Psykologia Tilastollisten menetelmien perusteet Takuu KOTI 2020

kaupunki
Itseopiskelu
kurssin laajuus
65 ot
alkaa
päättyy
kurssin hinta
560
+15 € toimitus- ja käsittelykulut
Kurssi- takuu Frendi- ale Opetus- video
x

Takuun sisältö riippuu kurssista. Takuu tarkoittaa joko rahojen palauttamista, mahdollisuutta osallistua seuraavana vuonna kurssille ilmaiseksi tai maksamalla kurssikohtaisen takuuhinnan.

x

Mikäli olet ilmoittautumassa kaverisi kanssa valmennuskurssille tai tilaamassa etä- / itseopiskelumateriaalia saatte molemmat alennusta 5 %. Kolmen porukka saa alennusta 10 % ja neljän tai useamman porukka 15 %.

x

Kurssi sisältää opetusvideon.

ilmoittaudu tästä

Ajankohta: marraskuu 2019 - toukokuu 2020.

Kuvaamme uudet Tilastollisten menetelmien perusteet KOTI -kurssin opetusvideot marraskuusta alkaen. Ennen uusien videoiden valmistumista käyttössäsi on kauden 2019 videot, jotka perustuvat samoihin vaatimuksiin kuin kevään 2019 valintakoe. Uusia videoita aletaan lisätä sivustolle marraskuun loppupuolella sitä mukaa, kun sisällöt valmistuvat.

KOTI -kurssiin kuuluu kattava materiaali, joka postitetaan sinulle kotiisi marraskuun 2019 alussa. Sitä ennen käytössäsi on Moodlessa oleva kauden 2019 tehtävämateriaali.

KOTI -kurssin ja matemaattisen pohjan rakentamisen voi aloittaa joustavasti milloin vain, koska kaikki opetusvideot ovat käytössäsi pääsykokeeseen asti ja voit katsoa niitä omalla ajallasi milloin vain. Videoiden katselukertoja ei ole rajattu.

Käytännön tiedot ja opetusvideot löydät Moodlen sähköisestä oppimisympäristöstä, jonka tunnukset saat sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen.

Hinta: 560 euroa + käsittely- ja toimituskulut 15 euroa. Voit maksaa kurssin verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä tai 1-6 erässä. Varausmaksun osuus kurssimaksusta on 140 e. Tarkemmat maksutiedot.

Kurssitakuu: Kurssimme on Takuu –kurssi ja mikäli et saa opiskelupaikkaa, saat vastaavan kurssin ensi vuonna puoleen hintaan. 

Kurssin laajuus: 65 oppituntia.

Kurssin kuvaus

1) Uudet videot saat käyttöösi marraskuusta alkaen. Videoita lisätään sivustolle sitä mukaa, kun sisällöt valmistuvat. Kurssi vastaa oppituntimäärältään ja sisällöltään lokakuun kurssia. Kunkin opetusvideon aikana käydään läpi uusi aihealue ja siihen liittyviä esimerkkejä. Laskuharjoitusvideoilla opettaja ratkoo ja käy tehtävät läpi vaiheittain. Opettaja avaa laskujen ratkaisumallit ja tyypillisimmät ongelmakohdat.

2) Videoihin on rajaton katseluoikeus pääsykokeeseen asti. Vaikeimmilta tuntuvien asioiden opetusta voit katsoa useaan kertaan.

3) Kurssi on täysin riippumaton asuinpaikastasi. Voit osallistua valmennuskurssille omalta tietokoneeltasi tai mobiililaitteeltasi asuit sitten Suomessa tai ulkomailla.

4) Sinulla on mahdollisuus esittää opettajalle kysymyksiä sähköisen oppimisympäristön kautta. Kysymyksiin pyritään vastaamaan mahdollisimman pian, vähintään 2-3 kertaa viikossa.

5) Innostava ja asiantunteva, monta vuotta psykologian valmennuskursseja opettanut opettajamme kannustaa ja auttaa pitämään motivaation yllä.

6) Kurssimateriaaliin kuuluu Tilastot ja todennäköisyydet teoriakooste, tehtäviä sekä vanhoja valintakokeita, jotka lähetetään postitse kotiin. Opetusvideoiden materiaali ja tehtävät ratkaisuineen ladataan Moodlen sähköiseen oppimisympäristöön opetusvideoiden kanssa. 

7) Saat käyttöösi Psykanetin, joka sisältää tilastotieteen kurssimateriaalin sähköisessä muodossa. Psykanetissä voit asettaa itsellesi tavoitekäyrän, joka avulla voit seurata oman osaamisesi edistymistä reaaliajassa. Lisäksi Psykanetti ohjaa automaattisesti kertaamaan tehtävät, joita et ole osannut.

7) Kurssiin kuuluu kaksi, kotona itsenäisesti tehtävää harjoituspääsykoetta, jotka ladataan Moodleen. Ensimmäinen koe on saatavilla maaliskuun lopussa ja toinen koe toukokuussa samaan aikaan kaikkien psykologian kurssiemme harjoituspääsykokeiden ajankohtana. Mallivastaukset ladataan sähköiseen oppimisympäristöön kokeen jälkeen.