Psykologia Tilastollisten menetelmien perusteet Takuu KOTI 2020

kaupunki
Itseopiskelu
kurssin laajuus
65 ot
alkaa
päättyy
kurssin hinta
560
+15 € toimitus- ja käsittelykulut
ilmoittaudu tästä

Ajankohta: marraskuu 2019 - toukokuu 2020.

Kuvaamme uudet Tilastollisten menetelmien perusteet KOTI -kurssin opetusvideot kevään 2019 valintakoevaatimusten pohjalta. Videoita aletaan kuvaamaan marraskuun alussa Psykologia lokakuun -kurssin etenemistahdissa 1 kurssikerta / viikko. Uudet videot, niihin liittyvät opetusmateriaalit ja harjoitustehtävät ladataan Moodlen sähköiseen oppimisympäristöön niiden valmistumistahdissa.

Uusia opetusvideoita odotellessa, saat heti ilmottauduttasi käyttöön vanhat Psykologia tilastotiede KOTI -kurssin opetusvideot, jotka perustuvat edelliseen pääsykoekirjaan, Nummenmaa, Holopainen ja Pulkkinen: Tilastollisten menetelmien perusteet. KOTI -kurssin ja matemaattisen pohjan rakentamisen voi aloittaa joustavasti milloin vain, koska kaikki opetusvideot ovat käytössäsi pääsykokeeseen asti ja voit katsoa niitä omalla ajallasi milloin vain. Videoiden katselukertoja ei ole rajattu.

Käytännön tiedot ja opetusvideot löydät Moodlen sähköisestä oppimisympäristöstä, jonka tunnukset saat sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen.

Hinta: 560 euroa + käsittely- ja toimituskulut 15 euroa. Voit maksaa kurssin verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä tai 1-6 erässä. Varausmaksun osuus kurssimaksusta on 140 e. Tarkemmat maksutiedot.

Hyödynnä ennakkovaraajan edut!

  • Saat valmennuskurssin vanhan kauden hinnalla.
  • Todistusvalintatakuu: saat 50 % kurssihinnasta takaisin, jos pääset todistuksella sisään ensimmäiseen hakukohteeseen, joka liittyy valmennuskurssin alaan.
  • Ilmainen Yo-koevalmennus: saat yhden Yo-koevalmennuksen veloituksetta, kun ostat valmennuskurssin.
  • Täysi tyytyväisyystakuu: saat rahasi takaisin, jos et ole tyytyväinen valitsemaasi kurssiin. Ilmoita päätöksestäsi viimeistään kahden opetuskerran jälkeen.

Edut ovat voimassa 15.9.2019 asti.

Kurssitakuu: Kurssimme on Takuu –kurssi ja mikäli et saa opiskelupaikkaa, saat vastaavan kurssin ensi vuonna puoleen hintaan. 

Kurssin laajuus: 65 oppituntia.

Kurssin kuvaus

1) Kurssi kuvataan Psykologia lokakuun kurssin opetuksen tahdissa. Kurssi vastaa oppituntimäärältään ja sisällöltään lokakuun kurssia. Kunkin opetusvideon aikana käydään läpi uusi aihealue, siihen liittyviä esimerkkejä ja ratkaistaan laskuja. Opettaja avaa laskujen ratkaisumallit ja tyypillisimmät ongelmakohdat.

2) Videoihin on rajaton katseluoikeus pääsykokeeseen asti. Vaikeimmilta tuntuvien asioiden opetusta voit katsoa useaan kertaan.

3) Kurssi on täysin riippumaton asuinpaikastasi. Voit osallistua valmennuskurssille omalta tietokoneeltasi tai mobiililaitteeltasi asuit sitten Suomessa tai ulkomailla.

4) Sinulla on mahdollisuus esittää opettajalle kysymyksiä sähköisen oppimisympäristön kautta. Kysymyksiin pyritään vastaamaan mahdollisimman pian, vähintään 2-3 kertaa viikossa.

5) Innostava ja asiantunteva, monta vuotta psykologian valmennuskursseja opettanut opettajamme kannustaa ja auttaa pitämään motivaation yllä.

6) Kurssimateriaaliin kuuluu Tilastot ja todennäköisyydet teoriakooste sekä vanhoja valintakokeita, jotka lähetetään postitse kotiin. Opetusvideoiden materiaali ja tehtävät ratkaisuineen ladataan Moodlen sähköiseen oppimisympäristöön opetusvideoiden kanssa. 

7) Kurssiin kuuluu kaksi, kotona itsenäisesti tehtävää harjoituspääsykoetta, jotka ladataan Moodleen. Ensimmäinen koe on saatavilla maaliskuun lopussa ja toinen koe huhtikuun lopussa samaan aikaan kaikkien psykologian kurssiemme harjoituspääsykokeiden ajankohtana. Mallivastaukset ladataan sähköiseen oppimisympäristöön kokeen jälkeen.