaaliin kuuluu alkutesti sekä harjoitustehtäviä ratkaisuineen, jotka on tulostettavissa Moodlen sähköisestä oppimisympäristöstä. Kurssiin kuuluu myös painettu tehtävämateriaali, joka toimitetaan sinulle kotiisi.

Käytössäsi on lisäksi Moodlen oppimisympäristössä oleva kysymyspalsta, jonka kautta voit kysyä opettajalta itsellesi epäselvistä asioista.