Psykologia Supertakuu Helsinki 2020

kaupunki
Helsinki
kurssin laajuus
max 226 ot
111 ot

Kurssiin sisältyvät KOTI-kurssin opetusvideot. Voit katsoa opetusvideoita rajoituksetta valintakokeeseen saakka. Videoista on suuri apu kertaamisessa sekä vaikeiden asioiden opiskelussa. Katso KOTI-videoiden tarkempi sisältö klikkaamalla kurssin tietoja.

alkaa
päättyy
kurssin hinta
3570
+15 € toimitus- ja käsittelykulut
Kurssi- takuu Frendi- ale KOTI-videot

Kurssiin sisältyvät KOTI-kurssin opetusvideot. Voit katsoa opetusvideoita rajoituksetta valintakokeeseen saakka. Videoista on suuri apu kertaamisessa sekä vaikeiden asioiden opiskelussa. Katso KOTI-videoiden tarkempi sisältö klikkaamalla kurssin tietoja.

x

Takuun sisältö riippuu kurssista. Takuu tarkoittaa joko rahojen palauttamista, mahdollisuutta osallistua seuraavana vuonna kurssille ilmaiseksi tai maksamalla kurssikohtaisen takuuhinnan.

x

Mikäli olet ilmoittautumassa kaverisi kanssa valmennuskurssille tai tilaamassa etä- / itseopiskelumateriaalia saatte molemmat alennusta 5 %. Kolmen porukka saa alennusta 10 % ja neljän tai useamman porukka 15 %.

x

Kurssiin sisältyvät KOTI-kurssin opetusvideot. Voit katsoa opetusvideoita rajoituksetta valintakokeeseen saakka. Videoista on suuri apu kertaamisessa sekä vaikeiden asioiden opiskelussa. Katso KOTI-videoiden tarkempi sisältö klikkaamalla kurssin tietoja.

ilmoittaudu tästä

Ajankohta: Aloitusajankohta valittavissa (loka- tai tammikuu). Koti-kurssin opetusvideot saa käyttöön ilmoittautumisen jälkeen. 

Hinta: 3570 euroa + 15 euroa toimituskulut. Maksutavan voi valita verkkokaupassa ilmoittautumisen yhteydessä joko kertasuorituksena tai osissa. Mikäli kurssilainen maksaa erissä, laskutetaan lisäksi 4 euron laskutuslisä / maksuerä. Tarkemmat maksutiedot.

Kurssin laajuus: Maks. 226 oppituntia (45 min). Lisäksi kurssiin kuuluu 111 oppituntia Koti –kurssien opetusvideoita, tutorointi maks. 20 tuntia sekä opiskelutekniikkakurssi 16 oppituntia.  

Tarjoamme sinulle täysin riskittömän psykologian valmennuskurssin ja sitoudumme tavoitteeseesi 100 prosenttisesti! Saat kaikki rahasi takaisin, mikäli et saa haluamaasi opiskelupaikkaa psykologian valintakoeyhteistyöhön osallistuvista yliopistoista.

Supertakuu on markkinoiden laajin psykologian valmennusohjelma, joka on suunniteltu yhdessä opettajiemme sekä psykologiaa opiskelevien tutoreidemme kanssa. Tavoitteenamme on ollut luoda kurssi, joka huomioi kaikki valintakokeessa onnistumiseen vaikuttavat tekijät. Pyrkimisprosessi ja valintakoetilanteessa menestyminen vaativat kokonaisvaltaista omistautumista ja määrätietoista työntekoa. Tietojen ja taitojen hallinta sekä henkisten voimavarojen mitoittaminen ovat osa-alueet, joiden ympärille valintakoemenestys rakentuu. Kurssin ohjelma on suunniteltu niin, että asioiden omaksuminen ja tietojen hallinta kehittyvät asteittain kurssin edetessä ja valintakoetilannetta harjoitellaan viiteen kertaan väli- ja harjoitusvalintakokeiden avulla. 
 

Kurssin keskeisimmät hyödyt:


Henkilökohtainen valmennus ja opiskelutaidot

Jo ennen varsinaista kurssialoitusta saat henkilökohtaisen ohjauksen pääsykoeprosessiin ja kurssikokonaisuuden jaksottamiseen. Kurssin alussa laaditte tutorin kanssa tarkemman luku- ja ajankäyttösuunnitelman. Sinulle on lisäksi varattu paikka valintasi mukaan lokakuun tai tammikuun opiskelutekniikkakurssilta. Opiskelutekniikkakurssin ja tutortapaamisten avulla varmistamme, että opiskelutekniikkasi on kunnossa. 

Kokonaisvaltainen tuki ja oppimisen seuranta

Opetuskerroilla, laskuharjoituksissa ja tutortapaamisissa sinulla on asiantuntijoiden apu ja tuki käytettävissäsi. Opetuksen ja tutoroinnin aikana voit kysyä kaikista mieltäsi askarruttavista asioista. Oman oppimisen edistymisen seuranta tapahtuu säännöllisesti tunti- ja kotitehtävien, laskuharjoitusten sekä harjoituskokeiden avulla.

Mittava määrä opetusta ja laskuharjoittelua

Psykologia Supertakuu -kurssin perusta on laaja opetuskokonaisuus. Voit osaamistasosi, aikataulusi ja lukurytmisi mukaan valita itsellesi parhaiten soveltuvat opetuskokonaisuudet vaihtoehtoisesti joko Psykologia lokakuun tai Psykologia tammikuun kurssilta. Lisäksi on mahdollista tulla kertaamaan vielä tilastotieteen olennaisimmat sisällöt maaliskuun kurssille. Voit täydentää opetusta Koti –kurssien avulla rajoittamattoman määrän. Kurssiisi kuuluu lisänä opettajan pitämät omat laskuharjoitukset ainoastaan Supertakuu -kurssilaisille sekä Psykologia lokakuun tai tammikuun kurssien yhteydessä tutorien pitämät laskuharjoitukset. Laskuharjoitusten avulla syvennetään osaamista sekä kehitetään ja varmistetaan laskurutiinia.  
 

Supertakuu -kurssin rakenne:

1) Henkilökohtainen valmennustapaaminen

Ennen kurssin alkua jokaisen hakijan kanssa sovitaan tapaaminen, jossa käydään yksilöllisesti läpi tavoitteita ja vaatimuksia. Tarkoituksena on varmistua kurssin soveltuvuudesta juuri sinulle. Henkilökohtainen opastus pääsykoeprosessin ja valmennuskurssin osalta pidetään yhdessä sovittavana ajankohtana ennen opetuksen alkua. Tällöin valitaan kurssit, joille haluat osallistua ja tehdään valmennussopimus.

2) Valmennuskurssiopetus

Ilmoittautumalla Supertakuu -kurssille saat osallistumisoikeuden Helsingin kahden eri valmennuskurssin opetukseen. Käytännössä voit käydä yhden seuraavista pitkäkursseista: Psykologia lokakuu ilta -kurssi, Psykologia tammikuu päivä -kurssi tai Psykologia tammikuu ilta -kurssi sekä maaliskuun lopulla alkavan Psykologia maaliskuu päivä- tai Psykologia maaliskuu ilta -kurssin. Loka- ja tammikuun kursseihin sisältyy tilastollisten menetelmien perusteiden opetus sekä huhtikuussa julkaistavan valintakoemateriaalin osuus. 

Kurssivalintasi tehdään yhdessä henkilökohtaisessa tapaamisessa ilmoittautumisen jälkeen.

Edellä mainittujen kurssien sisällöistä voit lukea tarkemmin kyseisten kurssien kohdalta kotisivuiltamme.  

3) Laskuharjoitukset

Kurssiin kuuluu 16 oppituntia opettajan pitämiä laskuharjoituksia, joissa saat tarpeesi mukaan henkilökohtaista apua tehtävien laskemiseen. Opettajan pitämät laskuharjoitukset ovat tarkoitettu ainoastaan Supertakuu -kurssilla oleville. Harjoittelussa korostuu valintakoetyyppisten, haastavampien tehtävien harjoittelu.

4) Harjoituskokeet 5 kpl 

Psykologia lokakuun ja tammikuun kursseihin kuuluu kolme harjoituskoetta. Näiden lisäksi psykologian Supertakuu -kurssilaisille järjestetään kaksi omaa harjoituskoetta.

5) Koti –kurssien opetusvideot ja Psykanetti

Saat käyttöösi ilmoittautumisesi jälkeen Koti –kurssiemme opetusvideot kaikista seuraavista kokonaisuuksista:

  • Psykologian matemaattiset apuneuvot Koti –kurssi (15 ot)
  • Psykologia Tilastollisten menetelmien perusteet Koti-kurssi (65 ot)
  • Psykologia Valintakoeaineisto Koti -kurssi (40 ot), joka kuvataan huhtikuussa ilmestyvän valintakoemateriaalin osalta.

Videoiden avulla voit aloittaa matemaattisen pohjan rakentamisen välittömästi katsomalla opetusvideoita sekä kerrata haastavilta tuntuvia aihealueita useampaan kertaan kurssin aikana. Videot ovat käytössä valintakokeeseen asti ja niiden katselukertaa ei ole rajoitettu.  

Psykanetti sisältää tilastotieteen kurssimateriaalin sähköisessä muodossa. Psykanetissä voit asettaa itsellesi tavoitekäyrän, jonka avulla voit seurata oman osaamisesi edistymistä reaaliajssa. Lisäksi Psykanetti ohjaa automaattisesti kertaamaan tehtävät, joita et vielä ole osannut.

Edellä mainittujen Koti -kurssien ja Psykanetin sisällöistä voit lukea tarkemmin kyseisten kurssien kohdalta kotisivuiltamme.  

6) Opiskelutekniikkakurssi

Voit osallistua lokakuussa tai tammikuussa pidettävälle opiskelutekniikkakurssillemme. Opiskelutekniikkakurssimme perustuu tutkimuksissa tehokkaiksi havaittuihin opiskelumenetelmiin ja kurssilla saa tietoa kuinka tehostaa omaa opiskelua. Kurssilla tehdään myös paljon käytännönharjoituksia. Käsiteltäviä sisältöjä ovat mm. erilaiset opiskelutavat ja tottumukset, luku-, muistiinpano- ja kertaustekniikat, opiskelun jaksottaminen ja keskittymisen ylläpito, lukusuunnitelma sekä ajankäyttö, motivaatio, jaksaminen ja stressinhallinta. Kurssilla keskitytään myös kehitettävien osa-alueiden ja omien vahvuuksien tunnistamiseen.  

7) Tutorointi

Kurssilla vertaistukena ovat psykologiaa opiskelevat tutorit. Tutorointiin kuuluu Psykologia lokakuun tai tammikuun kurssin yhteisen ryhmätutoroinnin ja tutoreiden vetämien laskuharjoitusten lisäksi 3-4 henkilökohtaista ohjaustapaamista sekä pienryhmäpäivät. Henkilökohtaisissa tapaamisissa ja pienryhmäpäivillä käsitellään pyrkimisen kannalta keskeisiä aiheita: motivaatiota, itseluottamusta, pääsykoetilanteen hallintaa, opiskelun jaksottamista ja vastapainoa, ajankäyttöä ja lukusuunnitelman tekoa sekä pääsykoetilanteen hallintaa kurssilaisen omat tarpeet huomioiden.

 

Ilmoittautumismenettely Psykologian Supertakuu –kurssille:


1) Kurssille voivat hakea henkilöt, jotka ovat pyrkimässä psykologian opintoihin Helsinkiin, Jyväskylään, Joensuuhun, Tamperelle ja Turkuun, joissa kaikissa on sama koe. Ilmoittautumisesi jälkeen kurssipäällikkö Mia Göcer ottaa yhteyttä ja sopii henkilökohtaisen tapaamisen. Tapaamisen voi sopia myös ennen ilmoittautumista soittamalla toimistoomme p. 0207 280 340. Henkilökohtainen tapaaminen ei vielä sido kumpaakaan osapuolta mihinkään. Myös vanhemmat ovat tervetulleita tapaamiseen mukaan. Tapaaminen järjestetään yhdessä sovittavana ajankohtana Helsingissä Ruoholahden toimistollamme.  

2) Ennen tapaamista saat täytettäväksesi esitietolomakkeen ja se palautetaan ohjeiden mukaan ennen tapaamista. Tapaamisessa käydään läpi pääsykoevalmistautumisprosessi, kurssikokonaisuus ja allekirjoitetaan valmennussopimus. Valmennussopimus on mahdollista saada myös kotiin allekirjoitettavaksi ja postitettavaksi takaisin Valmennuskeskukseen. Sopimuksen allekirjoituksen jälkeen ilmoittautuminen on sitova. Sopimus edellyttää läsnäoloa kurssin opetuskerroilla sekä täysipäiväistä valmistautumista maaliskuusta lähtien valintakokeeseen asti.

3) Kurssin ensimmäiseen vaiheeseen otetaan mukaan lopullista kokoonpanoa suurempi ryhmä. Lopullinen Supertakuu kurssilaisten kokoonpano valitaan harjoituspääsykokeen (karsintakokeen) perusteella, joka pidetään maaliskuun alussa. Koe perustuu siihen mennessä kurssilla käsiteltyihin asiasisältöihin sekä mahdollisesti kokeessa jaettuun aineistoon. Ne, jotka eivät pääse karsintakokeesta läpi, jatkavat opiskelua normaalisti jo aloittamallaan Psykologia lokakuu tai tammikuu Takuu –kurssilla loppuun asti, mutta jäljellä olevat, vain Supertakuu -kurssilaisille tarkoitetut omat kurssiosuudet, jäävät pois. Kaikki Koti –kurssikokonaisuudet ovat käytössä pääsykokeeseen asti.  

Mikäli henkilö karsiutuu, tällöin kurssikokonaisuuden hinta on 1590 euroa (+ 15 euroa toimitus- ja käsittelykulut). Mikäli kurssilainen on maksanut kurssimaksua jo enemmän, ylimenevä summa palautetaan. Maksettu kurssihinta vastaa Psykologia lokakuun / tammikuun sekä opiskelutekniikka -kurssin peruskurssikokonaisuuden hintaa. Kurssilainen jatkaa opiskelua jo aloittamallaan kurssilla normaalisti loppuun asti. Kurssilaiselle jää karsiutumisen myötä myös peruskurssiemme Takuu. Tämä tarkoittaa sitä, että mikäli kurssilainen ei saa opiskelupaikkaa, hänellä on halutessaan mahdollisuus tulla puoleen hintaan seuraavana vuonna uudelleen vastaavalle kurssille. Takuu on voimassa vain kerran ja osallistuminen seuraavana vuonna kurssille edellyttää normaalia ilmoittautumista.

Opiskelijat, jotka jatkavat Supertakuu -kurssilla loppuun asti, mutta eivät saa psykologian opiskelupaikkaa, saavat kokonaisuudessaan maksamansa kurssihinnan takaisin.